• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nem sikerült elérnem, de az sms-eimre készségesen válaszolt. Sajnos ekkor még nem hallhattam a kellemes hangját.
  • Megközelítés:

    Én BKV-al mentem hozzá. Pofon egyszerű eljutni hozzá. Széna tértől csak pár perc gyaloglás.
  • Helyszín:

    Mara masszázs birodalma nem túl nagy, de nagyon igényes és tiszta. Érezni lehet, ahogy belép az ember, hogy Mara beleadta szívét-lelkét is a lakás berendezésénél. A fürdőszoba csak úgy ragyogót, mint Mara gyönyörű szemei. A masszázs szoba pedig fantasztikus. Nyugalmat áraszt.
  • Lány külseje:

    Mara sokkal szebb élőben, mint a képein. Meg sem közelítik a képek Mara szépségét. Eleinte nem is vettem észre a csodás mosolyától és a csillogó szemeitől, hogy Marának milyen jó alakja van. 38 évesnek mondja magát, de szerintem csak a rengeteg tapasztalata és élménye miatt állítja ezt. Lazán letagadhat egy 10-est. Én még a személyiét is elkérném a boltba, ha alkoholt venne.
    Nagyon fiatalos és árad belőle a női szexualitás.
  • Erotikus masszázs:

    Kettő órát töltöttem el vele. Zuhany után a tatamira feküdtem hasra. Mara a lábam mellé ült elkezdett masszírozni,aztán a lábaim közé is beült. Imádtam.. Kedves és figyelmes volt. A lábaimmal kezdte. Először a jobb, majd a bal lábamat. A talpamtól egészen a fenekemig. Éreztem, hogy nagyon tapasztalt és érzéki. Néha a keze betévedt a heréimhez, hogy ébren tartsa a vágyam. Soha nem nehezedett rám. Minden testrészem átmasszírozta. A hátam, a nyakam, a kezeim egészen az ujjhegyeimig. Semmi sem kerülte el a figyelmét. Masszázs közben megismerhettem, a szakértelmét. Nem csak a tenyerét használta, hanem az alkarját is. Pont olyan erősen masszírozott ami még jól esett nekem. Érzete, tudta mik a határaim.
    Nem sokat beszéltünk. Csak pár mondatot. Nem akartam tolakodó lenni, vagy kizökkenteni Őt, de így is azt éreztem, hogy szívvel-lélekkel csinálja.
  • Levezetés:

    Maránál csak egy szabály van, hogy csak Ő érhet hozzád. Ezt én készségesen teljesítettem. Élveztem, ahogy átmasszíroz majd kényeztet.
    Eljött a várva várt perc amikor halkan megkért, hogy forduljak meg. Én persze azonnal teljesítettem a kérését. A lábaim közé ült. Mara nem esett egyből nekem. Finoman simogatni kezdte a combjaim, a hasam és a mellkasom. Majd a heréimhez ért. Csak lágyan átsiklott rajtuk. Aztán egyszer csak éreztem, hogy a kezei közé került a velem egykorú. Hihetetlenül finoman és érzékien simogatta. Többször voltam már tanra masszázsnál. Nagyon sokáig bírom élvezés nélkül. De akkor egy picit elbizonytalanodtam amikor először megmarkolt. Mara nagyon változatos technikákkal kényeztetett.
    Kíváncsi természetű vagyok ezért oda-oda néztem, hogy mit is csinál velem. Ekkor láttam először Mara dekoltázsát. Eszméletlen látvány volt, ahogy előre hajolt közben meg kényeztetett. Ilyenkor kívánja azt az ember, hogy sose érjen végett ez a pillanat.
    Egyik kezével folyamatosan kényeztetett a másikkal pedig a hasam,a mellkasom a combjaim simogatta. Egy pillanatra sem vette el a kezét a velem egykorúról. Folyamatosan simogatta. Közben a heréim is kényeztette.
    Marának nem lehet ellenállni. Annyira ügyesen bánik a kezeivel. Árad belőle a szexuális energia. Engem már az első alkalommal függővé tett. A szépségével pedig nem lehet betelni.
  • Elszámolás:

    A masszázs után az asztalkájára tettem. Teljesen elégedetten távoztam Tőle. Kaptam egy ölelést és puszikat is.
  • Összkép:

    Nagyon szimpatikusnak tartom Marát. Nagyon örülök, hogy megismerhettem. Azoknak az úriembereknek ajánlom Marát, aki tudják értékelni , hogy Mara nem csak a testet, hanem a lelket is kényezteti. Hihetetlenül kedves és figyelmes. Fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb általa. Figyelmeztetek mindenkit, hogy Mara függőséget okoz. Már most azon gondolkodok, hogy mikor láthatom Őt újra. Figyelmeztetek mindenkit, hogy
Happy Massage