• Abi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, azonnal felvette. Nagyon kedves volt, de hirtelen nem volt biztos, hogy tud másnap reggel fogadni, megkért, hogy hívjam vissza késő délután. Ezt tettem, akkor már sikerült lefixálnunk mindent.
  • Megközelítés:

    Petőfi-híd budai hídfője, a 4-6-os villamos majdnem a kapuban tesz le, ezért én így mentem. Ahogy elnéztem, parkolni sem lehetetlen. A kapuból hívtam, azonnal felvette, útbaigazított a bejutást illetően. Emeletre kell felmenni, de van lift, amiből kilépve rögtön látszik a lakás ajtaja, ami mögül Abi kandikált ki, mire felértem.
  • Helyszín:

    Ízlésesen berendezett kis lakás, tisztaság van, a fürdőben is, amely minden szükséges eszközzel, és kád/zuhanyfüggöny kombóval felszerelt. Az előszobában kapásból sikerült kicsit szerencsétlenkednem, van ott egy ilyen paraván szerű izé, és persze nekem pont annak kellett nekitámaszkodnom cipőlevételt elősegítendő, úgyhogy majdnem bezuhantam az ajtóba, amit rejt. A masszázs az egyetlen (legalábbis egyetlen látható) szobában történik, masszázspadon.
  • Lány külseje:

    Fehérneműben és magassarkú cipőben fogadott - legalábbis azt gondolom, a lábát őszintén szólva nem néztem, de nagyon magas volt, aztán meg már csak simán magas. Legalábbis az én 170-egynehány centimhez képest. A külsején nem nagyon van mit ragozni, Abi pont úgy néz ki, mint a képeken: teste sudár, formás, feszes. Az arca szép, a kitakarástól nem kell aggódni. Haja rövid, hangja elég mély (szerintem szexi), de erre talán a bemutatkozásában is figyelmeztet, és telefonból is nyilván kiderült.
  • Erotikus masszázs:

    Innivalóval kínált, pár percet beszélgettünk, elmondta a tudnivalókat, ami lényegében annyi, hogy a kényeztetést csak és kizárólag kézzel végzi, simogatni szabad közben, de a punci tiltott terület - tájékozódtam előre, úgyhogy nem lepett meg, és amúgy is a masszázsért mentem elsősorban. Aztán kicsit elmolyoltam rajta, hogy a kanapéra vetkőzzek-e, vagy a fürdőben majd. Végül a kanapét választottam, töketlenkedésemet jól viselte, kaptam friss, tiszta türcsit, és uzsgyi fürdeni. Visszatértemkor megkérdezte, hogy a hangulatvilágítás maradjon-e, ezen megintcsak elmolyoltam egy sort. Kérdezte, akarom-e látni közben, mondtam, hogy naná, ezzel ez eldőlt. A padon alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam lábtól nyakig. Abi egyértelműen profi, tudja, mit csinál, nem simogatásról van szó, hanem tényleg igazi masszázsról. Szóval akinek fontos a masszázs, az menjen hozzá nyugodt szívvel, nem fog csalódni. Mondtam előre, mik a kényes pontok szerintem, de menet közben feltűnt, hogy talált mást - ott elidőzött, akkor jöttem rá, hogy jé, erre szükségem van. Mondta, hogy szóljak, ha erős vagy gyenge vagy bármi van, de nekem jó volt, ahogy csinálta. Úgy általában mindig mondja, ha valami fontos információ van (pl. kimegy a fürdőbe fél percre) szóval az ember mindig jól tájékozott. Masszázs közben nem beszélgettünk sokat, szerintem tudtunk volna, de én túl jól éreztem magam, úgyhogy eléggé lekapcsoltam, ő meg nem tukmálta a verbális kommunikációt.
  • Levezetés:

    Masszázs közben már be-benyúlt a farpofák közé hátulról, ami engem személy szerint piszkosul felizgat, szóval már kemény voltam, mire megkért, hogy forduljak meg. Egy kispárnát tett a fejem alá, és elkezdte masszírozni a farkamat. Mert az bizony nem faszverés, sőt nem is kézi kényeztetés, amit Abi művel, hanem leginkább masszírozás. Isteni jó volt, közben én simogattam a fenekét, a reakcióimból azt gondolom, pontosan tudta, hogy mikor-mennyire vagyok a csúcstól, és egyáltalán nem a kivégzésemre törekedett, hosszan játszott velem. Egy idő után azért ráfogott két kézzel, és gyorsított, én pedig akkorát robbantam, ami őt is meglepte - szerinte, nem szerintem. Én csak csodálkoztam, utána miért törölgeti a vállam. Miután rendbe tett, elszaladt kezet mosni, de mondta, hogy rögtön jön. A végén kaptam még egy arcmasszázst, ami nekem új volt, de jól esett.
  • Elszámolás:

    Előre letettem a komódra, annyira meg se nézte, hogy tőlem kérdezte, kell-e visszaadnia. Azt hiszem, átlagos, nekem abszolút megérte.
  • Összkép:

    Abi kedves, figyelmes vendéglátó, profin masszíroz, szóval akinek ez fontos, az ne teketóriázzon. Amit a kezével csinál, az pedig valami fenomenális.
Happy Massage