• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-ben értem el és könnyen ment az egyeztetés ,fél órán belül válaszolt és elfogadta a kért időpontot ,az itt látott hirdetését olvasva és nézegetve jutottam el hozzá és a telefont ő kezeli..
  • Megközelítés:

    A parkolás a ház előtt is lehetséges egy kis szerencsével ,de közelben lévő Lurdy parkoloban mindig van hely (3óra ingyenes) Bkv szinte a ház előtt áll meg a villamos és a Könyves Kálmán krt is jár villamos onnan is el lehet érni...Autóval nagyon könnyen megtalálható a helyszín több irányból..
  • Helyszín:

    Új építésű társasház teljesen patyolat tiszta otthonos ,fürdő a célnak maximálisan megfelelő igényes minden igényt kielégitő választékkal ,mint tusfürdő mint szájviz ,törülköző stb.....Semmi szalon feeling nincsen mintha otthon rendelne ,egy nagy tatami a szoba közepén elhelyezve..Zenét A Tv szolgáltatta ....
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő valóságban is egy nagyon szexi Érett Nő nyitott ajtót egy nagyon szexi fekete hálóruhában....amiből a termetes mellei majd kiugrottak...Ami teljesen lekötötte minden figyelmemet:-) De az igazsághoz tartozik hogy nagyon rendben van minden porcikája Freyának..
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 1órás programra mentem hozzá ,ezért a masszázs részt középre tettük a programban.....elhelyezkedtem hason fekve ,kedvesen elmondta hogy nem képzett masszőr de ahhoz képest nagyon kellemes volt a teljes testre kiterjedő masszázs! Mi közben nagyon kellemesen el lehet vele beszélgetni mindenről amiről csak szeretne az ember de ha valaki csak élvezni akarja a kényeztetést akkor csöndben van ő is ameddig csak kell...Amit krémmel végzet a lábamtól kezdet végig a hátamig nagyon finoman nem simogatva hanem érződött folyamatosan a hatása ami után fordulás jött és igy is masszírozta a lábamat kis erotikus benyúlásokkal ami kezdet felkészíteni a folytatásra...
    l
  • Levezetés:

    .és a felvezetéssel kezdtünk ,a hátamra fekve elhelyezkedtem és ő finoman megkérdezte hogy mit szeretnék mik az elképzeléseim nagyon kedves volt maximálisan...Nf kényeztetést kértem elsőre amit nagyon érzékien kezdet el csinálni nagyon finoman először finoman a makkot kezdte el a nyelvével körbe járni aztán lágyan félig bevette a forró szájába és hosszasan kényeztette szájjal és kézzel kényeztetett felváltva , miközben én a szép nagy szilikon melleit markoltam érzéssel. És most jött a levezetés rész ahol már főleg szájjal kényeztetett finom nyelv játékkal , bevéve a szájába a farkamat miközben a golyókat is kézbe vette finoman.....és igy jött el a vég számomra miközben kézzel fejezte be a levezetést testre élvezéssel...
  • Elszámolás:

    Extrára nem figyeltem és ezért nem is vettem igénybe ,számomra az egész együttlét Freyá-val maximálisan megérte...De az én hibámból kifolyólag jövök neki még:-)1 Ami a Rozsa szálak számát illeti az Pesti átlag alatt van.
  • Összkép:

    Mivel nagyon jól éreztem magam ezért biztosan vissza fogok térni hozzá ,mert mind a masszázs terén és az erotikus rész terén is rendbe rakott maximálisan:-)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-10-14 20:35:52
Happy Massage