• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ELŐZMÉNYEK:
    Azért írok rövid időn belül másodszor Ayse –ról, mert az előző randinkat ugyan megtoldottuk 45 perccel, mégis úgy váltunk el, hogy hamarosan folytatnunk kell, mert van még sok új „mondani” és mutatni valónk egymásnak.

    ELNÉZÉST HA HOSSZÚ LESZEK, de kérem figyelembe venni, hogy az előző randink tanulsága alapján most MARATONI RANDI mellett döntöttünk, amely most is eseményekben bővelkedett.

    Az egyeztetésre vonatkozó infókat plagizálom az előző beszámolómból, nyilván azzal bővítve, hogy már a saját tapasztalataim is meghatározták és nagyban befolyásolták a szándékaimat.

    Itt az oldalon láttam a hirdetését és a beszámolóit. Az oldalon való megjelenésétől nem követtem az útját, valójában Duracell kolléga írása(i) hívták fel a figyelmemet Aysera. Ebben az időben körül lengte Ayse – t egy nagyfokú figyelem növekedés és egy olyan képzet miszerint lehetetlen elérni. Ezzel szemben, irtózatos szerencsém volt, mert első csörgére felvette a telefont.

    Meg is állapodtunk a randi időpontjában és a VTR küldéséről is. Ezzel kapcsolatban azt kérte, legyek megértéssel mert csak később fogja tudni vissza igazolni azt. Valóban másnap tette meg. Azóta VIBER és VTR formában tartjuk a kapcsolatot. Én jelentkezem és amikor majd tud mindig vissza jelentkezik.
  • Megközelítés:

    Szintén plagizálom az előző beszimnek az ide vonatkozó pontját, azzal, hogy saját magamon nevettem, mert a lenti intelmeim ellenére az utca közepéről vissza kellett sétálnom a parkoló órához.

    Angyalföld jól ismert részén, a Róbert Károly körúttal párhuzamos utcában lehet Ayse – val találkozni. A GPS a kapuig visz, a parkolás fizetős, a parkoló óra az utca végén van, így célszerű a mobil parkolás kódját már az utcába befordulva megjegyezni. Aki nem így tesz, az úgy járhat mint én, aki ugyan kaptam helyet az ajtóval épen szemben, mégis vissza kellett sétálnom egy fél utca hosszat a parkolás rendezése miatt.

    Tömegközlekedést nem tudom, de a körút közelsége miatt nem lehet probléma.
  • Helyszín:

    Itt nem tudom plagizálni az előző beszimet, mert ugye ott beismertem, hogy Ayse hatása miatt nem tudtam megfigyelni a helyszínt. Most Ayse – val direkt körbe jártam és így már tudom tájékoztatni a tisztelt olvasókat, hogy az ajtón belépve egy folyosószerű előszobában vár a Kedvesünk. Innen a cipőtől megszabadulva vezet minket Ayse a szobába amelyben szekrényke, fotel és egy nagyon nagy tatami található kétoldali nagy méretű tükrökkel. A szobában nincs ugyan világos, de éppen annyira van csak sötét, hogy tisztán látjuk a gyönyörű Kedvesünk minden vonását és minden domborulatát. A szekrénykén lévő mini hangtechnika szolgáltatja a jó minőségű zenét.

    A csak kevés helyen található megoldásnak megfelelően a masszázs szobából nyílik a zuhanyozó. Így zuhanyozás közben vágyakozó tekintetünket a tetthelyre vethetjük. Eközben „véletlenül” még Ayse is fel feltűnik a képben, aminek hatására ember legyen a talpán akinek vízköves lesz a háta. Főleg annak is köszönhetően, hogy a zuhanyozás előtti ismerkedés során Ayse – magamhoz öltöztettem, akarom mondani vetkőztettem.

    Remélem így bepótoltam a múltkori mulasztásomat.
  • Lány külseje:

    Az előző randink óta eltelt 10 nap alatt Ayse semmit nem változott így az akkori beszimből plagizálok, csupán egy kiegészítést téve hozzá. Ugyanis az egyik kolléga azzal keserítette el Ayse- t, hogy szerinte kicsi a melle. Vigasztaltam szegényt, hogy nyilván humorból mondta ezt a kolléga.

    Az adatlapjának teljesen megfelelő az alkata, ugyanis bár egyáltalán nem anorexiás, semmi felesleg nincsen rajta. Az alakja és formája teljesen megfelel a fotóinak, mert azokon semmiféle olyan belenyúlás nincs, amely miatt mást kapnánk a valóságban, mint amit a fotói alapján várhatunk.

    Mivel a fotói arckitakarásúak, így az ebből adódó zsákbamacska helyzet természetes velejáró és kockázat lehetne. Azonban ez Ayse esetében nem jött be és egyáltalán nem csalódtam, mert számomra nagyon szép és helyes arca van.

    A szilikonos mellektől egy kicsit sem kell félni, mert teljesen természetes hatásúak, mind a tapintását, mind a formáját tekintve. A megadott 120 cm mellbőség ugyan brutálisnak tűnhet, de élőben egyáltalán nem az, mert az alakját tekintve nagyon is arányos.

    A műszempillái általam ritkán látható nagy hosszúságúak, de nem zavart sőt izgalmassá tette számomra a megjelenését. Különösen a szemkontaktusát tette egyedivé és különlegessé.

    Már az első telefonbeszélgetés során is, majd a későbbi a levelezésekben is lejött, hogy nagyon értelmes, kedves és figyelmes lány.

    Ugyanakkor nem átlagos megjelenésű, sőt feltűnő jelenség, amit láthatóan azért teremtett meg magának mert ezt kifejezetten élvezi és ennek megfelelően is viseli. A feltűnő jelenséget azonban a szó legjobb értelmében kell érteni, és bátran állítom, hogy egyáltalán nem plázacica.
  • Erotikus masszázs:

    Igyekszem úgy leírni a randit, hogy az folyamatosan olvasva is élvezhető legyen. Ugyanakkor aki a kronológiai sorrendet kívánja követni, azok számára teszek utalásokat, hogy mikor kell a masszázs és a kényeztetés között oda és visszaváltani.

    A cipőlevétellel járó előszobai etikettet követően a folyosószerű előszobába lépve, már mint ismerősöket köszöntöttük egymást. Nem volt már szükség a valós nyelves csókokat előkészítő ajakismerkedésre és a nyelvek villámlátogatására, mert ott folytattuk ahol korábban abbahagytuk, tehát valódi csókolózásnál.

    Ayse most egy rózsaszínű bodyban fogadott, amely nem sok mindent bízott a képzeletre. Miközben ebben a csodás kis ruhácskájában simogattam a csodás mellét, akkor mesélte el a külsőnél leírt sztorit, hogy valaki kicsinek találta a mellét. Ezt cáfolandó legördítettem derékig a bodyt, hogy hitelesen tudjam cáfolni ezt a humoros és egyben képtelen állítást. Jót nevettünk ezen és mondtam, hogy akkor én pedig a puncidban fogok most „hibát „ találni. Ennek érdekében ki is léptettem Ayse – t a bodyból és alaposan szemügyre vettem vizuálisan és kézi, valamint nyelvi érintésekkel a kelyhecskéjét. Ebben a helyzetben nehéz volt a döntés, hogy ezt folytassuk, vagy gyorsan menjek a fürdőbe, hogy minél előbb legyen minél nagyobb mindent bele fergeteg.

    Ez utóbbi mellett döntöttünk. A szobából nyíló fürdő ajtaját szándékosan most is nyitva hagytam, mint az előző alkalommal, hátha így fürdés közben is tudom élvezni Ayse látványát és tudok benne gyönyörködni. Ebben nem is volt hiány, mert Ayse a látóteremben maradt, így emiatt aztán nem lett vízköves a hátam, mert úgy siettem vissza Ayse karjaiba.

    A fürdőből való vissza térésem után történteket a kényeztetés panelban írtam le.

    Az első élvezésemet követően amikor Ayse visszatért a fürdőből kezdődött a masszírozás az alábbiak szerint:

    Kértem, hogy most először Ayse kezdje a masszírozást, mert én még nem voltam teljesen magamnál az első kivégzésemet követően. Klasszikus masszázsfogásokkal tetőtől talpig porckáról porcikára végig kezelt Ayse. Sokszor olyan erővel, hogy ha nem szégyellem, akkor hangosan nyögtem volna, de ehelyett csak sziszegve élveztem a masszázs okozta élményeket. Bár tudtam, de mégis kisebb meglepetés volt számomra, hogy ennyire tud masszírozni (is). Kétségtelenné vált, hogy amennyiben van elég idő, akkor Ayse – ből elővarázsolgató a „gyógymasszőr” képességű tünemény is.

    A gyógymasszázs a vége felé néhány, jó helyen elhelyezett érzéki erotikus benyúlással kezdett másféle élvezetek irányába terelődni. Hason fekve maradtam és így hasalt végig rajtam Ayse is, ami előjátéka volt egy nagyon élvezetes csúszkának. Eközben ismét szóba került, hogy bár a „melle kicsi” mégis szinte éreztem a súlyát.

    Innen kezdve már annyira keveredett a masszázs és a kényeztetéssel, hogy a továbbiakat a történések sorrendjében ott írom le.
  • Levezetés:

    A fürdésből való visszatérésem után álló helyzetben prezentált csúszkát nekem a Kedvesem. Eközben nagyon intenzíven csókolóztunk és a kezeink játéka érintette a másik minden porcikáját. Ayse szép lassan végig csókolta előbb a nyakamat, majd a mellemet majd így jutott el a kis Grizzlyhez, akit addig szorosan tartott Ayse a kezében, bár egyáltalán nem akart az elszaladni, sőt igen jól érezte ebben a fogságban magát. Még csodásabbá vált a helyzet, amikor Ayse előttem térdelve a kezével, nyelvével és az ajkaival felváltva és együttesen is kényeztetve a kis Grizzlyt franciázott.

    A farkam eltüntetését egyre mélyebben végezte, amely egyszer csak valódi mélytorokká vált, így az őrület határán táncoltatott, amikor a makkomat a garaton tartotta. Jeleztem és megnyugtattam, nem felejtettem el és elemlékszem rá, hogy nem szereti, ha a torkára élveznek, így vagy a szájába, vagy a kinyújtott nyelvére fogok érkezni.

    Így nem is lett ez egy elkapkodott akció, mert a szemkontaktust végig fenntartva bőséges nyálellátással volt, amikor csak a nyelve hegyét pörgette a farkam hegyén, miközben a golyóimat gyurmázta. Majd a rudazatomat körbe nyalogatva teljes hosszában vette kezelésbe, így tüntette el puha és forró ajkai között a farkamat. Ügyesen használta kezét a rudazat és golyszlik markolászása közben is.

    Ebben a helyzetben nem bírtam volna végig amit Ayse művelt velem, így kértem, hogy menjünk a tatamira és ott végezzen ki, miközben az a hátsó gondolat is vezérelt, hogy én is szerettem volna Ayse – t kényeztetni.

    Mire ezt kimondtam, már a tatamin voltunk 69 – ben és így reptetett Ayse a súlytalanság állapotába. Így adtam át az összes örökítő cseppemet, miközben Ayse csak akkor engedett el az ajkai közül amikor már csökkent a kompresszió és megszűnt a rángatózásom.

    Csak ezután ment el a fürdőbe Ayse, ahonnan a visszatérését követő eseményeket a masszázs fejezetben írtam le.

    A háton csúszka közben Ayse kérdezte, hogy szeretnék – e megfordulni? Mire kimondta már ez meg is történt.

    Amint a hátamra feküdtem Ayse beindult a szembe csúszkának és teljes hosszában rám feküdt, azonban nem engedtem csúszkálni, hanem miután magamhoz öleltem, egy gyengéd 180 fokos fordulattal Ayse alulra és én felűre kerültem. Gyengéden megindultam érzéki puszikkal és csókokkal az ajkaitól a nyakán át a melléig, ahol hosszan időztem, mert a melleinek a kényeztetését különösen jó néven vette. Nem is fukarkodtam, mert amint éreztem a reakcióit hosszasan úgy köröztem álló és fekvő nyolcas vonalakban az ikreken.

    Tovább haladtam és megérkeztem az illatos kelyhecskéhez, amelyet külső és belső nyelvórai kényeztetésben egyaránt részesítettem. Éreztem, és vissza is jelezte, hogy eközben jó néven venné, ha az ujjammal is fokoznám a kényeztetését. Először csak egy, majd két ujjamat használtam, de visszatértünk az egy ujjas verzióra, mert az jobb volt Ayse - nak. Nem volt a mennyezetig való felröppenéssel járó orgazmusa, de a lábától a nyakáig tartó hullámzó izommozgások egyértelmű visszajelzést adtak, hogy kedvére volt a kényeztetés e módja. Ezt szóban és egy kis taslival fizikálisan is kifejezte, amikor megdicsértem a színészi teljesítményét az orgazmus megjátszását illetően.

    Visszafordultam alulra, hogy Ayse ismét rám tudjon feküdni és így minél nyugodtabban élvezhesse ki az előbbi örömét. Ebből a helyzetből kezdett egyszer csak „fészkelődni” miközben rajtam feküdt és így vette kezdetét a frenetikus Ayse féle mellső csúszka. Ennek során a melleivel minden részemet és porcikámat gondosan és nagyon élvezetesen bejárt, a puncijával is végig csúszott kellemes érzéseket kiváltva a farkamon, a combomon, közben ajkaival, finom csókokkal bőven mindenhol ellátott és ebből lett egy újabb csodálatos francia óra, amit a tükrökből remekül tudtam nyomon követni. A francia közben fél oldalról térdelt mellettem, ezáltal panoráma kilátást kaptam a szemközti tükörből hátulról a hamvas puncijára. Nem is volt kétséges számomra, hogy ezzel a helyezkedéssel mit szeretett volna elérni. Szívesen vettem a lapot és egy ujjammal finoman kényeztettem a puncikáját belülről. Kettőnk közös ténykedését egyszerre koronázta siker, mert mindketten ugyanakkor érkeztünk az orgazmusunk csúcsára. Az a helyzet állt elő amikor Ayse az ajkaival a farkamat, a puncijával pedig az ujjamat nem engedte el addig, amíg mindkettőnk remegése meg nem szűnt.

    Ezután Ayse a magoncokat átadta szilviának, én ujjamat lenyalva élveztem Ayse finom nedveit, majd édes csókban összeforró ajkainkkal és karjainkkal ölelve egymást dolgoztuk fel az elmúlt percek gyönyöreit.

    Ayse megjegyezte, hogy a szopás így ezzel az újjal való kényeztetéssel kombinálva, számára is nagy élményt okozott.

    Távozásomkor számomra nagyon szimpatikus módon, az ajtóig kísért ruha nélkül, teljesen meztelenül, nem burkolódzva sem törölközőbe, sem lepedőbe. Itt búcsúcsókok közepette megegyeztünk, hogy csodás volt a maratoni szeánszunk minden perce.
  • Elszámolás:

    A végén történt, egy pár pillanat leforgása alatt.
  • Összkép:

    Elköszönéskor mondtam, hogy amennyiben erről a randiról is írnék beszit, akkor nem tudnék az előzőhöz hasonló besorolást adni a lehetőségeim miatt. Erre azt mondta, az a lényeg, hogy miként éreztem magamat. Én erre feleltem, hogy én kiválóan, de nekem sem mindegy hogy neki milyen volt az együtt töltött idő. Mosolygott, hogy számára is maradandó élményt jelentett és ez a lényeg nem a szín.

    Ugyanakkor megnyugtató, hogy a két randival még nem merült ki a teljes közös repertoárunk, lesz még Ayse - Grizzly beszámoló és akkor megint más színben lehet látni a világot.

    Ayse nagyon érzelmes és értelmes lány, aki nyitott az erotika sokféle formájára, ugyanakkor határozottan tudja, hogy hol van az ő helye és nagyon jól tudja, hogy hol szeretne lenni az erotika világában.

    Amennyiben sikerül az egymásra hangolódás és kialakul egy kölcsönös szimpátia, úgy felejthetetlen élményeket nyújtó az Ayseval való randizás. Most a második randink alkalmával elhatároztuk, hogy hamarosan folytatás következik.

    Nyugodt szívvel és bátran ajánlom az úriemberek számára.
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben ne plagizálj, magadtól se kérlek. Eddig nem simert részletekről, friss benyomásokról is lehet írni.
Happy Massage