• EDINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Már régebben nézegettem Edina fényképeit, s ma a reggeli órákban felhívtam,. pár csengetés után egy kellemes női hang csilingelt a a fülemben.Elmondta a tudnivalókat valamint a címet. Szerencsém volt mivel szabad volt, 10 órakor már nála is voltam.
 • Megközelítés:

  A cím a Margit körúton található, könnyű megtalálni.A parkolás körülményes, én BKV-t vettem igénybe, a villamos majdnem a ház előtt áll meg.A metrótol 10 perc sétálva. A kapun simán bejutottam.
 • Helyszín:

  A lakás szerintem minden látogatónak kellemes meglepetést okoz, mivel jól felszerelt " előtéren" keresztül lehet elérni a szobákat, valamint a fürdőt.Az előtér inkább étkező jellegű, kávéfőzés stb lehetséges.A szoba ahova Edina bevezetett, mindennel el van látva, fotel, kanapé,matrac,fogas, a falon tükör.Kellemes zene szól végig.Hangulatos az egész.A fürdő is első osztályú,modern zuhany kabin van kialakítva, kényelmes, mint később kiderül, ketten is jól elférnek benne.Természetesen a tusfürdőkben is nagy a választék.
 • Lány külseje:

  Csodás NŐ! A fényképei is sokat sejtetnek, de a valóság egészen más.Nem vagyok mai kiadás, de meglátva életben, percekig zavarba jöttem, alig bírtam néhány szót kipréselni magamból.Edina tökéletes alakjával, két szép cicijével, kedves arcával, hosszú hajával teljesen leveszi az embert a lábáról.Ami csodás az csodás.Azt elfelejtettem mondani, hogy valami csipkeszerűség takarta csodás alakját amikor megérkeztem.
 • Erotikus masszázs:

  A masszázs elég nehezen indult be, még állva összesimultunk, csókolóztunk, elég nehezen hagytuk abba.Ezután került sor a masszázsra. Hasra fekvésem kisebb akadályba ütközött, de leküzdöttem.Edina kiszabadította cicijeit a fogságból, tangát levéve kezdett neki masszírozásomnak.Comb, popsi, derék, hát is sorra került.Masszázs szakszerű volt, közepes erősségű, időnként benyúlásokkal fűszerezve. Közben kellemesen elbeszélgettünk, először felszínes témákról(először voltam nála),majd kettőnket érintőkről is.
 • Levezetés:

  A masszázsom után , kis csókolódzás következett, majd Edinát vettem kezelésbe,masszíroztam.Hasra feküdt,elém tárult csodálatos teste,végig masszíroztam, popsijánál elkezdtem puncija kezelését, amit észrevehetően jól fogadott. Megfordulván, csókok kíséretével , a felszín következett a kezelésben.Csodás ,formás cicijeit nem kihagyva, a punci következett,először kézzel, majd nyelvvel.csodás percek voltak, a fejem néha satuba került a combok szorítása által.
  Lenyugodván én következtem,Edina a két lábam között helyezkedett el, s finom olajos kezével elkezdte simogatni, puszilgatni a zacsit. Fenomenális érzés volt.Szép lassan a velem egykorúval is foglalkozni kezdett, simogatta, puszilgatta, majd eltüntette (no nem egészen)csodás látvány volt ahogy a szájával kényeztette.Az egész nagyon érzéki, barátnős (mondhatni szeretős) volt. Végzetemhez közeledvén 69-ben folytattuk, pillanatok alatt végem lett.
  Ezután alaposan letisztogatott, majd mellém bújt.Végül mindketten a zuhanyzóba mentünk, ahol kölcsönösen letisztogattuk egymást.Ezután öltözés,távozás, közben megbeszéltük, hogy visszamegyek hozzá.
 • Elszámolás:

  Nem tudok extrákról.Egyeztetésnél megbeszéltük a virágszálakat, többet nem esett köztünk róla szó.A virágszálakat vetkőzés előtt,ajándékom átadása után leraktam egy kis asztalkára.
 • Összkép:

  Edina egy csodás Nő.Nem nagyon lehet szavakkal kifejezni, hogy milyen, mert akármit is írunk róla az kevésnek tűnik. Abban biztos vagyok, hogy visszamegyek hozzá,törzsvendég leszek.
Happy Massage