• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az úgy történt, hogy mikor megjelent a hirdetése én azonnal a kedvencek közé tettem. Később jöttek a jobbnál jobb írások, és csak idő kérdése volt egy látogatásért kuncsorognom. Telefont ragadtam, és már akkor érezhető volt a szimpátia. Nagyon kedvesen mindenről kaptam tájékoztatást, és lefixáltunk egy két napra rá esedékes időpontot. Majd az én hibámból aznap reggel Lyna rám írt, hogy, ha délig nem erősítem meg a szándékom akkor nemlegesnek veszi a bejelentkezésem. nos ezt délután 16h ra előtt olvastam el....beindult a para. Gyorsan hívtam Lynát, és borzasztó rugalmasan átszervezte az esti programját, és tudott fogadni! Nem győztem hálálkodni érte, és még így is adós maradtam.
  • Megközelítés:

    Kilenc ker kis utcája a maga szűkre szabott mozgásával, és parkolással. A cím egyértelmű, parkolás szerencse kérdése főleg az esti órákban. Én navigációval érkeztem, hisz még most is keringenék....a tömeget nem figyeltem bocsi érte hisz késésben voltam. Lyna pontos instrukciót ad, hogy jutsz el az ajtajáig, figyeld amit mond...erre meg is kér.
  • Helyszín:

    Csini kis lakás, minden szegletében tisztaság, finom illat lengi be. Előszoba elég tágas, balra egy nagyobbnak mondható fürdő, minden jóval felszerelve. Szoba is nagyon szép, szobainas, kis asztal, szék a ruciknak, kényelmes nagy ágy....ennek jobban örültem mint egy tataminak....tükör a falon, muzsika, mi kell még?! Hát igazából semmi, kivéve a dögös vendéglátót..Lynát!
  • Lány külseje:

    Lyna le sem tagadhatná egzotikus vérvonalát....bitang jól néz ki! A külsőt ugyebár mindenki láthatja, talán élőben én formásabbnak láttam, szebben rajzolódtak az amúgy sem megvetendő vonalai, de mintha karcsúbb lenne. Nagyon szépek a virgácsok, popsi kemény szép rajzolatú, cicik közepesek, rugalmasak, bimbik szépen reagálnak. Arca kedves, szép, hosszúkásnak mondanám. Mélybarna szemek amik a félhomályban feketének tűnnek, szemöldök tetovált. Ajkai finoman, és szenvedélyesen csókolnak, mosolya a fehér fogaival nagyon megnyerő. A csuporka hosszúkás, zárt, belül rózsaszínű, különleges egyedi darab, nagyon szép! Van egy határozott egyénisége, mindamellett roppant kedves, és odaadó. Lételeme az erotika, szereti adni, és kapni. és ami még fontos, hogy intelligens, okos csaj, nagyon megnyerő. Ami nekem újdonság volt az a raszta hajviselet, ilyen hajú Nővel még nem volt dolgom,....és kérdésetekre válaszolva még férfival sem! Tehát a Hölgyemény nagyon egyben van mind külsőleg, mind belsőleg, részemről nagyon tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel csak egy órát tudtam vendégségben tölteni ezért ez a rész egyszerűen kimaradt. No nem azért mert nem szerettem volna, csak egyszerűen nem maradt rá idő. Kezdtünk egy elég masszív felvezetéssel ami teljes mértékben kitöltötte az egy órát. De legközelebb sort kerítünk rá, hisz szeretem, ha masszíroznak, és ahogy olvastam Lyna ebben is kiváló.
  • Levezetés:

    Már telefonban megvolt a csipkelődés, és mikor beléptem egyszerűen hosszasan lecsókolt. Majd megkérdezte, hogy bocsi de szabad csókolni? Mondom hát persze, és folytatódott a nyelvek kergetése. Isteni puha ajkai vannak, és szenvedélyesen tudja használni. Egy fekete kis csipkés ruci volt rajta mini kivitelben, nagyon szép volt, dögös, és egyben farokállító. Beinvitált a szobába, én kérdeztem, hogy maradhatok-e, erre valami csúnyát mondott, és ismét csókoltuk egymást. Kiszaladt vízért, koccintás, ruháim ledobáltam, és irány a fürdő. Kötelező körök lefutása, majd vissza Lynához aki nagy örömömre még ruciban várt. Ajtó becsuk, és forró csókokkal elkezdődött egy csodálatos utazás az erotika legmélyebb bugyrába.

    Simogattam Lynát, közben finom csókok, majd lekerült a ruhácskája, és a látványtól még jobban megvadultam. Világos fehérnemű csodás csokibarna testén több volt mint vizuális elégedettség...igazán remegtetően gerjesztőnek mondanám. Ez a kis ismerkedés az ajtó után egy méterre állva történt, mikor is megfordítottam szép vendéglátóm, és kicsatolva elrepült a cicitartó, majd magamhoz szorítva, farkam a puncit borító bugyi alatt már megkeményedve mocorgott. Csókoltam nyakát, vállát, simogattam ciciket, Ő fogta kezem, és kezdett sóhajtozni. bal kezem cicin, jobb kezem elől a puncit bugyin keresztül ingerelve, kezdtünk egyre hevesebben szuszogni egymás fülébe. Bugyi melett becsúsztattam újaimat, majd alásimítva puncinak éreztem annak finom simaságát. Lyna próbált egyszer megfordulni de jeleztem, hogy még nincs itt az ideje, és bugyiját legörgetve Ő a falnak támaszkodva folytattam finom csókolgatását nyakán, hátán haladva lefelé. Érezte, hogy mit szeretnék ezért egyik lábát a szobainas közepére feltette én pedig leguggolva belenyaltam popsijába amit felnyögve konstatált. Megnyalogatva popsit aláfordultam, és a puncinak is beköszöntem jó pár nyelvcsapással amit vendéglátóm heves szuszogással díjazott.
    Majd Lyna viszonozni szerette volna köszöntésem, és az ágyra helyezkedett velem szemben, és ,, gyere csak! ,, felszólítással az ágy széléhez léptem ahol Ő négykézláb várta farkamat. Kóstolgatni kezdte, majd játszott a golyszikkal is, el-el tüntetve kemény cerkám intenzív franciskát kaptam. Nagyon jól csinálta, és mielőtt kivégzett volna kértem helyezkedjen kényelembe mert folytatnám az elkezdett nyelvleckét. Lyna hanyatt én csókoltam ajkait, majd rácuppantam ikrekre amik hegyesedni kezdtek, én pedig haladtam csuporkához. Hasát megcsókolgatva leértem kelyhéhez ami finom, és illatos volt. Valóban szép, zárt puncira leltem, nyalogattam, ízlelgettem...majd jöttek a sóhajok, hangok. Volt itt minden....Lyna biztatott, inspirált mind hangokkal, mind mozgásával, ami nem is volt hiábavaló. Többször éreztem finom nedűjét...szerintem élvezte ténykedésem.

    Majd helycsere következett, és Lyna csókolt, majd puncival csúszkált farkamon hol velem szemben, hol megfordulva. Én markoltam popsit ahogy mozgott cerkán, isteni érzéseket korbácsolva! Majd ismét fordulás, és lecsúszott, hogy ajkaival folytassa a kivégzésem. Tud ez a lány, olyan technikával, mélyrehatóan ténykedett, hogy nem volt visszaút....remegve hatalmasat robbantam ajkai fogságában. Szépen levezette, majd felkúszva minden kölyköt a mellkasomra csorgatott. Mosolygott, az állán végigcsorgott ajándékom, majd rámhasalva azt cicikkel szétkente csókokat lopva. Hihetetlen befejezés, mindketten mentünk fürödni...Ő fürdetett engem, én meg Őt, ez is fincsi volt. Dumcsi, öltözés, hisz ennyi volt az egy óra....teljesen kitöltve erotikával. Finom csókok...visszavárlak kijelentés...és lépnem kellett!
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem...átlagnak mondanám, kerekítve tettem kis asztalra hisz nem volt időm ajándékot venni. Természetesen...ez is ritka...mindenképp vissza akarta adni a többletet de eszembe sem jutott elfogadni, hisz vendéglátóm jóval többet adott mint amekkora csokrot a vázába helyeztem!....tuti, hogy megérte!
  • Összkép:

    Lyna nagyon jó Nő! Kifejezetten nagy rutinnal rendelkezik amit tud is használni. Szereti az erotikát adni, és kapni is. Vele nagyon gyorsan peregnek a percek, nincs üresjárat...elragad, magával ránt, neked csak annyi a dolgod, hogy sodródj az árral. Amennyiben tisztelettel, finoman közelítesz, fergeteges randiban lesz részed...ajánlom Őt minden Úriembernek!
Happy Massage