• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Előszó:
  Ki már unja Tiáról szóló beszijeimet azoktól elnézést kérek. Vígasztalásuka annyit, hogy nem minden talit örökítek meg írásban. Szomorúságukra, hogy lesz még pár, remélem.Hogy mennyi? Reményeim szerint még sok!
  Nem tudom ki hogy van, de én tegnap iszonyatos késztetést éreztem és már hívtam is. Semmi. Még egyszer később. Semmi. Melegedni kezdett a víz, de mielőtt fölforrt volna visszacsörgetett. Már hívtam is és csilingelő hangja tisztára söpörte agyamat. Gyorsan egyeztettük a mai talit, minek időpontja az általam kizárólagosan kedvelt, mit Tia tud és mindég akceptál. Ezt általános csevegés követte az elmúlt nap történéséről. Mindketten a Füredi úton tankolunk. Neki nem volt szerencséje, kevertet kapott, verda megállt.
 • Megközelítés:

  Korrektül, pontos címet ad, tudom. Nekem nem kell, mert behunyt szemmel is hozzá találok. Gps ismeri pontosan oda vezet a XIV.-ker csendes zsákutcájába. Parkolás ingyenes az árnyas fák alatt,Troli a közeli fő úton és az Őrs sincs messze. Tömegközlekedés is jó.
 • Helyszín:

  Szépen fölújított lakás. Kellemes meleg fogadott, mivel a távfűtés már működik Tisztaság, rend, jó levegő, fehér falak. Minden kedvemre való. Szoba nagy ággyal, frissen előkészítve. Imádom a frissen mosott lepedő illatát. Van hova a ruhát pakoljam, éjjeli és egy fésülködő asztal. Fürdő pont méretes mosdó, zuhany kabin. Fulra fölszerelve.Tökéletes helyszín, hol már otthonosan mozgok.
 • Lány külseje:

  igyekszem előre megmondani, miben szeretném legközelebb látni. Ma egy fekete ruhácska. Alul, fölül passzent. Alatta persze semmi. Nekem így tökéletes. Bugyi úgy is lekerül, melltartóra meg nincs szüksége. Méretes, súlyos mellei tökéletesen állnak és a bimbók is szabadon érvényesülnek. Smaragd zöld szeme a gyengém.Mindég csak bámulok örömteli vibrálásukat látva. Szép ívű szája mosoly közben még szebb és kívánatosabb. ilyenkor két kis gödröcske jelenik meg arcán, mely kislányossá teszi. Lapos has, karcsú derék, csodás popsi, mit gyönyörűséges hosszú combok és vádlik támasztanak alá. Egy valódi természetes szépség. Semmi cicoma. Illatos bőre hibátlan, selymes. Élvezet csak hozzá érni is. Külön, külön mindene gyönyörű, arányos. Az összhang tökéletes. Az eredmény egy bomba nő.lehet más vélemény is, de nekem az !
 • Action:

  Ahogy belépek,már simogat, bújik, ölel és csóók. El tudnám viselni egy életen át. Ajándékom kezébe adom, cipőm lerúgom és már megyünk is befelé. beszélgetünk és közben smárolunk. észbe kapok és göncöket lehányom, már nyújtja a törcsit. gyorsan végzek.
  Vannak dolgok, miket nem lehet megszokni. Egy élet is kevés lenne hozzá. Szóval ahogy elém toppan, úgy meztelenül ahogy az Isten megteremtette, na ez az mi mindég sokkol.
  Azon mód összegabalyodunk. Egész teste nekem feszül. Átkarol, én pedig fenekébe markolva húzom magamhoz. Úgy dőlünk el mint két krumplis zsák. Az ágy nagyot nyekken,de kibírja. Faljuk egymást. A vér dobolva lüktet fülembe. Ki kezdje, kérdem kedvesem? Én feleli és simogatva, testemet csókolva helyezkedik balomra és mit kezei már megtaláltak, szája is követi. Mintha még nem éreztem volna csodás, finom forró száját, döbbenettel veszem tudomásul ahogy birtokba veszi lompit. Finoman, nyalakodik, nyelve pörög egyet makkomon és eltűnök szájában. Lélegzet vissza fojtva simogatom, hol érem, ingerlem bimbóit, mik kőkeményre váltanak. Varázslat mit tesz velem. Lompi külön életet élve remegve virgonckodik szájában. Közben csak bámulom tökéletes testét. Hosszan hagyom és élvezem, aztán fölhúzom és csóókban forr össze éhes szánk.
  Hátára fordítom és így folytatódik játékunk. Szájától nehezen szabadulok. Nyelve most számban pörög, össze akad enyémmel, kicsit megharapom ajkát. Fölülök és ölembe húzom, így simogatom testét melleitől, lábfejéig. Finoman érintem. Egy ponton majdnem elneveti magát, de felülkerekedik a kéj, mi kiül arcára. Melleire tapadok. Velük nem lehet betelni. Bimbók karckemények, ráncos udvartartásuk közepén. Hsija is imádni való, csóókokkal halmozom el és így érek üde csillogó puncijához. Megnyalintom. Imádom ízét és csodálni sem utolsó. Csodás rózsa szín, épen annyira husis mennyire kell. Tökéletes és érzékeny. Jobb kezem az Ő baljával kulcsolódik össze, minek szorítása jelez mindent. Balom feneke alatt és markolom. Imádom nyalni. Hang nincs, de testbeszéde pontosan tudatja hol is tartunk. Szabad kezével hajamba túr és irányít. Csípejét megemeli, nyelvem kelyhébe tolom és innen már nincs vissza út. Teste remegve ívbe feszül és élvez. Én szürcsölöm nedvét és orvul még nyalakodok. Tiám pedig remeg, vonaglik. Szám száján, vad csóókok és karomban nyugszik meg,
  Örömteli mosollyal bontakozik ki és keze már lompit abajgatja. Így helyezkedik jobbomra és csodás, egyedi francia kezdődik. Szája punciknak dicsőségére válna. Hol makkomon a hangsúly és pörög nyelve mint villanyóra, hol eltűnök szájában. Csúcson tart, vigyáz nem végez ki. Repertoár végtelen, mit érzek leírhatatlan. Közben simogatom, markolom hol érem e hibátlan testet, mi most ez órában csak az enyém. Csak suttogni tudom, hogy kérem a védelmet.
  Már nyúl és fölpödöríti. Síkositó, ide oda és már ereszkedik és indul a mandula. Finoman indít, de aztán beindul. Mellei előttem járják táncukat mit kézzel, szájjal próbálok koordinálni sikertelenül, mert fölegyenesedik. Teljes súlyával lompin, miközben érvényesül csodás alakja. Rám borul és csóókol. Oszt már félig guggolós és Ő is gyönyörködik a látványban, ahogy lompi ki, be jár cxsípejének mozgását követve. Aztán körkörösen jár popsija. Aztán minden elölről. Már nem lehet fokozni a fokozhatatlant és hátára fordítom. lábait szét tárja és lompi puncijának mélyét kutatja. Lassan járatom ki be. Kedvesem csípeje minden mozdulatot lekövet. Kezével átkarol. Fenekének gyorsuló mozgása engem is sarkall és szeretkezünk. Egyre keményebben, míg nem érzem a folyamat visszafordíthatatlan irányt vett. Lompi még próbálkozik, hogy még nagyobbra duzzadjon és szabadjára ereszti tartalmát. Tiám is érez mindent. Talpai seggemre tapadnak és tol magába. Így mozgok még benne, míg nem lompi megnyugszik.
  Csóókok közepette válunk szét, lassan óvatosan. Győztes hadvezérként, arcán a kielégült nő mosolyával kezdi lompit rendbe tenni. Eztán hason fekve mellém fekszik és parttalan beszélgetés. Persze azért érintések, egy egy puszi elcsattan.
  Idő eljárt, tusi, öltözés, utolsó simogatások, csóókok, vigyázz magadra és el.
 • Elszámolás:

  A számomra ismert ajándékot tettem az ajándékom alá.Nem szoktunk beszélni róla, oda sem néz.
 • Összkép:

  Érdekes, ahogy rám jön, hogy most, de azonnal és mint automata hívom. Ő pedig örül és vár. Elvarázsol minden alkalommal. A külvilág megszűnik számomra és úgy érzem számára is. Csak egymásnak vagyunk. Tudom ez erre az órára szól, de akkor ott tökéletes illúzió. Ilyenkor el is húzódom, mert kérhet tőlem bárki, bármit. Szóval szétszed, össze rak és föltölt. A legboldogabb ember ként lépek ki és kezdem utamat. Remélem még sokáig élvezhetem társaságát. Köszönöm kedvesem a rám fordított idődet. Csóókollak
Happy Massage