• Alexandra40

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt 30 percel hívtam fel. Nem volt gond az időpont ezért egyszerre indultam is.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyen lakik, a város tradicionális lakótelepén, napközben könnyű a parkolás és ingyenes. A tömegközlekedés is egyszerű.
  • Helyszín:

    Egy négyemeletes tömbház földszinti lakása, a nappaliban a tetthely, a lakás szépen berendezve, a fürdő tiszta, tisztálkodási eszközökkel rendessen felszerelve. Tiszta, jó illatú törölköző.
  • Lány külseje:

    Egy igazi MILF nyitott ajtót, ha nem masszázsra mentem volna akkor sem lett volna ellenemre a látvány. Hatalmas mellek, igaz egyhén gravitálnak, de ez nem is csoda a méretek miatt. Egy igazi faros kis "menyecske". Virágos kombinében figadott, ami nem takart sokat, de a fantáziámat egyszerre elindította.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel vannak problémáim, ezért ezeket gyorsan elmondtam a zuhanyzás előtt, és már indultam is tisztálkodni. A tisztálkodás után elfoglaltam a helyem a masszázspadon és indult az egy órás gyógymasszázs. A lábaimat kezdte először, majd a fenekemen és a derekamon időzött el, mivel nem most vagyok először nála ezért a bezsélgetés teljessen természetes volt, nem csak a feszültség oldás miatt. Az életben is szoktunk találkozni, de ott ez az ismeretség tabu. tiszteljük annyira egymást, hogy ez az intim dolog csak itt ezen a helyen van. Az alsó testem szakszerű átmasszírozása után jöttek a vállaim, és a hátam. Nagyon jól csinálja, igaz ez a szakmája, amiről a falon a vizsgái is jól láthatóak. Megkért, hogy a fordulás után helyezzem magam kéenyelembe mert a combjaimat még átmaszírozza, ez is nagyon jól esett, igaz a kezei már el-el kalandoztak.
  • Levezetés:

    A comb masszírozás után következett a várvavárt lingam amiért is jöttem, Életet nem nagyon kellett lehelni a nemesebbik részemre, mert a lárvány és az elkalandozot simogatások megtették a hatást. Tetszett is a látvány Alexának, örömmel kenegette olajjal és lassú mozdulatokkal juttatott el arra a pontra, ahonnan nem nagyon van vissza út, de ő megmutatta azt amire mi férfiak nem tudunk figyelni /koncentrálni/. Mesterien figyelt minden rezzenésemre, és tudta mikor kell "megálni", és újra elindítani a csodás kezeket. A melleit folyamatossan simogattam, markolásztam, extrát nem kértem így csak a kezeivel és a melleivel kényeztetett, és így is lett végem. A melleire ment minden ami bennem volt, hagyott lenyugodni, igaz még egy kicsit tovább simogatja akkor lehetett volna egy második "menet" is, de csak egy órácskára ugrottam be. Majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint, nem új vendég vagyok, ezért már a cipő felvétele után rendeztük az anyagi oldalt. Az aztalra tettem, a csokit meg a megérkezésemkor adtam át.
  • Összkép:

    Szeretek nála lenni, igazi felfrissülést kap nála az ember.
Happy Massage