• LÉNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első telefonos próbálkozás sikeres volt, barátnőjével sikerült beszélnem, aki minden szükséges információval ellátott. A kommunikáció gyors és egyszerű, minden könnyen ment.
  • Megközelítés:

    A helyszín Óbuda, annak is egy forgalmas része. BKV-val könnyen megközelíthető. Autóval csúcsidőben gondot jelenthet a parkolás, így ha ki vagy számolva az idővel célszerű előre gondolkodni. A kapott cím egyértelmű, Google maps egyből hozza. Bejutás egyszerűen ment.
  • Helyszín:

    Újszerű lakás, több szobával. Gondolom a barátőé a másik. A fürdő rendben volt, kivetnivalót nem tapasztaltam. Sok tusfürdő, előtte-utána friss száraz törölközőt kaptam. Szobában masszázs ágy és tatami között lehet választani. Masszázs ágyra esett a választás, kényelmes volt. A berendezés hangulatos, sok tükör (remélem kamerák nélkül :D ) kényelmes kanapé a ruháknak, halk zene. Sejtelmes hangulatvilágítás, már-már kicsit sötét. Ezt kiemelném, mert Léna meglehetősen dekoratív lány, így világosban jobban és többet tudtam volna "legeltetni a szemem".
  • Lány külseje:

    Egy fehér, testhez simuló ruhában nyitott ajtót. Jól állt neki. Képeknek megfelel, talán élőben egy kicsit izmosabb-sportosabb, de nagyon rendben van. Magas lány, kerek feszes popsi, nagy cici. Gyakorlatilag mint a képeken. Ugyan nem kerestem nagyítóval a hibákat, de nem tudnék olyat mondani ami zavart- nem tetszett volna. Az a bitang dögös csaj típus. Ezen persze nem lepődtem meg hiszen pont ezért voltam ott.
  • Erotikus masszázs:

    Mint korábban említettem masszázs ágy és tatami áll rendelkezésre, én az utóbbit választottam. Az a típusú masszázs ágy amelyiken hason fekve be tudod tenni az arcod, így komfortos. A masszázs nagyon kellemes volt. Az elején finoman kezdte, de mondtam neki hogy nem kell óvatoskodni, nagy kárt nem tehet bennem, főleg a hátamban. Hosszan, kellemesen átgyúrt. Kérésemre leginkább a hátammal időzött. Ez kifejezetten élvezetes volt. Szakszerűnek tűnt, azt mondta tanulta is. Lényeg a lényeg, a masszázs nagyon kellemes volt, elég erős, hogy jól átmozgassa az izmokat. Abszolút elégedett voltam, vagyok. Itt szeretném kiemelni (akinek esetleg szempont), hogy nagyon kedves és jó beszélgető partner.
  • Levezetés:

    Az adatlapról pontosan nem derült ki, hogy mik is a lehetőségek, ezekről telefonon kaptam tájékoztatást. Nincs sok opció, de a képek meggyőztek annyira, hogy nem sokat vaciláltam az időpont foglalásnál. Egy órás programot választottam, kézi kényeztetéssel. Talán ez az a fórum ahol nem pejoratív értelemben lehet használni a kifejezést, hogy "van technikája". Ezt nem ragoznám túl, érti amit csinál, odafigyel, maximálisan jól éreztem magam. Nem volt hiba!
  • Elszámolás:

    Szóba nem került, így távozás előtt jutott eszembe, ekkor átadtam a "csokrot". Korrekt, véleményem szerint ár-érték arányban jó.
  • Összkép:

    Igyekszem tárgyilagosnak maradni, de szerintem jár a dícséret ha az jogos. Nagyon kedves, figyelmes lány, "odafigyel". Finom masszázs, jó társalgás. A végén kicsit olyan érzésem volt mintha ismerőstől köszöntem volna el, akivel "jóban vagyok". Nyilván ez része a.... Nekem megérte, nagyon jól éreztem magam, meg tudnám szokni :D Kedves Léna! Desmond Morris: Az emberállat :)
Happy Massage