• KINGA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már előző nap bejelentkeztem hozzá egy másfél órás szeánszra. Az adatlap szerint 21.00-ig van, de nem akartam igénybe venni a türelmét, úgy hogy este hétre foglaltam, hogy maradjon egy fél órája még a nyugodt zárásra. A bejelentkezés egyébként telefonon ment. Volt már, hogy barátnőjével beszéltem, de tőle is pontos és teljes körű tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    A telefonban megkaptam a pontos címet. A sarkon álló óbudai társasház más szolgáltatóknak is otthont ad. Tömegközlekedésnek talán a HÉV a legjobb, de kis sétával busz, nagyobb sétával villamos megállót is találni a közelben. Kocsival mentem és szerencsére a ház előtt meg tudtam állni. A parkolás fizetős lett, ezért már nem akkora a tumultus, mint régebben. Lifttel kell menni és figyelni kell, hogy ne azon az oldalon szállj ki belőle, ahol beszálltál, mert akkor kicsit kerülni kell, hogy célba érj.
  • Helyszín:

    Az általam megismert szobában egy masszázs ágy áll, illetve egy kanapé, ahova a ruhákat lehet pakolni. A falon az ágy mellett tükör van, úgy hogy mozizni is lehet masszázs és kényeztetés közben. A fürdőben kis üvegfallal kiegészített kádban lehet tusolni, amihez megfelelő mennyiségű tusfürdő áll a rendelkezésre. A szájvíz és kis műanyagpoharak a mosdókagylón vannak.
  • Lány külseje:

    Kinga az ajtó mögé bújva fogadott. Mivel Óbudán mindig van kockázat abban, hogy a képek kicsit idealizáltak, örömmel állapítottam meg, hogy Kingánál ha dolgozott is a photoshop, semmiképpen nem esett túlzásba. Ugyanolyan mosolygós, vidám szemű, jó alakú, egészségesen barna bőrű milf, mint a képeken. A testápoló finom parfümös illatába azonban kis cigiszag keveredik. (Igaz, hogy nem írja az adatlap, hogy nem dohányzik, de a füstmentes lakás címkéből tévesen erre következtettem.) Testhez álló ruhában fogadott, majd a szobába kísért, ahol megkaptam a türcsit és vetkőzés után mehettem tisztálkodni. Kértem, hogy a ruhát hagyja magán, hogy frissen és illatosan én vehessem le azt.
  • Erotikus masszázs:

    Az az igazság, hogy a masszázsról most lekéstem. Hétre foglaltam ugyan, de sajna nem értem oda akkorra. Rettenetes érzés, amikor egy fárasztó nap után, már duzzadó farokkal indulsz a lefixált randira, és áll a város. Érthetetlen okból mindenfelé dugó van és még a Wazze sem tud csodát tenni. Menet közben oda kellett csörögnöm, hogy kések, de természetesen az én időmből.
    Az igazsághoz tartozik, hogy korábban már kaptam tőle masszázst, úgy hogy röviden be tudok számolni róla. Kinga szisztematikusan végighalad az ember hason fekvő testén és kellemesen átgyúrja azt. Mivel nincsenek ilyen problémáim, csomókon és izom letapadásokon nem kellett dolgoznia. A popsi masszírozása közben néha eltéved a keze a szerszám irányába, de csak megérinti, megsimítja azt, hogy el ne felejtsem, hogy mi fog következni. (Még soha nem felejtettem el.) Masszázs közben úgy helyezkedik, hogy cickói többször végigsimítsák a hátat és néha megborzongatóan belepuszil az ember fülébe. Annyira izgató volt, hogy akkor meg is beszéltem vele, hogy ráhosszabbítunk az időmre, mert annyira beindított, hogy én is szerettem volna megkóstolni őt.
  • Levezetés:

    A fürdésből szárazra törölközve tértem vissza a szobába, ahol Kinga kérésemnek megfelelően a csini rucijában várt. Mivel lelkiismeret furdalásom volt a késés miatt, kértem, hogy hadd tegyem jóvá. Egymás puszilgatása közben kibontottam a textilekből, majd a hátára fektettem a masszázs padon. A nyakát, cicijeit és hasát csókolgatva jutottam le a puncijáig. Alapos, hosszan tartó nyalással köszöntem meg a türelmét. Nem maradt ki semmi. A szemérem ajkai, a csiklója, a hüvely és a popsi is kapott a kényeztetésből. A nyelvem mellett az ujjaim is szorgalmasan dolgoztak, de vagy fáradt voltam, vagy ő volt fáradt, de a csúcsra csak hazai segítséggel tudtam eljuttatni. Úgy élvezett el, hogy míg ő dörzsökte a csiklóját, én az alatta lévő területet nyaltam.
    Az örömteli esemény után megosztottuk a korábban kapott vizemet, majd kis dumcsi után helycsere következett.
    Kinga négykézláb fölém állt és puszilgatott. Közben a farkincám elhelyezte a mellei közé és a jófogású didkók mozgatásával ingerelte azt. Majd feljebb csusszant és a puncijával kezdte masszírozni a farkam. Iszonyú izgató és élvezetes volt, de meg kellett kérnem, hogy hagyja abba, mert féltem, hogy egy óvatlan mozdulattól becsusszantom neki a szerszámot. Megmosolygott és mondta, hogy tud ő erre vigyázni, de azért pozíciót váltottunk és orálisan kezdett kényeztetni. Kinga hosszan és változatosan eljátszik a szerszámmal, van amikor fagyiként nyalogatja, van amikor a makkot és van amikor az egész rudat bekapja és szívja, szopogatja. Közben a golyókat is összefogja, illetve felnyúl a páciens melleihez és azokat is ingerli. Közben pedig olyan fátyolos izgató tekintettel néz rád, mintha egy szerelmes, vágyakozó nő karjaiban lennél. Na, ezt nem is lehet túl sokáig bírni. Most a pad mellett állva a számat puszilgatva verte ki a szerszámot. Fenomenálisat élveztem. Utána még kézben tartott, majd gyengéden letörölgetett. Kellett egy kis idő, amíg összeszedtem magam annyira, hogy fel tudjak ülni. Kicsit csevegtünk, majd a maradék víz megívása után az új törölközővel a fürdőbe baktattam.
  • Elszámolás:

    A telefonban megadott csokornagyságot kerekítettem fel. A csokor mérete megfelel az óbudai szokásoknak, egyáltalán nem elrugaszkodott nagyságú. Az elszámolásra utólag került sor.
  • Összkép:

    Kingát mindenkinek szeretettel ajánlom. Egy érett nő, aki tudja, hogy mire való a saját és a vendég teste. Ha már összehozott minket a sors, akkor hozzuk ki a szituból a legnagyobb élvezetet mindegyikőnk számára. Maximálisan odafigyel a vendégre, nem játssza meg magát, ráadásul normálisan el lehet beszélgetni vele. Tényleg olyan laza és kellemes az atmoszféra nála, mintha a barátnőjét látogatná meg az ember. Ha nem esne ki kicsit az utamból, sokkal gyakrabban járnék hozzá.
Happy Massage