• Hollyh

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés útján kerültünk kapcsolatban. Mivel a hétvégén nem tudott volna fogadni így még a telefon napján meg is látogattam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz majd parkoló este 10-kor de szerencsére a randi helyszínétől 1 percnyire sikerült megállni.
  • Helyszín:

    A lakás jól felszerelt tiszta és rendbentartott. Kellemes érzés volt belépni is. A fürdőben megvan minden amire szükség lehet. Többféle tusfürdő tiszta törölköző szájíz. Szép nagy sarokkád, bőven kényelmes a használata mindennek.
  • Lány külseje:

    Ahogyan a képeken is látszik pontosan olyan élőben is. Hibátlan test, gyönyörű arc és kedves mosoly fogadja a látogatót. Feszes popsi, minden ott kerek ahol kell. Nem tudok rosszat mondani. Imádom a tetovált lányokat. Rajta pedig akad bőven, de ezeket majd a következő alkalommal jobban szemügyre veszem.
  • Erotikus masszázs:

    Bár nem tanulta, mégis ráérzett arra hogy hol és mit nyomjon. Na kellemes volt. Megfelelő erő és technika is volt. Választható krém vagy olaj. Kellemes relaxálós zene szól közben. Halvány fények mellett. Akár mindennapos is lehetne egy ilyen masszázs.
  • Levezetés:

    Mivel még nem voltam nála, sőt más lánynál sem így hagytam, hogy ő irányítson mindent. A franciája valami fergeteges. Bő nyállal tövig eltűntette az ékszer. Segített kézzel is de pont csak annyit amennyit kell is. A felvezetés közben heves csókcsata volt. Simogattam csókolgattam a nyakát vállát és gyönyörű mellét. Hallhatóan tetszett is neki. Hangos sóhajok kísérték ténykedésem. Mondta is, hogy sikerült felhúznom. Szájba élvezés ugye nincs, kérte is, hogy szóljak ha közel a vég. Szóhoz nem jutottam annyira élvezetes volt amit csinált, de mivel a hajába kapaszkodtam így csak elhúztam a fejét. Éppen sikerült mert az élvezettől elzsibbadt mindkét karom. Alig bírtam mozogni.
  • Elszámolás:

    Egy órás randira mentem. A megbeszéltek szerint számolt. Én hagytam még rá egy kicsit. Bőven megérdemelte.
  • Összkép:

    Soha nem voltam még erotikus masszázson. Sőt sehol sem voltam ahol nem ingyen adják az élvezeteket. Rettentően izgultam és zavarban is voltam. Akkor is amikor felhivtam és akkor is amikor megérkeztem. Ezt el is mondtam neki és elég gyorsan megoldtotta a problémámat. Hozzám bújt és csókolni kezdett. Aztán zuhanyozni küldött és a levezetés majd a masszázs következett. Masszázs közben végig beszélgettünk. Kellemes csalódás egy ilyen fiatal lánytól, hogy ennyire jól el lehet vele beszélgeténi. Sajnos viszonozni nem tudtam a kényeztetést de mivel még biztosan visszamegyek hozzá az sem fog elmaradni. Ajánlani tudom bárkinek aki még nem volt nála.
Happy Massage