• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt ,sima volt minden :) Ár és feltételek érkezésem után se változtak :) Nagyon kedves volt, mindent elmondott amit tudni kell egy ilyen randi előtt .
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem a helyszínre Marinapart környéke . Bkv-val se túl bonyolult max 3-4 perc séta a megállótól . Parkolás szerintem nem nehéz , fizetős a hely este 6 ig .A Cim elég pontos ,szóval nem nagyon lehet elszúrni. Elég pontosan érkeztem ,vendéglátóm azonnal fogadott, kapu kód utána már repültem is a szerelmi fészekbe .
  • Helyszín:

    Bejutás egyszerű senkivel nem találkoztam pedig 17:30 kimondottan az a családi hazaérkezős idopont de semmi kontakt nem volt, porta szolgálat nincs Lakás szokásos marinaprti minőség , számomra kifogástalan . Pihenésre és relaxra , tokéletes a hely , nyugodt tiszta minden . Lányok tisztán tartják a lakást, nincs pl más helyeken zavaró kajaszag , friss türcsi , lepedő . Nagyon sok tusfürdő , minimum egy szájvíz .Van tatami illetve masszázspad . Zenét én most nem kértem , de ha azt szeretnéd van relaxálós muzsika is .Szoba szintén tiszta , van szoba inas illetve egy kis leülős helyecske :)
  • Lány külseje:

    Számomra tokéletes a hölgy ..belépéskor egy piros "páros" volt rajta , rendkívül szexi abban a pillanatban tudod , hogy jobb helyen nem is lehetnél . Hangja nagyon kedves és megnyugtató. Nagyon szép arca van , mosolygós egyáltalán nem mű, , természetes . Uraim világbajnok cicik (rövid beszámolós karrierem alatt az eddigi legjobbak )és nem csak addig míg melltartók tartják, utána is hihetetlenek az ikrek , nagyok feszesek , fenomenális úgy ahogy vannak . Hölgy nem nádszál , de szerintem tokéletes(nőies) , és mellette kemény az a popsi . Bőre hihetetlen finom , nagyon jó megérinteni az ember olykor azt érzi meg sem érdemli hogy simogassa a durva kezével :)
  • Erotikus masszázs:

    Szokásos Procedúra , bemész levetkőzöl , zuhany és már fekszel hassal a matracon . Csacsogtunk erről arról napi gondok stb, kellemes beszélgető társ , nem butácska egyáltalán , sőt . Technika: sok olaj, krém ki mit kér .Nagyon kellemes masszíroz a hölgy puha kis kezei , mosolyt és megnyugvást csalnak az arcodra , pont erre vágytam egy ilyen feszült hét után .Szép lassan lekerült a melltáró, bugyi kombo és egy hihetetlen finom csuszka masszázs vette a kezdetét . Hát azok a cicik mikor először végig siklanak ahátadon , mint a mennyország olyan . Mikor közeledünk a masszázs végéhez finoman jelzi is ezt számomra be be nyúlásokkal .
  • Levezetés:

    Kényeztetési lehetőségek a szokásosak. Maga az amit kapsz na az nem mindennapi szerintem .Fordulás után cicik közé kerültem , isteni volt , hungaricum.Igazából csak az a baj Kittivel, hogy tipikusan az a hölgy akinél nem tudod eldönteni, szemébe nézz vagy azokat a ciciket stíröld folyamat mintha már nem lenne holnap , ahogy feletted térdel meztelenül és hagyja hogy a finom kis fenekét elérd. Szájjal kezdett el kényeztetni finoman lassan szépen felvezetve az egészet . Elején használta azt a finom kis kezét majd már csak szájjal kényeztetett . Nagyon tetszett hogy nem végig lefele nézett hanem sokszor felvette a szemkontaktust és szemlélte ,hogy nekem jó e, hát nekem nagyon jo volt :D Néha megállt és csorgatott rá egy kis nyálat majd elégedetten konstatálta , hogy elég a nyál mennyiség és folytatta .Egy idő után elkezdett erősebb iramot diktálni , majd a szájában lett végem . Fél percig csak pihegtem ,úgy kicsavart . Nem az volt ,hogy egyből rohant el , hanem engem megtorolt és csak utána tisztogatta magát .Nagyon ritka , hogy engem 10 perc alatt kivégezzenek ,de o ma valamire nagyon ráérzett ma .
  • Elszámolás:

    Csak a telefonbeszélgetés során került szóba , Mikor bementünk a szobába megkérdeztem, de mondta ráér a végén. Mivel nem volt pont annyi pénzem ,egyből mondta hogy ad vissza ,de mondtam neki ,hogy nem kell( ma már ez se m evidens , hogy van visszajáró). Ár érték arányban zseniális , szerintem . Extrát nem kértem , nem volt rá szűkség
  • Összkép:

    Igazából egy stresszes hét után egy szép kedves lány társaság szerettem volna élvezni , ettől jóval többet kaptam . Egy kedves ,szép arcú ,nagymellű, bababőrű , fiatal lányt . Akinek szerintem meg van szexi kisugárzása és egyénisége amitől a szolgáltatás egy kellemes kikapcsolódássá alakul át ,ahol te vagy főszerepben. Azóta is azon jár az eszem , hogy mikor megyek újra . Szigorúan ,minimum másfél órára kell menni , 1 óra nem elég :) Ár érték arányban , szerintem Pesten kiemelkedő , nekem most o number one .
Happy Massage