• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ráírtam privát üzenetben,gyors válasza már egy időponttal kecsegtetett ! Ennek előzménye ,hogy friss beszámolói felhívták rá a figyelmemet....Már hirdetése sem mindennapi idézettel csábít. Másnap,az az ma már telefonon beszéltük meg a részleteket. Modora,hangja, életvidám stílusa már megragadott.Ezt a Nőt meg kell ismernem....
  • Megközelítés:

    A térkép sokat segít, a Klinikák közelében rendel.BKV közlekedés segíti a vándort aki Lyna kedvéért elhagyja megszokott négykerekűjét. Mert megér egy sétát is a Hölgy megközelítése ! Az a pár perc,ennyi kell ,hogy látatlanban is ráhangolódj egy ismeretlen kis "csodára".... Mert az ! A környék rendezett,már-már belvárosi. A ház messziről elüt a többitől ,úgy stílusban mint formában ,új építésű. Jó választás volt ! Egy egyedi házban egyedi élmények várnak az érkezőre. Érkezésem után pontos időben megkaptam a kapukódot,és már ott is állhattam az ajtaja előtt.
  • Helyszín:

    Új építésű lévén minden újszerű,komfortos,és rendezett. Fürdőkád,függöny,kilépő,törölköző,tusfürdők,szájvizek,kis műanyag poharak,minden adott hogy felüdülve forrj össze a kedveseddel... A szoba világos tágas, hangulatos,szobainas,egy nagy franciaágy, és az elmaradhatatlan tükrök ! Minden adott ,hogy egy kellemes órára kikapcsolódj. Bocsánat a lényeget majd kihagytam...,Lyna a legértékesebb *kelléke* az órácskának ! Mert ő KELL elsősorban az elkövetkezendő csodához ,ami a szerencséseknek megadatik !
  • Lány külseje:

    Képek..... Az arc nélküliek zsákbamacskák.... Ám esetében egy erotikára teremtett csodásan egyben levő,mosolygós kis Nő fogadott ! Határozott,ámde jó érzésű, karakán Hölgy !
    Teljes mértékben a latin szépség megtestesítője, raszta hajzuhataggal,érzéki telt ajkakkal,és micsoda lábak,kis has,feneke,mellei még a kombó takarásában is beindított!
    Fekete melltartó,és alig takaró tanga próbált elválasztani minket egymástól....,nem sokáig!
  • Erotikus masszázs:

    Mint néha mások is ,át-át tévedek a masszázs oldalra néha napján. Eddig nem sok sikerrel. Valahogy eddig elkerült(elkerültem) a szerencsém ! Mert bizony azok a fránya "szabad gyökök" ritkán találják meg a nekik megfelelőt... Merem remélni,a Lynával eltöltött óra után,most talán sikerült megtalálnom !
    Mikor beléptem már úgy elvarázsolt a látványa,hogy bizony felállt a szőröm !Hangosan nevetett,mikor megmutattam neki ! Libabőrős lettem mikor megtapintottam úgy sebtiben lapos hasát, tenyerembe illő fenekét, jó illatú nyakát,fülét ... Egy ilyen belépő után majdnem a női piperéket kentem magamra miután végeztem a fürdőben !
    Masszázs? Ha a kölcsönös egymás testének spontán feltérképezése az , valamint az ajkak össze forrása,a cirógatások,finom körmözések, legyen. Vibrált minden körülöttünk !
    Most sem tudtam meg (nem is bánom),milyen egy klasszikus erotikus masszázs. Cserében megtudtam, megtapasztaltam milyen egy ízig -vérig erotikus egybeforrás... Őszintén megmondhatom,az aktus mint olyan itt nem hiányzott,utólag visszagondolva,így volt teljes ! Csodás vendéglátóm olyan képességekkel rendelkezik,ami teljessé teszi vele az együttlétet .
  • Levezetés:

    A legfőbb erőssége a férfi testének szeretete, a kényeztetése, és szerencsére ezt nem is palástolja ! Külön jó pont,hogy dicsér,kér,és elvesz.....Itt az erotikára gondolok***
    A fürdőből kilépvén egymásnak simultunk és egy fergeteges háromnegyed órában csak kényeztettük egymást ! Meglepődtem magamon,hogy "lépést" tudtam vele tartani,mert nem egyszer nem kétszer,sokszor feszült meg, szorított ahol tudott,testbeszéddel irányított .Hanghatásai engem is felspanoltak, egyfajta fordított 6/9 -ben kitárulkozott előttem gyönyörűséges puncija, mely finomságát nem tudtam megunni.... Természetesen ő sem hagyott lelohadni,hiszen keze,szája ügyében ott kínálkozott a lehetőség,amit nagyon finoman,ám kellő vehemenciával kényeztetett ! Telt ajkai között látván és érezvén magam,kész csoda volt .Mindeközben kezei megállás nélkül kényeztettek, golyóim sem úszták meg ,külön külön kóstolgatta... Egy csodás óra egy különlegesen erotikus Hölgy szájában , és ott is ért a*végzet* ! Egy pohár víz kissé magamhoz térített,így a maradék időben meglepődve,de jóérzéssel tapasztaltam meg Lyna sokszínűségét ! És most a belső értékére gondolok.... Kitűnő beszédkészséggel és szókinccsel ,az irodalomban és zenében jártasságával is elkápráztatott ! Az idő lassan lejárván,gyors tus,és reménybeli búcsú... Lehet kétszer ugyan abba a folyóba lépni ? Talán..... Ugye értesz Lyna kedves ?
  • Elszámolás:

    Egy óra teljes gyönyör . Bölcsen döntöttem,mint anno a Haza bölcse. Telefonon kapott információ a helyszínen is változatlan. Szokásom előre rendezni kis édességgel kiegészítve .
  • Összkép:

    Nehéz az érzésekkel.....Örülök,hogy egy különlegesen értelmes emberrel találkoztam. Széles látókőrrel és meglepő politikai,közgazdasági jártassággal ,határozott véleménnyel,nem mellesleg ritka érzéki erotikával rendelkező Hölgyet ismerhettem meg. Remélem még láthatom . És nem csak :)))
Happy Massage