• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Kedves Lb ❤️

    Köszönöm ezt a fenkölt kedves beszámolót ;)
    Nem igazán találom a szavakat :) ❤️
    Te magad vagy Nekem egy hatalmas meglepetés:)
    Kezdődött a meglepetések sora amikor kedves belső soraidddal egyre inkább elvarazsoltál :) majd a telefonhívás amikor is egy nem mindennapi intelligenciával rendelkező talpig Úriemberrel cseveghettem több percig !
    És jött a randi ami érdekes volt számomra hisz az ajtón belépve mikor megpillantottalak mintha ismertelek volna már :) pont így képzeltelek el :)
    Nagyon köszönöm a velem töltött időt és , hogy megtiszteltél a látogatásoddal és nem utolsó sorban , higy megajándekoztál egy különleges beszámolóval ! ❤️
    Külön kell megemlítenem a kedves személyes ajándékot amit azóta is szívesen viselek :) hiszen a karkötők rabja vagyok :)
    Remélem hamarosan újra felém vet a sors és akkor el tudod mondani eme kis ajándék történetét :)
    No no nem csak emiatt várlak vissza :) nem menekülhetsz
    az aktivitás elől sem :) és kérem az elmaradt kölcsönös kényeztetést :)
    Tehát drága Lojtikám várlak vissza mert tartogat még számunkra csodálatos perceket az egymás felfedezése:)
    Sokszor Csokollak :) ❤️

    ❤️“ Ha Te Én barátok vagyunk , akkor a kapcsolatunkat áthatja egyfajta várakozás !
    Amikor látjuk egymást , vagy távol vagyunk egymástól , ott vibrál a levegőben az együttlét , a nevetés és a beszélgetés várakozása is :) ( beszél a test és beszél a lélek)
    Ennek a várakozásnak nincs és nem lehet konkrét meghatározása , eleven és dinamikus , és minden ami kialakul az egyuttlétunkből , az a valami KÜLÖNLEGES , egyedi AJÁNDÉK , amelyen senki mással nem osztozunk !”❤️

  • Egyeztetés:

    Szyszykee szellemes szisztémája
    Az egyeztetés rendkívül gördülékeny dr. Szöszivel. Hihetetlenül rugalmas, lesi a leendő vendége minden óhaját, és igyekszik ezeknek legjobban megfelelni. Az én figyelmemet az oldal által szervezett tombola játék irányította rá, illetve az erről született beszámolók, cseviben írt köszönetek, párbeszédek. Kiváncsiságom legyőzött, és kértem egy bővebb infót. Szöszke figyelmességére jellemző, hogy az automatikus választ követően egy rövidke, kedves üzenetben megköszönte az érdeklődésem. Ez, no és az infóban olvasható kecsegtető, csábító programok már bőségesen elegendőek voltak számomra, hogy az általa kezdeményezett párbeszédet folytatva, egy személyes találkozót kérjek tőle. Telefonon is megbeszéltük a dolgokat, de Szyszykee már privátban minden lényegesről tájékoztatott. Természetesen, vtr-en is bejelentettem érkezési szándékom, ennek fontosságáról, majd az elszámolásnál részletesebben írok.
  • Megközelítés:

    Most is tömegközlekedve, mint minden esetben. A 4-6-os villamos Petőfi-híd előtti megállója adta magát a lehető leggyorsabb közeledésre az "orvosi rendelőbe". Innen már gyalogosan sincs messze a tetthely, ahova vágyam vezérelt. Ezen a forgalmas úton kocsival valószínűleg nem lehet egyszerű szabad helyet találni, de a fáradozást mindenképp megéri.
  • Helyszín:

    A régi stílusú bérház legfelső szintjéig kell liftezni. A gangos, körfolyósós épület szűk belső udvarára nézve a látvány szédítő. A lakásba belépve, a vendéglátón kívül, egy hosszú előszoba fogad, jobbra tágasnak mondható fürdő mellékhelységgel, a folyosón tovább pedig a nagyszoba található. Itt kis asztalka, három székkel, polcsor, díszekkel és nagy, kényelmes ágy szolgálja a vendégül érkezőket. Nagyobb szekrény álldogál az asztal mellett, és ha jól figyeltem meg, még egy kanapé is helyet kapott a szobában. Amit láttam, az mind makulátlan tisztasággal, rendezettséggel dícséri a ház úrnőjének alaposságát.
  • Lány külseje:

    Aprócska termetű vendéglátóm nagyszerű, kerekded formák birtokosa. Igaz, már nem tizen- húszonéves, de csodás alakja van, rendkívül izgató hölgyet ismerhettem meg személyében, aki nem csak külsejével, hanem intelligenciájával és kedvességével, áradó jóhangulatával is lenyűgözött. Különösen szépek a mellei, amelyek kis termetéhez mérten, arányaiban igen nagynak mondhatók, de leginkább tinisen hegyke formáival nyűgözik le azt, ki láthatja, kényeztetheti őket. Szöszkét amúgy is jó simogatni, mert kellemesen selymes, finom tapintású a bőre. Kerek popsi, jól markolható csípő és kecses lábak teszik testalkatát teljessé. Elmondása szerint, egyik kedves vendége unszolására, egy ideje már futással karban is tartja, edzi magát. Véleményem szerint ez meg is látszik rajta, mert nekem élőben még inkább tetszett, mint a fotói alapján. Arca mosolygós, sokat nevet, ajkai finomak, nagyon jól csókol és csodásan kényeztet velük. Lengén öltözve fogadott, mindösszesen egy kis tangabugyi és melltartó volt rajta, na meg egy pár - legalább tíz centis - magassarkú topán. Mondtam is neki évődve, hogy ez csalás, és ő máris kiugrott belőle.

    Dr. Szöszivel remekül lehet társalogni a randi ideje alatt élőszóban, de szívesen vette a hülyeségeimet írásban is, a találkozót megelőzően.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a program dereka volt, középső része. Másfél órára mentem és Szöszi az elején megkérdezte (a lefürdésemet követően), hogyan szeretném eltölteni az időnket. Én önző dög lévén a kényeztetés-masszázs-kényeztetés menetrendet választottam.

    Indításként kapcsolt halk háttérzenét, majd megkért, hogy hasonfekve helyezkedjek el az ágyon. Masszázsa kellemes, nem túl erős, gondolom kérhettem volna, hogy jobban gyúrjon át, de nekem ez most pontosan megfelelt, jól ráérzett, mire van szükségem, én pedig nem akartam beleszólni a dolgába. Lábtól indította olajjal egészen a fenekemig, majd deréktól fölfelé áttért krémre. Bevetette könyökét, alkarját, és egy kis masszírozó eszközt is. Amikor hátamat, vállamat és gerincemet vette kezelés alá a doktor néni, azért így is egyszer-egyszer kipréselte belőlem a szuszt, és elakadtam a mondandómban.
  • Levezetés:

    Apró csókókkal, ölelkezve kezdődött együttlétünk, majd Szöszi az ágyra "parancsolt". Olajat csorgatott mindkettőnkre, és elkenve azt, helyetfoglalt rajtam. Csúszkálva incselkedett velem, oda-odahajolt immáron szenvedélyesebb, hosszasabb csókokért. Finoman, lágyan nyelveltünk, mégis volt benne tűz. Én eközben simogattam fenekét, markolásztam csípőjét, ő pedig tekergőzött megállás nélkül. Amikor fölülve folytatta mozgását, rögtön mellei felé nyúltam, markolásztam, simogattam. Oldalát és ágyékát is. Mellbimbói érintésemre jól reagáltak, izgatóan meredeztek. Még csúszka közben is sokat beszélt, igazi cserfes tipus. De ez egyáltalán nem zavaró, sőt inkább még jobban fölajzó érzés volt. Egyszercsak lábaim közé kuporodott, beolajozta műszerem és nekikezdett a franciázásnak. Rendkívül lágyan, kézzel is besegítve. Annyira finoman indította, hogy felmerült bennem, talán nem is tud majd így kivégezni. De aggodalmam teljesen alaptalannak bizonyult. Mert Szöszke fokozta a tempót és az intenzítást is. Olykor már csaknem teljesen eltűntette szerszámomat kicsi szájában, ami nagyszerű érzés volt. Innentől már azon görcsöltem, ne menjek el túl hamar. Szyszykee viszont nagyon jól irányította, mondhatni kézben (azaz inkább szájban) tartotta a folyamatot, játszott. Hol lassított, hol gyorsított, csak a farkam végét kapta be, vagy épp elnyelt ameddig csak tudott, akart. A magoncok a szájában landoltak végül, és olyan sokáig nem eresztett el, hogy meg is lepett ezzel. Addig tartogatta farkamat az ajkai közt, míg teljesen elernyedt, s még akkor is nyalogatta a végét, mint egy kis kéjenc. Azt hiszem, lenyelt mindent, de nem kérdeztem meg, mindenestre odaadóan letisztogatott, elhárítva tétova mozdulatomat, ahogy a nedves törlőért nyúltam, s mondta, majd ő.

    A masszázs után lényegében a fentieket ismételtük meg újból, ami nem kevésbé nyerte el tetszésemet másodjára is. Meglehetősen önző módon nem viszonoztam Szöszi kedvességét, így kölcsönös francia nem volt, és a pózokat sem variáltuk. Ezért utólag elnézését kértem, de egyáltalán nem neheztelt rám emiatt. Az első kényeztetésnél még nem szólt a zene, csak a masszázsnál kapcsolta be Szöszi a szolid muzsikát, a második kényeztetésnél meg már nem tudom, egész mással voltam elfoglalva.

    A szünetekben a ház úrnője frissítőkkel kínált, szóval maximálisan kiszolgálta minden igényemet.
  • Elszámolás:

    Csokor előre átadva, szokásomnak megfelelően, kis édesség és ajándék kíséretében.

    Na, szóval nézzük, Szyszykee matekja a következők szerinti:

    Van nála egy alap program, meg egy barátnős lehetőség, mindkettő többféle időtartamban elérhető. Én a barátnőset választottam másfél órában, ami már csak azért is megéri, mert ez esetben a vtr-es bejelentkezés plusz húsz perc ajándék időt jelent.
    Ezen felül, aki beszit is ír a randiról kis szerencsével további ajándékot nyerhet a kedves doktornőnél.

    Nem is lehet kérdés, hogy ez messzemenően megéri. Szöszke képességei alapján simán lehetne egy multi cég marketing vezetője is, de jobb ez így nekünk, hogy mégis itt van jelen, s elérhető számunkra.
  • Összkép:

    Előzetesen nagy elvárásokkal érkeztem, hogy milyen is lehet dr. Szöszi, meg az ő híres csúszkamasszázsa, mennyire tud majd elvarázsolni? Mindezeket részben ő maga is keltette, azzal, ahogy privátban leveleztünk a randi előtt, vagy amikor telefonon beszéltünk. Fiatalos csilingelő hangjával, lendületével épp úgy magával ragadt, ahogy tetteivel a találka során. És nemhogy nem kellett csalódnom, fantasztikus vendéglátóm még túl is szárnyalta elképzelésemet.

    Örülök, hogy eljuthattam hozzá, s mindezért köszönetet mondok az oldal szerkesztőinek és a kollégáknak, akik együttesen felkeltették figyelmemet irányában.

    De természetesen, elsősorban neked kell megköszönnöm ezt a csodálatos élményt Szöszke!

    Csók,
    Lb
Happy Massage