• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam ugyan a hirdetését a másihol is, azonban igazán csak itt az oldalon tanulmányoztam az adatlapját és a beszámolóit, amelyek felkeltették az érdeklődésemet. Telefonon kerestem és sikerrel jártam, mert elsőre felvette. Nagyon kellemes hangon és szimpatikus stílusban beszélt, így a lehetőségekről részleteiben nem nagyon érdeklődtem, mert éreztem, hogy nem az a fajta lány aki mint a lemezjátszó elhadarja a betanult, betanított szövegét. Azt gondoltam jól teszem, ha rábízom a randi programját a személyes találkozás során kialakuló szimpátiának. Mivel az egyeztetéstől számítva kb egy hét volt a randiig, ezért előtte írtam egy megerősítő sms – t amelyre válaszolta, hogy várja a találkozást. VTR – t, belső üzenetet nem használ, de nekem az sms kommunikáció és a telefon nagyon jól működik.
  • Megközelítés:

    A viszonylag csendes mellékutca a főútvonalból éppen egy Aquincumi ásatásnál ágazik ki, GPS a kapuig visz. Reális távolságon belül viszonylag könnyű parkolóhelyet találni, amely fizetős. Az utcában nem tudom, hogy jár -e BKV. Azonban a közeli főútvonalon már bőséges a BKV kínálata.
  • Helyszín:

    Kétféle szempontból is egyedi számomra a helyszín, ahol Blankával találkoztam.
    Az egyik, hogy eddig még sehol nem jelentkeztem bebocsátásra garázskapunál. A garázskapun belépve nem ért semmi csalódás, mert egy patika tisztaságú termen keltem át a lépcsőig a jó néhány príma kocsi közötti közlekedő úton.
    A masszázsszoba főúri lakosztályokat idézően van kialakítva. A szoba színvilága alapvetően pirosba hajló, azonban a hangulatvilágítás lehetővé teszi többféle színárnyalattal való kiegészítését. A szoba hatalmas alapterületű, nagy belmagasságú és alapvetően három helyszínen van lehetőség egymás társaságát élveznünk. Az egyik egy kényelmes hófehér bőrkanapé, a másik egy nagy méretű vastag tatami na és természetesen egy nagyon masszív masszázspad. A szobában bármerre nézünk mindenhol úgy vannak elhelyezve a nagy méretű tükrök, hogy a szoba bármely pontján zajló esemény mindig követhető legyen tükörből is.
  • Lány külseje:

    Az adatlapján lévő adatainak teljesen megfelel a valóság, ugyanis egy magas, ultravékony nagyon jó alakú csinos hölgyet tisztelhetünk Blanka személyében.
    Nem az ajtó mögé bújva fogadott, hanem a kitárt ajtóban állva. Így a lépcső alján földbe gyökerezett a lábam, amikor felnézve megláttam a szembetűnően nádszálvékony, rendkívül csinos, kifejezetten jó alakú, feltűnően hosszú és csinos lábú, kifejezetten magas, bájos arcú, széles mosolyú Blankát.
    Magasságából adódóan a vendégei többségénél ugyan magasabb, de számára ez egyáltalán nem okoz semmi gondot. A tíz centi magasság fölénye részemről sem jelentett semmiféle problémát, mert a kedvességének és a rendkívül kellemes kisugárzásának köszönhetően ez semmit nem számított. Mezítláb várt, de legközelebb meg fogom kérni, hogy tűsarkúban fogadjon, mert abban még inkább érvényesül a csodás alakjának minden részlete.
    Egy szorosan testre simuló piros mini ruhában fogadott, amely nem sok mindent bízott a képzeletre. Nem számít kebelcsodának, de a nagyon jól tenyerembe illő mellei kifogástalan alakúak, kiváló a tapintásuk és bimbói hetykén állnak felfelé. Arca sem jelent zsákba macskát miután arcos képei vannak az adatlapján, így a valóságban is éppen olyan elbűvölő mint a képein, amelyek alapján azt mondtam, hogy húha.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában kézfogással és üdvözlő puszival fogadott, majd a saját nevén (!) mutatkozott be. Többször elmondta, hogy nagyon örül, hogy felkerestem.
    Leültetett a hófehér bőr kanapéra, elém kuporodott a földre és először rákérdezett, hogy van-e valami olyan bajom, amit figyelembe kellene vennie, akár úgy, hogy kihagyja, vagy hogy jobban kezelje azt a részt.

    Majd tovább társalogva tettük meg az első ismerkedő és összehangoló lépéseket. Ez alapján mindketten tudtuk, hogy jó randinak nézünk elébe, mert sikerült teljesen azonos hullámhosszra kerülnünk. Tisztáztuk a program tartalmát, amelyben könnyen megállapodtunk mivel gyakorlatilag rábíztam magamat. Ugyanis láttam, hogy mindent megtesz azért, hogy nekem az együtt töltött időnk a lehető legkellemesebb legyen.

    Mondta, hogy a fürdés előtt elmegy és előkészíti a fürdőt, addig legyek türelemmel, majd miután visszatért elkísért a fürdőbe. Amikor a fürdőből kiléptem, már csak egy picike, szinte észrevehetetlen piros spagetti tanga volt rajta. Sok beképzelt embernek nagyobb a névjegykártyája, mint a Blanka által viselt tangának a punci előtti része, a többi pedig egy vastag cérna tulajdonképpen.

    Hason fekve elkezdődött a masszázs, amely közben a hátamat betakarta törölközővel. A vádliktól a combokon át a fenekemig centiről centire kezelt át mindent. Majd a törölköző lentebb került és a hátamon a csuklyás izmokon át a nyakamnál fejezte be a szakszerű masszázst. Közben kedélyesen beszélgettünk és eközben az egyetértő véleményét többször is azzal fejezte ki, hogy a fejemet megcirógatta és a nyakamba puszilt.

    Fordulást követően szintén a talpaktól indult miközben a kis Grizly a törölköző leple alatt követte az eseményeket. Blanka felért a nyakamig közben azért a kis Grizzly is kapott egy két finom jelzésszerű érintést, mintegy jelezve, hogy készüljön mert nemsokára ő lesz a főszereplő.

    Olyan erősen masszírozott, hogy a fájdalom határán volt sokszor. Ugyanakkor a masszázs szakszerűségére jellemző, hogy szerintem bármilyen gyógymasszázsszalonban “felléphetne” vele Blanka és kiváló minősítést kapna a közönségtől, de ha lenne szakmai zsűri, akkor attól is.

    Masszázs közben kérdeztem, hogy mikor hol, mennyi ideig milyen masszázs tanulmányokat folytatott. Készségesen elmondta, élettörténetének ezt a fejezetét. Elmondta azt is, hogy a szülei révén milyen vérek csörgedeznek az ereiben. Ez számomra kedves információ mert nem állnak ezek tőlem sem távol.

    A masszázs után Blanka elnézést kért, hogy ő mindig elszokott menni kezet mosni, így most is megértésemet kérte, amiért most is elmegy.
  • Levezetés:

    A kézmosásból visszatérve úgy ült a pad szélére hogy én kényelmesen tudtam a hátát, a mellét és a nyakát cirógatni simogatni. Engem megszabadított a törölközőtől és azon igyekezett, hogy a kis Grizzly - t próbálja a terelgetni a kivégzésének irányába. Blanka kedves terelgetésének hatására a kis Grizzly egyre nagyobb lett.
    Ekkor Blanka feltérdelt a padra a lábaim közé, ám miután látta, hogy a fejemet igyekeztem minél feljebb emelni, hogy a lehető legjobban lássam az előttem térdelő Blanka csodás alakját, azonnal megkérdezte, hogy felemelheti - e a padnak a fejrészét. Azonnal átvillant az agyamon, hogy ezáltal nagyon jó panoráma kilátásom lesz a velem szemben elhelyezkedő Blankára, így természetesen kértem a fejtámlának a minél magasabbra való emelését. Így majdnem félig ülő helyzetbe kerültem és nagyszerűen tudtuk a szemkontaktus tartani, amely nagyon nagy élményt jelentett. Ugyancsak csodás látvány volt velem szemben térdelve a háta ívének a látványa is.

    Ilyen kilátások közben nagyon élveztem a franciázását, mely közben többször a mélytorok tudását is bemutatta, miközben erősen cuppogott a bőséges nyálellátásának köszönhetően. A francia előadás igen sokoldalú, mert a makknak a nyalogatása és rúdnak minden oldalról való teljes hosszában való kényeztetését nagyon élvezetesen variálta.
    Amikor éreztem, hogy közeleg a kitörés, akkor kérdeztem a végső roham hol zárulhat, amire ellentmondást nem tűrő volt a válasza: végig viszem. Ennek a kimondása közben Blanka lement a padról és a pad mögül elő hozott egy kis párnát, amit oda tett a padlóra, ahol én éppen le tudtam szállni. Le is kezdett térdelni a párnára, miközben kérdezte, hogy elé állok-e? A kérdést nem tudta befejezni, mert én már ott is álltam.

    Ebben a helyzetben a szemkontaktust szintén fenntartva franciázott és úgy éreztem, hogy ez számára is kellemes és szeretne elrepíteni. Közben kérdeztem, hogy le fogja -e nyelni és érkezhetek-e a torkára is? Igenlő választ kaptam, így amikor éreztem, hogy elindulnak a srácok a szabad világba, akkor mondtam Blankának, hogy most engedje le amilyen mélyen tudja. Meg is tette, az orra belefúródott a hasfalamba, a nyelvecskéje pedig a zacsit kenegette.

    Az utódaim nagyon nagy tévedésben voltak, amikor azt gondolták, hogy látni fogják a napfényt és a szabad világot. Ugyanis az utódokat úgy vette át tőlem Blanka és tartotta azokat meg, hogy erre esélyük sem volt. Ahogy adtam, a csukott száján keresztül haladva érkeztek a végállomásukra.
  • Elszámolás:

    A végén történt, extrák nincsenek, a rózsaszálak száma szerintem erősen alatta van az átlagnak.
    Amennyiben a kapott élményt is figyelembe veszem, magasan a legjobb érték arányú a Blankával való randim.
  • Összkép:

    Igyekeztem Blanka hozzáállását érzékeltetni, amely nem gyakran tapasztalható ilyen helyen. Ugyanis folyamatosan olyan érzésem volt, mintha egy nagyon jó szállodában lennék, ahol főúri ellátással azonos szinten folyamatosan gondoskodnak rólam.

    Amit nyújt és ahogy nyújtja, azt szerintem tanítani kéne. Ugyanis a vendéghez való hozzáállása, a masszázs tudása és az erotika terén nyújtott élményei egyaránt a legjobbak közé emelik.

    Szerettem volna bemutatni és remélem sikerült is az, hogy Blanka nem a csak a magassága miatt kiemelkedő szereplője az erotikus masszázs világának a szereplői közül.
Happy Massage