• Lyna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lyna reagálása

    Édes báró ÚR!

    Köszönöm a felejthetetlen (ki)pipát, és, hogy megzabolásztad a rakoncátlan nyelvecskémet!

  • Egyeztetés:

    Mind hirdetése szlogenje - "csak lazán és vidáman" - mind bemutatkozása, valamint a megjelent beszámolói felkeltették figyelmem Lynára. A cseviben váltottunk egy-két pajkos üzenetet, majd VTR-en bejelentkeztem hozzá. Ezt személyes üziben és telefonon is megerősítettük. Érdekes, hogy mikor először telefonon hívtam egyből tudta ki vagyok. Kiderült, hogy örökölte a számot egy korábbi partneremtől. Hangja egy öntudatos nő személyiségre utal, nem az a kislányos cicahang. Egyből érezhető volt a szimpátia és nyitottság részéről.
  • Megközelítés:

    A kerület felújított részén, közel az Üllői úthoz, parkolás fizetős, hely volt a kapu előtt, BKV egy sarokra elérhető. Jártam már itt, nem kellett GPS.
  • Helyszín:

    Az elmúlt években épült viszonylag új házban, található a kecó. A kis lakás talán két maszobával rendelkezik, célszerű berendezéssel. Szobában ruhainas, asztalka, egy ülő alkalmatosság, egy méretes - nem lestrapált - franciaágy, rendes matraccal, az ágy lábánál tükörrel. A fürdő minimál igényű kádas helység, zuhany függönnyel, több tusfürdővel, WC, mosdó. Rajta dezodor, szájvíz, pohárka. Száraz kilépő, tiszta rendes. Mikor érkeztem volt egy pár nagyméretű csuka a bejárati ajtónál, ami egy másik kliensre utalt, de ennek semmilyen egyéb jelét nem tapasztaltam. Csend, diszkréció .
  • Lány külseje:

    Lyna egy tejeskávé színű, mosolygós pici hölgy. Kora és méretei megfelelnek a hirdetésben közölteknek. Raszta haja illik egyéniségéhez, bőre selymes ápolt, a combok, kemény kerek popsi, karcsú derék mind a rendszeres sportolást igazolja. Arca kedves, mosolygós, vidám és tükrözi a színes bőrű felmenők jellegzetességeit, szemöldöke festett, szája csókolni és harapnivaló. Bal felkarján egy absztraktnak tűnő, de ízléses tetkó található. Melle nem nagy, de álló bimbikkel, puncija hálásan reagál a kényeztetésre, néhány centivel felette egy sexappeal anyajeggyel. Nekem bejött, nagyon csini a hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után puszik, simik közt konstatáltuk, hogy nem csalódtunk egymásban, bevezetett a maszobába, ahol gyorsan megszabadultunk a textilektől és a korábban egyeztetettek szerint együtt mentünk tusolni. Szeretem a közös tusolást, mert az nagyon gyorsan megmutatja milyen mértékben van meg a szükséges kémia a következő másfél óra kellemessé tételéhez. A kádban megkérdezte melyik tusfürdőt szeretném, tök mindegy, mondtam és Lyna érzékien elkente az egyik illatosítót a mellemen, hasamon, derekamon, megsimogatta a fenekem, és megmérte egyenként, majd együtt is a tojásaimat majd rátért az addigra már igen csak meredező farkamra. Közben szégyentelenül mosolygott a szemembe. Megkérdezte, hogy letérdelhet-e, mire én igenlően bólogattam. Hirtelen elfogyott a levegőm mikor lassan szemkontaktust fenntartva tövig becsúsztatta a szájába. Ízlelgette, cuppogtatta, visszafele megállt a makkomnál és jól megszopogatta. Felmerült bennem a gondolat, hogy talán itt kellene eltölteni az időt. Aztán meggondoltam, hogy ennél kényelmesebb lesz az ágyon. Azért előtte még én is feltérképeztem kicsi testét, alaposan megdörzsöltem tusfürdős kezemmel a popóját, majd hívogató punciját, melyeket csábosan ringatott közben.
    Törülközés, szobába be, ágyon elterültünk egymás mellett.
    Egymást simogatva csókot váltottunk, megkérdezte akarok-e masszázst. Kitérő választ adtam és száját csókolva elkezdtem játszani a puncijával. Lyna egyre jobban széttárta a combjait, ezzel is jelezve, hogy ne hagyjam abba, én pedig egyre beljebb merészkedtem az addigra teljesen benedvesedett barlangba. Először csak egy ujjal, majd bevetettem kettőt, Lyna egyre jobban felhevült, a lábunknál fekvő tükörben láttam, hogy lábait maximálisan széttárva szinte ugrándozik a punciban ügyködő kezemen. Combommal megtámasztottam a csuklómat és dugást imitálóan ütemesen lökdöstem ujjaimat a nedves mélységbe. Eltéveszthetetlen hanghatások mellett, kezének ujjai szinte begörcsöltek az élvezettől mikor csúcsra juttattam kedvesem.
    Kicsit pihegtünk, majd lábaim közé térdelt és széles elégedett mosollyal kérdezte, olajjal, vagy krémmel kérem a masszázst ? Rábíztam.
    Azt hiszem krémet választott, és elkezdte simogatni a lábam, combjaimat, majd a golyszikat. Innen nem volt tovább, ráhajolt a farkamra és szájmasszázzsal folytatta.
    Szóval ilyen volt a masszázs rész.
  • Levezetés:

    Mintha eddig nem lett volna kényeztetés széttárta lábaimat és belső combjaimat térdtől lefelé haladva csókolgatni kezdte le a golyókig. Bevette őket egyenként a szájába, megszívogatta majd kézbe fogtam a meredt farkamat és cirógatni kezdtem vele az arcát, orrát, ajkait be-be dugtam a szájába, kicsit megnyalogatta makkomat és ismét tövig beszopta, jó erősen rászorította a torkára majd kiengedte. Ismét cirógattam vele arcának minden pontját, majd szóltam, hogy "hami" és ismét kinyíló szájába engedtem. Fogait enyhén ráeresztette a makkomra, miközben nyelvével frenetikus játékba kezdett. Ez a sorrend addig tartott míg egyszer éreztem, hogy jön az utódok már nem bírják és kikívánkoznak. A következő torokmunka alkalmával elengedtem mindet, Lyna erős szívással segített az ürítésben, nehogy valamelyik kiscsávó bent rekedjen. Lyna kicsit szopizott még hogy lenyugodjak, majd feltérdelt, láthatóan örült a győzelmének, csak azért is elintézte a kölyköket. Mosolyogva hagyta szájából kicsordulni a csapatot a melleire.
    Ittunk egy kis üdítőt, és mivel már csak negyed óra volt hátra, gondoltam mehetnénk tisztálkodni. Erre Lyna visszanyomott az ágyra mondván, hogy nem enged el, csak ha már lejár az időnk. Ennyire nincs semmilyen TP nála. A maradék perceket simizéssel kísért beszélgetéssel töltöttük, mint két régi szerető. Sok mindenről beszélgettünk, határozott véleménye van, ha nem is értettünk mindenben egyet. De ez így van rendben.
  • Elszámolás:

    Annyi virágszál amennyi a telefonban elhangzott. Extrákról nem kérdeztem, Ő tudta mit szeretnék és olyan csokorméretet adott meg előre. Utólag rendeztem
  • Összkép:

    Ha valaki sok évet töltött olyan latin országban ahol a népesség többsége valamennyire színes bőrű, a fehér, sárga, bronz és fekete minden elképzelhető variációjában, az tudja, hogyan illik egy egzotikus tejcsoki bőrű lányhoz közelíteni ahhoz, hogy mindkettőtöknek maradandó élmény legyen az együttlét. Megadod a nőnek járó tiszteletet, kedves, empatikus hozzáállásod elnyeri jutalmát. Lyna ugyan nem beszéli kubai apja nyelvét, de génjeiben hordozza a lazaságot, az élet szeretetét, az élvezetek vágyát, az erotikát, azaz igazi erotikus bomba. Mindenkinek ajánlom aki kellően nyitott az örömökre.
Happy Massage