• Cicis Cicelle

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Cicis Cicelle reagálása

    Szia Drága :) köszönöm hogy írtál :) veled mindig nagyon jól érzem magam várlak vissza de ezt tudod :* vigyázz magadra csók

  • Egyeztetés:

    Néhány órával a találka előtt hívom. Egyszerűen, elsőre felveszi a telefont, ha nem ő, akkor a kedves hangú barátnője tájékoztat Cicelle helyett,
    de ez csak egyszer fordult elő. Időpontot hamar találunk mindig. Rugalmas. Igazodik hozzám, mindig úgy próbálja intézni a dolgait, hogy nekem a lehető legjobb
    legyen. Ezt (is) nagyon díjazom benne. Egy órára szoktam menni hozzá.
  • Megközelítés:

    Árpád út közelsége miatt a Bkv közlekedés kiváló. Én általában tömegközlekedéssel szoktam menni hozzá. Könnyű megtalálni a házszámot.
    Gps az emlékezetem...
  • Helyszín:

    Panellakás. Belülről a lakás maga takaros (már amennyit láttam belőle, de gondolom nem érne csalódás a lakás többi részét látva sem).
    A szoba nem nagy, célnak tökéletesen megfelel- rendben tartott, középen egy nagyobb franciaágy, ami kényelmes. A redőny leengedve éppen annyira, amennyire kell. Szexhez illő, intim környezet. A háttérben Kowalsky meg a Vega lemeze szól halkan:)
    A fürdőszobában minden van, ami a tisztálkodáshoz kellhet. A törölköző nagy és tiszta.
  • Lány külseje:

    Általam preferált vonzó, nőies testalkat, szexi nagy cicik (a "Cicis" becenév találó), csinos popsi, arca szép, kacér mosoly, igéző, pajkos tekintet.
    Szép, hullámos haja kibontva, ami szerintem nagyon jól áll neki és hozzátesz az amúgy sem kicsi erotikus kisugárzásához.
    Igen, azt hiszem a haja és a kezei szépségéről regényt lehetne írni... Mesébe illő!

    Nagyon aranyos, közvetlen, kommunikatív. Egyszerre laza csajszi, egyszerre felnőtt, érett személyiség. Remekül ért a férfiak nyelvén és nagyon jól alkalmazza ezt a fajta képességét. Cicelle nagyon nyitott lány, könnyen ráhangolódik a partnerére, akire mégsem, arra valószínűleg nem is érdemes...
    Fiatal kora ellenére ő egy igazi Nő. Valójában a nőiessége az, ami őt igazán vonzóvá és kívánatossá teszi a férfi számára, természetesen a testi adottságai mellett.
    Lesi a kívánságaimat...
    Mivel már többször voltam nála, így tudja mire van szükségem. Már első alkalommal is tudta...
    Emlékszik mindig mindenre, még arra is, hogy miről beszélgettünk a korábbi találkozásainkkor. Ezért előre sosem fixáljuk le (amúgy sem szokásom), hogy mi hogyan történjen a randink alatt. Nem sürget sosem, annak ellenére sem, hogy az egy órát miattam gyakran túllépjük, de ezen változtatok majd, javítok az időérzékemen!
  • Action:

    Zuhany (ahová elkísér) + törölközés után, már az ágyon fekve vár két nagy cicijét szabaddá téve. Melléfekszem, majd kedvesen összemosolyogva, apró csókokkal kezdjük együttlétünket, miközben kezeimmel a cickókat simizem, ami felkínál kényeztetésre már az elején. És természetesen meg is kapják...
    Viszonzásul a pettinget folytatva franciázni kezd. Nem is akárhogyan.
    Nagyon erotikusan, miközben két kézzel a fejecskéjét fogom, majd lágyan a hajába markolok és fejemet hátradobva a kéjtől, élvezem ajkai mennyei kényeztetését az egyre jobban keményedő férfiasságomon. Az intenzitáson lassít, csodaszép haját kicsi copfban összefogja, hogy tekinteteink közben össze-összetalálkozhassanak. Majd folytatja tovább, ekkor már a hangomat sem tudom magamba fojtani, szinte fürdőzöm a kéjben...
    Technikája páratlan, kicsi nyelvét változatosan használja. Több pozitúrában is csináljuk; egyik kedvencem ezek közül, amikor ő a hátán fekszik és hol a cicik közé teszem meredező férfiasságom, hol pedig a pici ajkai közé finoman "kényszerfranciát" imitálva. A franciája a legjobbak között van (ha nem a legjobb:)), amit kaptam valaha. Ráadásul szereti is.
    Kitalálja az ember gondolatait - szavak nélkül pajzánkodunk a puha franciaágy közepén...
    Ekkor már nagyon kívánom őt, ezért gumit kérek, amit profin helyez fel. A pásztoróránk aktus részét általában misszivel kezdjük, talán ezt szoktuk a legtöbb ideig csinálni. Kicsi fejét párnákon kényelembe helyezi, én pedig combjai simogatása közben behatolok a finom, puha puncijába. Közben mélyen egymás szemébe nézünk, csókok kíséretében, lágyan szeretkezünk. Számomra ezek a percek a legintimebbek a közös óránk alatt. Ilyenkor mutatkozik meg leginkább a teste és az arca szépsége is. A nőiessége ilyenkor kendőzetlenül a férfi elé tárul. Zavarba ejtően forró, mélyen erotikus pillanatok ezek. Figyelünk egymásra, egymás rezdüléseire. Mosoly, mosoly és mosoly. Cicelle a huncut mosolyok koronázatlan királynője. Csupa mosoly. Egy mosolytenger...
    Irigylem őt ezért a tulajdonságáért.
    Ahogyan a helyzet hozza több pózt is kipróbálunk (bár nem minden alkalommal), sőt előfordul, hogy ő javasolja, hogy melyiket is csináljuk.
    Mindegyikben ügyes, talán a legjobban lovagolni szeret, amit fergetegesen jól művel, a puha ciciket itt is beveti. Együttléteink változatosak, mindig más és más kerül a terítékre. A randink vége felé közeledve, miután érzékien szétváltunk, még puha ajkaival és finom nyelvével kényezteti a nemes testrészemet, kis kezével pedig a combomat, golyóimat simogatja, hogy aztán a végén a nagy cicikre és Cicelle bájos pofijára (mivelhogy ezt is szereti) élvezzek egy nagyot.
    Angyali mosolyok közt hagyja, hogy orgazmusom lecsengjen és csak ezután kezdjük meg a tisztogatást az ágy mellé készített papírtörlőkendővel.
    Majd finom csókok után halk beszélgetésbe kezdünk az ágyon fekve, olyan közvetlenül, mintha ezer éve ismernénk egymást. A viccelődés velejárója a találkozásainknak, valamikor pedig egészen komoly témákat érint beszélgetésünk, ha éppen nem a házikedvencekről esik szó:) Szóval jó beszélgetőpartner is egyben, a fennmaradó rövid időt ezzel töltjük ki. Zuhanyzás, majd öltözés közben mellémül, csevegünk, ezután az ajtóban csókkal válunk el.
    Feltöltődve távozok a tett helyszínéről!
  • Elszámolás:

    Előre rendezem a rózsaszálak átadását. Vállal extrákat is, de igazából ő maga egy nagy EXTRA!:)
    Extra kedves, extra huncut mosolyok, extra nagy cicik, extra erotikus francia és szex, extra odaadással.
    Egyszóval extra jó partner mindenben - természetesen szintén extra kedves és extra tisztelettudó uraknak!
  • Összkép:

    Mindig jó érzéseim vannak a randijainkkal kapcsolatban. Nem tudnék negatívumot említeni... Sokat elárul elégedettségemről, hogy tervezem a két órás randimat kacér partnernőmmel... Persze csak ha neki sincs ellenére a dolog.
    A Veled eltöltött óra mindig fantasztikus. Szuper csaj vagy! Maradj mindig ilyen, Cicelle, és soha ne hagyd abba a mosolygást!
    A.
Happy Massage