• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nehezebben elérheto mint hagyni egy uzenetet itt és Kittana már ha van ideje reagál.Aznap mikor már kozeledtem feléje már telefonon beszéltunk meg mindent.
  • Megközelítés:

    A megkozelítést Kittanához így írnám le: Ha nem megy a Mohamed a hegyhez,hát akkor a hegy elmegy Mohamedhez. :-) Kittana óriási meglepetésemre nagyon ugyesen meggyorsította a kozos randinkat. :-) Szóval így volt: vonat,nyugati vagy west end,lehel tér,és autó.Az 1es villamost már a múltkor írtam,most annyival tudok tobbet hogy lehet simán parkolni nem gond.Maximum a autótokra fog potyogni egy kis régi aszfalt,vagy pici bunti a tilosban.Lehet válogatni :-) A GPS-el odatalál még a leghulébb is.
  • Helyszín:

    A lakás állapota sokat nem változott a pár hét alatt.De minek is változna ugyebár hogy a tulaja oruljon magának?Viszont a szoba ahol voltunk az már más tészta,itt már Kittana egy két dolgot véghez vitt.Két helyen torténnek a események,egy egyszeru ágyon majd pedig masszázspadon.A célnak tokéletesen megfelel.Egy jó nagy tukor az ami még lehetne ott de talán majd lesz egyszer az is...A furdoszoba egyszeru kád,lehet válogatni a tusozókból,torolkozok bármennyi,van meleg víz.A konyha... :-) na jó lakást vásárolni nem akar egyikotok sem azt hiszem :-)
  • Lány külseje:

    Legszebb Budapesti leány akivel eddig találkozhattam. :-) Angyal
  • Erotikus masszázs:

    Kittana masszázstechnikája nagyon ugyes.Igazából nem is a masszázson van a hangsúly :-) Legalábbis amikor mi ketten egyutt vagyunk egy szobában.A masszázs masszázspadon torténik.Szépen beolajozza a testemet majd a talpamnál kezdve lassacskán halad felfelé.A lábaim picit fájtak amikor masszírozott,azt hiszem mostanában túl sokat voltam lábon.De még muszaly lesz újból eljonnom. :-) A hátam és a popóm viszont mintha 20 éves lenne :-) A csúszkamasszázs már viszont az ágyon torténik.Ekkor már a fejem a plafont próbálja bámulni mert nem akarok belezúgni ebbe a csodálatos teremtésbe.ÉS a szemem is sokat csukva van inkább.Kittanának nagyon gyonyoru noies teste van.A meztelen testét beolajozva szépen végigcsúszkál rajtam egy négyzetcentimétert sem kihagyva...ezt mesterien tudja csinálni... akár taníthatná is a tapasztalatlanabbaknak..
  • Levezetés:

    Fantasztikusra sikeredett az elso,majd a második már nem annyira ami az én hibám volt.Csúszkamasszázs kozben Kittana szép lassan hozzáfog a dákó megkeményítéséhez...ezt nagyon ugyesen kombinálja a kezeivel majd a ajkával,szájával,nyelvével és a egész testével.Nagyon de nagyon ugyes a francia nyelv tudása.Hébe hóba a testével így felul mintha hirtelen csak ráakarna ulni a szerszámra de ez csak olyan provokálás tole :-) Persze kozben igyekszem simogatni ahol csak elérem.Most mivel picit szorult az ido nekem a dolgom ne a o testével volt.Azt majd bepótolom legkozelebb. :-) Az elso csúcsra jutás nagyon fantasztikusra sikeredett... bárcsak én is egyszer eljuttathatnám ot is a csúcsra vagy bármennyiszer... a második kényeztetés is tok jó volt nekem és nagyon jól esett csak nem sikerult elsulnom...
  • Elszámolás:

    Az elszámolás szerintem nagyon korrekt.Úgy nézett ki mintha nem is érdekelné.Tedd oda bárhová,mindegy.Mivel nem virágszálakat kapott tolem de virágcsokrokat remélem ugyesen tudja majd felhasználni azt is :-)
  • Összkép:

    Mint írtam az elso randinkon úgy éreztem a barátno feeling picit megvan játszva.És ezért picit szomorkás voltam és csalódtam magamban.De ezen a randin a barátno feeling 100%-ban jelen volt.Nagyon jól éreztem magamat vele.Ahogyan kezelte a szituációt amikor felhívtam telefonon hogy lehet picit késni fogok...leesett az állam...Szinte nem merek a szemébe nézni mert annyira gyonyoru teremtés.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-09-17 12:37:21
Happy Massage