• Kendra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyű volt elérnem. Azonnal fixáltunk egy időpontot és pár óra múlva már ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    Zuglóban, a 82-es troli vonalán található a lakás, így tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. De parkolni is könnyű, ott egy áruház mellette,viszont egy bizonyos időn túl fizetni kell érte, ha nem vásárolunk valamit a boltban.
  • Helyszín:

    Nagyon szép lakás, két szobát láttam, mindkettőben randik folynak, de esélytelen az összetalálkozás a kolléganővel. Ez nekem különösebb fontos volt a diszkréció miatt. Fürdőkádban lehet tusolni, sokféle tusfürdő közül lehet választani. A törülköző friss és puha volt, bár egy kicsit picike. Egyszerű kis takaros szoba a tetthely, éppen megfelelő a célnak. Egy asztal, szekrény, egy szék és a lényeg: az ablak alatt egy kényelmes matrac, ahol eljátszadozhatunk.
  • Lány külseje:

    Be kell valljam őszintén, a képeken kicsit másnak tűnik a hölgy, de abszolút nem a rossz értelemben. Első pillanatban rögtön meg is lepődtem, mert sokkal magasabb és karakteresebb a megjelenése, mint azt gondoltam képekről. Ennek ellenére egy nagyon kedves kisugárzásású, szép arcú fiatal lány nyitott ajtót széles mosollyal. Hatalmas mellei nem fértek el a kezemben, és a fenekén is van mit markolászni, persze nem a feleslegre értendő. :) Kértem, hogy ne magassarkúban fogadjon, és őrült is neki. :)
  • Action:

    Miután bemutatkoztunk, azonnal beinvitált a baszobába, beszélgettünk egy keveset, majd levetkőztem. Kaptam egy törülközőt és irány a fürdő. Csak félórás randira volt időm, úgyhogy igyekeztem hamar letudni a kötelezőket. Mire visszaértem, Kendra már meztelenül ült a matracon. Lehuppantam mellé és kényeztetni kezdte a velem egykorút, közben simogattam, ahol csak értem őt. Aztán franciába kezdett, ami nagyon kellemes volt, a kezét alig használta, ami külön jó pont nálam, kérni se kellett. Viszonoztam a szívességet, bár szomorúan kellett abszolválnom, hogy nem élvezte a franciámat. No nembaj, megkérdezte milyen pózban szeretném, rávágtam, hogy kutyus legyen. Mivel kevés volt az idő, így másra nem is maradt idő sajnos, így élveztem egy nagyot. Utána hagyott lenyugodni, nem siettetett, beszélgettünk kicsit, majd zuhany és vissza dolgozni.
  • Elszámolás:

    Kicsit furcsa volt csók nélkül szexelni, nála ez extra. Ennek ellenére a pesti átlagot hagytam az asztalon. Szóba se került egyszer sem.
  • Összkép:

    Feltöltődve és kellemes élményekkel távoztam, annak ellenére, hogy nem ez volt életem kiugróan legjobb kalandja. Ami nem is baj, hiszen a cél az volt, hogy szabad pár órámban mókázzal egyet egy kedves és csinos lánnyal. Összeségében meg vagyok elégedve.
Happy Massage