• Nikol_baby

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem, majd másnap küldtem sms-t. Hogy csörizzen meg időpont egyeztetésért. 12:30 körül meg is beszéltünk egy 17:30-as randit. Itt azonnal feltűnt, hogy a barátnőjével beszélek, mert Nikolnak kissé unott a hangja, de az is lehet, hogy csak fáradt volt. A barátnőjének viszont valami eszméletlenül kedves, izgató a hangja, és szerencsére nem is az a vékonyka hang, ami ezzel párosulni szokott. Rákérdeztem újra a méretfüggetlen torokdugásra: "Meg tudjuk oldani" - hangzott a válasz, miután visszakérdezte a méretemet. Ebből is gondoltam, hogy Nikol nevében beszél.
    Mielőtt felszálltam volna a 15 órási vonatra, küldtem sms-t, hogy indulok a vonathoz, hogy odaérjek 17:30-ra. Szerintem már itt illett volna jelezniük, hogy Nikol nincs, a barátnője viszont azokat a dolgokat nem vállalja, amikre kétszer is rákérdeztem.
    A lépcsőházat nehéz megtalálni, a bejáratot úgyszintén, mert olyan mintha valami üzletbe menne az ember.
    17:30-kor telefonálok, kért még 5 percet.
    17:37-kor telefonálok: mondja, hogy mindjárt lejön értem.
    Kb. 5 percbe telt mire összefutottam vele.
    Lakásban rákérdezek, hol van Nikol? Miután nemleges választ kaptam, fogtam a cuccaimat, és már koccoltam is.
    Visszamentem a KFZ-be, hogy gyors leszervezzek vki mással egy randit, de be kellett látnom, hogy hiú remény, ha a vonatomat is el akarom még érni. Ezért úgy döntöttem, hogy SOS-re mégiscsak benevezek.
    A lépcsőházban megint várnom kellett jódarabig.
  • Megközelítés:

    A lépcsőházat nehéz megtalálni, a bejáratot úgyszintén, mert olyan mintha valami üzletbe menne az ember.
  • Helyszín:

    Állítólag költöznek, ezért némi rendetlenség tapasztalható, de ezek után azt se hiszem el nekik, amit kérdeznek.
  • Lány külseje:

    Nikol barátnőjét is csinosnak mondanám. Modellalkat, de azért nincs nem olyan magas, mint a kifutómodellek. Arca helyes, dús keblei vannak, de azért nem túlságosan nagyok az ízlésemnek.
  • Action:

    1 perc francia, mely alatt nem tűnt lelkesnek, viszont meglepően élvezetes volt a szaxi, annak ellenére, hogy csak a makkot kapta be. Levetkőzni se vetkőzött le. Ekkor kezdeményeztem amiért jöttem: MT+KF. Közölte, hogy nem vállalja (szájbaélvezést sem), és ő nem tehet arról, hogy Nikol mást is vállal, illetve mit beszéltem meg Nikollal.

    (Itt megjegyezném, hogy az adott napon már végig Nikol barátnőjével beszéltem telóm, elég feltűnő a hangjuk közötti különbség.) De tegyük fel, hogy tévedek: nem kéne egyeztetni a barátnővel, hogy milyen igényekkel érkezik a vendég? Főleg vidékről történő utazás esetén, nem kéne tájékoztatni a vendéget, hogy ne gyere mégse, mert Nikol ma nem lesz elérhető?

    Véget is vetettem a látogatásnak.
  • Elszámolás:

    Telefonon 10-ben egyeztünk meg az SOS-re. A helyszínen ez 11 lett. Ebből 10-et visszaadott miután idejekorán eljöttem.
  • Problémák:

    Összeségében örülök a látogatásnak, megismertem egy isteni hangú hölgyeményt, az utazás alatt kijegyzeteltem 2 kisebb könyvet, és nyertem némi tapasztalatot is.
    Ha mással beszélek legközelebb telefonon extra óvatos leszek.
Happy Massage