• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam és azonnal találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Telefonban kedves volt, hangja enyhén érces, de meggyőző volt amit mondott, így hát találkoztunk.
  • Megközelítés:

    A cím pontos volt így könnyen odataláltam. Kocsival mentem, némi időt igénybe vett mire találtam nem túl közel parkolót. De a WestEnd parkolója is közel van, aki biztosra akar menni, annak ajánlom azt. Csak néhány perc séta onnan, meg ahol találtam helyet onnan is.
  • Helyszín:

    A lakás elsőre kicsit fura. A megszokotthoz képest sok a fény, amivel amúgy nincsen bajom. Belső kétszintes, azaz a masszoba és a fürdő is az emeleten található. Mindkettő tökéletes a célnak. A szoba még talán nagyobb is mint kellene. A közepén van egy tatami, ott zajlottak az események.
  • Lány külseje:

    A hirdetésre annyira nem hasonlít. Alakja vékony, izmos, ez rendben is van de pl. a haja teljesen más. Konkrétan sokkal hosszabb és szőke, míg a képeken kleopátra mahagóni vörös, ha létezik ilyen szín :D Arca karakteres... mint ahogyan mások már megírták ezt. Eddig nem tudtam milyen az, de képbe kerültem. Amúgy nem csúnya senki félre ne értsen.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor felkísért a szobába. Vízzel kínált, míg hozta én megszabadultam a felesleges ruháimtól, azaz az összestől és elmentem tusolni. A fürdő otthonos, ami annyit jelent hogy semmi szalon jelleg. A célnak megfelelő. Amikor visszaértem, Zsófi kedvesen mosolyogva megkért, hogy feküdjek hasra. Ekkor még rajta volt a bikini amiben fogadott. Megkért, hogy feküdjek hasra, semmi meglepetés, így szokott ez lenni :) Megkérdezte, mennyire akarok erős masszázst... minekután olvastam, hogy nagyon erősen masszíroz, trükkösen azt mondtam, hogy gyengébbet kérek. Azt mondta, hogy jó akkor az "egyes erősségűt" kapom. Olyan brutális erővel nekiugrott a hátamnak, hogy azt hittem menten behugyozok. A gerincem melletti izomkötegeket hosszirányban nyomkodta. Hát szerintem bemelegítés nélkül egyből ennyire erősen masszírozni, nem annyira jó, de persze mondom ezt úgy, hogy nem vagyok szakember. Mondtam is neki, hogy ez brutál erős. Fel is jajdultam... tudni kell, hogy ilyenre még nem volt példa. Bírom a fájdalmat, vagyis azt hittem eddig. Érdeklődtem, hogyha ez az 1-es akkor hány fokozat van és azt hogy lehet kibírni? ...lényeg, hogy visszavett az erőből és így csak már nagyon fájt, amit fog összeszorítva már elviseltem. Szerencsére a hátam masszázsa nem tartott sokáig és lejjebb ment a lábaimhoz amit határozottan kellemesebben masszírozott. A beszélgetés színvonala olyan volt mintha egy fürdőben elmentem volna egy masszőrhöz. Szóval a semmiről beszéltünk tőmondatokban. A leírásában benne van, hogy szétszed darabokra, de ezt ne vettem komolyan, sok lány írt már hasonlót a simi simi masszázsra. Bocsánat, hogy lepontoztam de erotikának semmi nyoma nem volt a masszázsprogramban.
  • Levezetés:

    Elérkezett a megfordulás időpontja. Megfordultam és meglepetésemre azonnal elkezdett szopni. Bocs, hogy ezt a szót használom, mindenféle ráhangolódás nélkül csak ez a kifejezés jut eszembe. A farkam közelében sem volt vér, nem hogy benne. Igazából egy kis ráhangolást szívesen vettem volna, de hát ha itt így működik, akkor én nem reklamálok. Szerintem még masszázs közben levette a cicifixét, így próbáltam simogatni, vagyis simogattam amennyire elértem. Közben a tevékenységére elkezdett a vér a megfelelő helyre áramolni. A franciája kimondottan finom, eléggé sikamlós, mély, a környéket is cirógatja, szóval ebben abszolute jó a szolgáltatás. Megkérdezte, hogy jöhet e egy kis prosztata masszázs, amire támogatólag bólogattam. Olajat öntött a kezére és óvatosan fokozatosan belém hatolt. Szerencsére ügyesen, fájdalommentesen hatolt belém. A franciája és a prosztata masszázs kombó nagyon gyorsan meghozta az eredményt és a szájába élveztem. Írnék szívesen sokkal több betűt ebbe a részbe, de valószínűleg nem voltam szimpi neki és emiatt csak ennyi történt. Kedvesen mosolygósan reagált minden kérdésemre, szóval panaszra semmi okom nem lehet, de végig megvolt egy távolság köztünk. Konkrétan olyan volt mintha egy erotika mentes masszázsra mentem volna és kifogtam volna egy kedves lányt aki hiánytalanul elvégzi a dolgát, de semmi több. Nem tudom ez mennyire érthető :D
    Amikor végzett velem jelezte, hogy lezuhanyozhatok ha szeretnék, nyilván szerettem, így ez is megvolt. Elszámoltunk és nagyjából ennyi. Annyi még hozzá tartozik, hogy egy órára mentem és kocsitól kocsiig sikerült végeznem 50 perc alatt. Terveim között volt még kölcsönösség is, mivel benne volt a repertoárban, de ez csak utólag a kocsiban jutott eszembe, hogy hopp ez kimaradt. Bár lehet, hogy az nagyobb szimpátiát váltott volna ki belőle irántam. :D
  • Elszámolás:

    Pont annyit adtam utólag, mint amit telefonban mondott. A csokor barátinak mondható. Ki van írva, aki láthatja az látja :)
  • Összkép:

    A prosztata masszázs és a francia tudása kimondottan élvezetes magas színvonalú volt. A többi része felejthetetlen, de de nem úgy ahogyan a "kék felejthetetlen" kategória.
Happy Massage