• Aranykezű

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első nem vette fel,sms-t irt,aztán ott is egyeztettünk időpontot. Aznapra kért még egy jelentkezést.
  • Megközelítés:

    Nem az itteni oldalon kiirt helyen dolgozik. Egy apróhirdetési oldalon olvastam a hirdetését,aztán amikor kicsörgött láttam hogy egy mentett telefonszám-"Üröm".

    Budai 3.számú kerülete, déli része, éppen a 2.-3. kerület határán. BKV dögivel,parkolás nehézkes lehet-fizetős természetesen.
  • Helyszín:

    Egy mozgás stúdió ahol foglal szobát,ezért nem lehet csak úgy hogy "akkor most tudok menni" masszázsra menni. Több szobából,teremből áll nagy magas belmagasságú lakás. Egy viszonylag nagy szoba volt a helyszín,világos,patyolat tisztaság. Az egyik sarokban még egy nagy sarokkád is volt,körbe virágokkal,díszekkel,gyertyákkal. De sajnos azt nem használtuk,nem használtam. Fürdésre a szobából nyíló helységbe kísért kedvesen.
  • Lány külseje:

    Leírásnak megfelelő,magas,csinos,sajna nem az itteni oldalon látott ruciban masszíroz. Világos szűk nadrág,póló,papucs...de határozottan csinos,MOSOLYGÓS!!
    Hozzám illő-a magassága miatt főleg.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után padon hasra vágódtam,Ő még a zenével foglalatoskodott,picit talán zavarban is volt-de jól áll neki. :D
    Finom érintésekkel masszíroz,relaxáló,pihentető,picit holisztikus,gyógyító is. Diszkréten beszélgetős,többször kérdezi hogy jó-e, hogy érzem magam...
    Nem erotikus,picit azért izgi,bizsergető. Egy kisebb törölközővel letakar a masszázs alatt,finom,érzékien masszíroz Lábak,hát,nyak,aztán picit visszafele is. Bizsergető a comb masszírozása,de nem hajlik erotikusba,nincsenek "benyúlások".Fordulás után lábak,comb,pici mellkas,aztán visszafele megint. Comb masszázs alatt mocorgott a törölköző,ezt észrevette,huncut szem kontakt, de nem volt bejeb simogatás. Hamar elrepült az idő,mosolyogva mondta hogy ennyi.
  • Levezetés:

    Picit talán zavarban voltunk,voltam,de csak visszakérdeztem hogy ennyi?? Hááát igen,mert-kérdezte vissza. Aztán csak megsúgta hogy esetleg lehet befejezés,persze plusz forintokért. Finoman lehúzta a törölközőt,érzékien,huncut mosolyok közepette viszonylag hamar végem lett. Kellemes kikapcsolódás volt. Nem erotikus masszázs,így kiegészítve azért számomra kellemes óra volt. Nem tudom mi lenne ha mondaná valaki hogy erről az oldalról keresik...
  • Elszámolás:

    A kézi befejezés az extra. Nem tudom hogy többet lehetne -e kérni ott a stúdióban.
  • Összkép:

    Kellemes kikapcsolódás volt számomra.
Happy Massage