• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    White Angelnél második alkalommal voltam. Elsőre egy rövidebb randit sikerült összehoznunk a sors és egy elírás közbeavatkozása miatt, így akkor már meg is egyeztünk, hogy egy közeli alkalmat találunk a folytatásra. Az történt ugyanis korábban, hogy egy félreértés csúszott bele a lebeszélt randi időpontját, pontosabban hosszát illetően. White Angel annyira röstellte a hibát, hogy a lehető legkorrektebb módon egy következő randira vonatkozó felajánlással igyekezett rendbe hozni ezt a kis fiaskót, amit nagyon jó szájízzel el is fogadtam (persze pár vicces feltételt szabtam neki). Ilyen hibával kapcsolatban ez volt a legkorrektebb eljárás, amit eddig kaptam és át is éreztem, hogy White Angelnél nagyon fontos, hogy az ilyen dolgok rendben legyen.
    VTR-en foglaltam az időpontot sok nappal a randi előtt, mellé levélben kértem meg a szükséges instrukciókat, amiket meg is kaptam. A két randi között sokat leveleztünk.
  • Megközelítés:

    A telefonban megkapott cím a Fehérvári út és Kondorosi út sarkán lévő OMV benzinkútról nem messze, a benzinkúttól is jól látható régebbi panelházban található. A gps pontosan megmutatja a címet, a ház háta mögött pedig könnyen sikerült ingyenes parkolóhelyet is találni, ráadásul ingyenesen. A Fehérvári úton tömegközlekedéssel sem gond a megközelítés, szinte a lépcsőház előtt áll meg minden, ami arrafelé egyáltalán jár.
  • Helyszín:

    A megkapott kapucsengő szám után a lakás magas fekvése miatt mindenképpen lifttel kellett feljutni. Arra figyelni kell, hogy a kapucsengő száma és az ajtószám nem volt köszönő viszonyban, pedig én ezt biztosra vettem.... de nem úgy volt, ezért bolyongtan egy kicsit össze-vissza!
    A lakás egy előszobából, balra a nagyszobából, szemben a kisszobából, jobbra a fürdőből és a konyhából áll. A fürdő tipikus panel méretű és elrendezésű. Kissé komor hangulatot kölcsönöz a régies formavilágú sötétszürke mintás csempe. Viszont tisztán és szárazon kaptam meg a fürdőt, tele mindenféle tisztálkodási szerrel és eszközzel. Példás minőségű törölközőt kaptam a fürdéshez és a kilépő is kellemesen puha és száraz volt.
    A nagyobbik szobába kerültünk, ami eredetileg nappali funkcióra lett kitalálva és kb. 20 m2 körüli. Ebben kétszemélyes franciaágy volt, világos színű ágytakaróval, amin hatalmas piros virágminták voltak, emiatt az a hangulat alakult ki bennem, mintha a koleszos barátnőm megvetett ágyába huppannék bele. A szoba hosszanti fala mellett végig szekrénysor volt, az ágy mellett éjjeli 2 szekrénnyel. A szobában volt egy kisszekrényen egy lapostévé, ezen egy zenecsatorna szolgáltatta a zenei aláfestést. Helyet kapott még egy hajlított rétegelt fából készült modern karosszék a vetkőzéshez. Szóval a hely kifogástalan volt és a célnak tökéletesen megfelelt. Egyedül a panoráma tükröket hiányoltam az ágy mellől, de azt nagyon, illetve jó lett volna egy látható óra is. Viszont a szobában volt klímaberendezés, aminek hasznát is vettük a kinti hőség miatt.
  • Lány külseje:

    Az előszobába lépve nagyon megnyugodtam, amikor megláttam White Angel kedves kerek pofiját, kislányos arcát és tünemény mosolyát. Szerintem ő is várta a második találkozónkat. Cipőlevétel után gyorsan a szobába invitált. White Angel nem manöken alkat, viszont fiatal és nőiesen formás, csinos testtel rendelkezik anélkül, hogy bárhol felesleg lenne rajta. Finom ívei és domborulatai vannak, csodás eredeti nagyméretű cicijei, amik peckesen állnak a nagy méretük ellenére. Ezek a cicik a sors áldásai, mert ilyen szép kiállású nagyméretű ciciket én korábban csak szilikonos kiadásban tudtam elképzelni. Tökéletesen egyetértek, hogy White Angel is meg van velük elégedve. White Angel bőre finom puha és nagyon világos, nem napozott és nem szolizott, viszont tetoválást sem fedeztem fel rajta, ami sajnos egyre ritkábbnak számít.
  • Action:

    Az ágyra feküdtünk egymás mellé és White Angel érdeklődését csillapítva az korábbi randi óta eltelt eseményeket beszéltük meg. Közben kezeim az arcát cirógatták, amit kismacskaként apró fejmozgással és kedvesen fogadott, közben azonban nem maradhattak el a puszik, majd a finom csókok sem. White Angel kiválóan csókol, érezhetően szeret csókolózni és nagyon jólesett nekem az ajkainak érintését élvezni. A csókokat több formában és intenzitással is megéltem vele a vadabb smárolástól kezdve, az ajakérintős változatig.

    Csodaszép mellei vonzották a tenyeremet. Átfogó simogatásom kissé határozottabb markolászásba is átcsaptak, amit White Angel még jobban kedvelt, csak arra kell figyelni, hogy azzal még fájdalmat ne okozzak.
    Kezeim egyre lejjebb haladva eljutottak szeméremdombjáig, amikor White Angel készségesen felhúzta a jobb lábát, hogy kezeimnek utat engedjen az akkor már nagyon nedves puncijához. Csókolózás közben finoman a csiklóját izgattam, ahogy azt a lányok is szokták körkörösen csinálni önkielégítéskor, de én itt nem álltam meg, hanem az egyik, majd két ujjamat a puncijába is mélyesztettem. White Angel csókjai ekkor kissé hevesebbek lettek. Féloldalt felülve megnéztem, ahogy kisajkai körülzárják a ki-be járó ujjaimat.

    White Angel ekkor felült és az ágyra visszanyomta a felsőtestemet, majd a puszijaival elindult a nyakamon, a mellkasomon át (nem kihagyva a cicijeim izgatását sem, amit különösen szeretek) egészen a farkamig. Marokra fogva játszott a nyelvével a makkomon, majd a szájába vette és néhány mozdulat is elég volt, hogy mereven ágaskodjon. Kezeivel masszírozta a golyóimat is és a gátamat, a golyókat egyesével a szájába is vette. Közben rám nézett kacér barna szemeivel, amitől elolvadtam. (drukkoltam, hogy le ne harapja... csak viccelek!)) Gyorsan gumit kértem, amit közös erővel húztunk fel, mert nekem nincsenek műkörmeim. White Angelt hanyatt fektettem és misszionárius pózban ráfeküdtem az összezárt lábakkal fekvő White Angele (szerencsére nem vagyok nehéz). Kezeivel azonnal a szerszámomat kereste, de a kezét lefogtam, hogy a behatolás kéz nélkül, csak a csípőnk mozgásával valósuljon meg. Szánk egymáshoz tapadva izegtünk-mozogtunk a csípőnkkel, amikor is a behatolás megtörtént. Piszok jó érzés volt White Angel puncijába süllyedni.

    Ütemes mozgásba kezdtem, ügyeskedtem, hogy még ne jöjjön el a vég, ezért pózokat váltottunk White Angel térdeinek behajlításával, lábainak felhúzásával, majd White Angel kissé oldalt fordítva az egyik lábát az enyém közé véve,White Angel térdét kezemmel tartva dugtam, egyre gyorsabb mozdulatokkal. White Angel eközben mindkét kezével a melleit gyömöszölte. Amikor az egyik kezem oda tévedt, hogy besegítsek neki a mellmasszírozásába, akkor a szabaddá vált kezével a csiklójához nyúlt és dörzsölgette. Egy-két mozdulatával a farkam mozgását is magába irányitgatta és a ki-be mozgásom közben ő az ujjaival gyűrűt képzett a farkamon és kissé szorító tartással az ujjain keresztül dugtam a punciját. Ez nekem már annyi inger volt egyszerre, hogy kihúztam White Angelből a farkam és a gumi lerántása után azonnal White Angel hasát beterítettem, összecsíkozva és csepegtetve a testét egészen a melléig. White Angel mellé roskadtam az ágyra, de igyekeztem minél hamarabb összeszedni magam, mert a törölgetés feladata rám várt. Papírtörlővel letörölgettem, majd egy tiszta papírral incselkedően és erotikusan átsimogattam a lábujjától az arcáig. Ez nagyon tetszett neki, bár szokatlan volt elsőre. Viszont több mindent megtapasztaltam a testén: csiklandós helyek, összerándulás, libabőrözés. Ezután nedves kendővel is áttörölgettünk mindent ahol szükséges volt.White Angel hozott nekem két pohár vizet, dumcsiztunk egy kicsit az ágyon összebújva, majd kezdtünk mindent az elejéről.

    Puszikkal indítottunk, csókokkal folytattuk, majd engem nagyon érdekelt a puncija közelebbről is, így széttárt lábai közé kéredzkedtem. Apró mozdulatokkal nyalintottam meg puncijának felszínét, nagyajkai között kandikáló kisajkainak peremét, a combtövét. Lábait jobban széttártam, tenyeremmel a szemérmét meghúzva a kiemelkedő csiklójához is hozzáfértem és a nyelvem hegyével birizgáltam. A puncija megvastagodott, csiklója megduzzadt, visszaigazolta, hogy szereti a kényeztetést. Egy, majd két ujjammal is behatoltam a puncijába a nyalakodásom közben, illetve a gátat tartottam simogatás és nyomás alatt. Igyekeztem türelmes és fokozatos lenni, figyeltem a rezdüléseire, a nyalintásaimmal a fenekét is többször elértem. White Angel a kezeivel most is a melleit markolászta, vagy a csiklóját izgatta. Amikor megmarkolta az egyik csuklómat, akkor tudtam, hogy mindjárt elszáll a drága és így is lett. Erős izomfeszítés közben, hátrafeszített fejjel és hatalmas sóhajjal adta át magát az élvezetének. Ez rám is nagy hatást gyakorolt. Lecsillapodása után doggyba fordultunk, hátulról dugtamWhite Angelt, de az élménytől túlhajszolt ziháló Kedvesem olyan hatást gyakorolt rám, hogy pár perc alatt csúcsközeli állapotba kerültem. Kértem, hogy 69-be forduljunk. White Angel azonnal kézzel szájjal ingerelte a farkamat, én nyaltam és ujjaztam a punciját. Azt hittem, hogy még tudok időt nyerni, ezért az ágy mellé álltam White Angel lábai közé (White Angel az ágy szélére ült) és a melleit a kezeivel megemelve én a melleire és a nyakára élveztem. Hanyatt dőlt White Angel, hogy ne csorogjon tovább, majd ismét alaposan letörölgettem.

    Nem maradt sok időnk, így gyors zuhanyt vetem, felöltöztem... illetve minden ruhadarab előtt-alatt-közben, egy ölelést és néhány puszit vagy csókot adtam-kaptam, majd cipőhúzás és távozás. Egyetlen villanásként szaladt el a 2 óra.
  • Elszámolás:

    White Angel felajánlása miatt a 2 órás randinál kedvezőbb csokrot egy kis kiegészítéssel a távozásomkor tettem a tévé szekrényre a randi végén. Korábban szóba sem került. White Angel átlagosnak mondható csokorméretei az adatlapján is olvashatók. Csak a másfél órás csokor van egy kissé feljebb pozicionálva, úgyhogy célszerűbb 1 vagy 2 óra közül választani.
  • Összkép:

    White Angel egy szép és erősen kívánatos testű, kedves kerek babaarcú fiatal hölgy, aki kellemes társ a beszélgetésben és a szexben is. Pont elegendően határozott és irányító, de könnyen lehet őt is irányítani. Figyelt a rezdüléseimre és mindenben támogatott. Adottságait tekintve kiemelem a gyönyörűen feszes, kemény és nagy méretű eredeti cicijeit és az arcán gödröcskés mosolyát. Ez a két dolog vitte a szememet. Kellemes szeretkezésben volt részem, amihez kellő odaadással állt hozzá.
    Tetszett a finom selymes és makulátlan tetoválás mentes bőre. A randi végig kellemes hangulatban telt, a szoba is minden tekintetben barátságos volt, ahogy írtam egy barátnő lakószobájának hangulatát idézte a szekrénysor a tévé és puha franciaágy csajos ágytakaróval.
Happy Massage