• Lora

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon rálestem az új lányokra és egyből megakadt rajta a szemem. Tudtam jól, nemsokára dolgom lesz felé, majd amikor tisztult a kép felhívtam. Kíváncsi voltam a kommunikációra, na és persze begyűjteni az infókat, amire az adatlapján nem kaptam választ. Nagyon kedves és közvetlen volt, így megbeszéltünk másnap délutánra egy időpontot, amire a találkozó előtt két órával korábbra megerősítést kért. Kicsit beparáztatott, mert a találkozónk előtt kereken három órával jeleztem felé az érkezésem, amire vártam a pontos címet. Végül a megbeszélt időpont előtt egy órával felhívott és a fülembe súgta.
  • Megközelítés:

    Általam jól ismert és kedvelt környék a kerületben, a benzinkút és az uszoda szomszédságában. A parkolás ingyenes és mindig akad egy-két hely a közelben. A pontos címet a megerősítő üzenetem után kaptam meg. Igaz később mint reméltem, de nem jelentett problémát, időben a helyszínre érkeztem. Villamos és busz is jár a főúton, így a tömegközlekedők is könnyedén eljuthatnak hozzá.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezhető épület. A lakás tiszta volt és igényes, de a célszobában nekem túl sötét volt. A háttérben egy kereskedelmi rádió szólt, majd később az ágy is nyikorgott. A fürdőben egy-két tusfürdőt láttam, de viszek mindig magammal saját dolgokat, szóval ezekkel a dolgokkal nem foglalkoztam.
  • Lány külseje:

    Amikor kinyitotta a lakás ajtaját és megláttam a kis piros vadító fehérneműjében, akkor kellemes csalódás ért. Életre keltek a korábban látott fényképek, és az arca is nagyon szép. Az adatlapján olvashatóval ellentétben fekete haja van. Tetoválások vannak a testén és piercingek is, ráadásként a nyelvében is ékeskedik egy. Sajnos áradt belőle a nikotin, azt nehezen viseltem, ezt leszámítva nagyon egyben van.
  • Action:

    A liftből kimászva jobbra tartás volt érvényben, később a lakásban is. Amikor kinyílt az ingatlan ajtaja és megpillantottam felért egy vizuális előjátékkal. Bemutatkoztunk egymásnak, igaz én álnéven jelentkeztem be hozzá, majd a szobába kísért. Kapkodva dobáltam le magamról a ruháimat és annyira siettem, hogy vetkőzés közben az ágyba is belerúgtam. Nagyon rákattantam amint megpillantottam, és minél hamarabb érezni akartam.

    Amikor a kezembe adta a törülközőt abban a pillanatban siettem a fürdőbe és csak a tusolás után vettem észre, hogy a textil méretét nem rám tervezték. Barbie baba simán szárazra törölhető lett volna vele, de engem körbe sem ért. Úgy nézhettem ki, mint aki miniszoknyában a Love Parade-ra készül...

    A szobába visszatértem és az ajtó becsukódott mögöttem. Csak pár pillanatig gyönyörködhettem benne, mert ő is levett magáról mindent, én közben pedig abban reménykedtem, hogy azért teszi, mert már közelebbről szeretne megismerni...

    Közelebb léptem hozzá, majd átöleltem és megcsókoltam. Akkor jelezte felém, nyelv nem játszik szerepet csók közben. Még soha nem volt hasonlóban részem. Olyan a csók nyelvjáték nélkül, mint amikor valaki rádión szeretne szexfilmet nézni. Mivel szükségem van a csókra az előjáték és a szeretkezés közben, így ajkaink ugyan összeforrtak, de maradandó élményt nem nyújtott számomra.

    Az ágyra kerülve egymás mellett helyezkedtünk el, közben simogattam és puszilgattam. Rövid idő múlva jeleztem felé, hogy közelebbi barátságot köthetne a kéjrudammal. A lábaim között elhelyezkedett, jobb kezével a tövénél megfogta hímvesszőmet, majd ajkai közé kerültem. Nagyon finoman franciázik. Sokat gyakorolhatta az idegen nyelvet, mert nagyon ráérzett a tempóra, és a kezét is csak annyira használja, amennyire szükséges.

    Pár perc alatt keményre varázsolt a nyelvtudásával, így gumiért nyúltam és a körmei miatt magam öltöztettem fel férfiasságomat. Arra kértem, hogy helyezze magát kényelembe rajtam, lovagoljon meg, mint ahogy zsoké szokta a lovát a Kincsem parkban. A vágtázás ugyan elmaradt, de szép látvány volt, ahogy mozgott rajtam, miközben hímvesszőm ki-be járt benne.

    Néha közelebb hajolt hozzám, hogy puszit adjon a számra, de sajnos a nyelve helyett a tüdőropi kellemetlen mellékhatását érezhettem. Annyira zavart, hogy lankadni is kezdtem közben, viszont szerencsémre még volt annyi tartásom, hogy a pózcserét gond nélkül megejthettem.

    A hátára feküdt, lábai a nyakamba kerültek, majd folytattuk közelebbi ismerkedésünket. Az adatlapján azt olvastam, hogy tini szűk puncija van, de én nem úgy tapasztaltam. Nedves volt a vágy birodalma, de szorítást egyáltalán nem éreztem. Szeretkezés közben beszélgettünk és az orgazmusa is szóba került. Sajnos lelombozott, mert nem tud könnyen elélvezni, csak ritkán jut a végállomásra, viszont az nagyon tetszett neki és élvezte, ahogy a hancúrlécem ki-be játéka közben melleit kényeztettem. Keményedtek is a mellbimbói, de nem sikerült eljuttatnom a csúcsra.

    Beindított és potencianövelőként hatott rám, ahogy a melleit kényeztetve szeretkeztünk, szaporábban vette a levegőt és keményedtek a bimbói közben, de mivel esélye sem volt az orgazmusára, így ismét ajkai érintésére vágytam.

    A lábaim között helyezkedett el újra, és miután ajkai finom ölelésébe kerültem, ismét magamra találtam. Keményedni kezdtem olyan szinten, hogy a finom szájában az űrt teljesen kitöltöttem. Ajkaival és nyelvével változatosan játszott velem. Finoman szívta péniszem, kezét is minimálisan bevetette, de néha a nyelve végig simogatta rudamat, és csak akkor vettem észre szájában a piercinget.

    Nagyon finom volt az idegen nyelvi bemutatója, jó volt nézni és érezni, de amikor az ejakuláció közelébe kerültem, akkor megpihent. Ezt legalább háromszor megejtette, akkor már sejteni véltem, hogy ebből nagy durranás lesz, ami pár perc múlva be is következett. Sajnos a szájában nem lehet kiteljesedni, így a melleit céloztam meg befejezésnek. Amint éreztem hogy nincs visszaút a saját kezembe vettem az irányítást és a mellére élveztem. Annyi jött belőlem és olyan dinamikával, hogy a szigeti szökőkút is megirigyelné a teljesítményem.

    Tisztálkodás után arra kértem, hogy helyezze magát kényelembe, mert megpróbálom a lehetetlent, a nyelvemmel a fellegekbe repíteni. Gerincre vágta magát, én a lábai közé feküdtem és finoman nyalni kezdtem. Finom puncija van, élveztem minden érintését a nedves barlangjának. Úgy éreztem és láttam rajta, hogy a vehemensebb kényeztetést kedveli, mert amikor úgy kényeztettem keményedtek a mellbimbói, szaporábban vette a levegőt és mindkét kezével erősebben szorította meg a karjaim, de orgazmust sajnos nem tudtam nála produkálni.

    Az időt láttam, mert az ágy melletti éjjeli szekrényen ott volt a ventilátor takarásában. Amikor kezdett az időnk a végére járni, akkor befejeztem a tevékenységem, de nem úgy ahogy szerettem volna. Gyors tisztálkodás után az öltözködés alatt beszélgettünk, majd kikísért az ajtóig, ahol két útravaló puszit adva elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetésünk során kérdeztem rá a virágcsokorra, majd válaszként a régi és az új fővárosi átlag közötti rózsaszálakat hallottam. Beszereztem a virágüzletben a meghatározott rózsákat, amit az ágy melletti éjjeli szekrényre helyeztem. Kétszer kérdezett rá hogy hová tettem, biztos nem látta a sötétben és nem érezte az illatát...
  • Összkép:

    Kezdő fiatal lányhoz menni vendégségbe rizikós vállalkozás, ráadásul a több éves tapasztalatom miatt magas elvárásaim vannak minden tekintetben. Amiért mentem azt megkaptam, csak nem az általam elvárt szinten. Viszont abban biztos vagyok, hogy ha később meglátogatom, amikor már tudja, érzi ennek a játéknak a lényegét, akkor sokkal többet kihozunk egymásból. Jó úton halad, mert teljesítette minden kívánságomat, de hiányzott valami....Idővel nagyon jó szolgáltató válhat belőle, de ottlétem alatt azt éreztem végig, hogy csak használom a testét.
Happy Massage