• Pálma

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Parádés logisztika! HA Pálma nem elérhető barátnői állnak rendelkezésre, tehát az egyeztetés gördülékeny.
  • Megközelítés:

    Aki tömegközlekedéssel támad, annak kis gyaloglással kell megküzdenie, hogy elérje ennek a csendes óbudai páremeletes háznak a tetőterét. Kocsival fizetős de van parkoló bőven.
  • Helyszín:

    Három szoba összkomfort a tetőtérben csigalépcsős galériával spékelve. Tágas fürdőszoba várja a kalandorokat, a kád szuper nagyméretű így a zuhinál nem kell annyira odafigyelni nehogy eláztassuk a helységet. Törölöző hegyek mindenhol, nem spórolnak a tisztálkodó szerekkel! Hangulatvilágítás adott a szobákban és jó nagy órákkal támogatják azokat akik az élvezettől elhagyva az univerzumot időkiesésbe esnek ! :-)
  • Lány külseje:

    Pálma egy kis ékszer! Parányi test, természetes idomokkal. Ha belépsz garantáltan elvarázsol csábos mosolyával, igéző tágra nyílt szemeivel. Fekete csillogó hosszú haját bájosan libbenti jobbra balra, incselkedik veled már az ajtóban. Arctalan képekkel hirdet, így az első pillantásra letaglóz gyönyörű fizimiskája, csillogó fehér fogsora. Pálma előző életeiben nagy eséllyel volt színésznő, annyira hozza a barátnő feelinget , végig mosolyog, jókedélyű, azt érzed várt téged és igazán örül, vágyik a jelenlétedre. Ezt annyira őszintén és kifinomultan hozza , hogy eszedbe sem jut hogy a kilincset előtted és utánad is használták páran. Bekísér , miközben a csipőjét kéjesen ringatja előtted és nem utasítja vissza ha nem bírsz a látvánnyal és belemarkolsz .
  • Erotikus masszázs:

    Fáj a hátad? Hasogat a derekad? Elfeküdted a nyakadat? Nos akkor ne keresd Pálma társaságát annak érdekében, hogy megszabadítson az előzök miatti fájdalmaidtól ! Nyugalomra vágysz? Stresszesek a napjaid? Beszólt valaki vagy a a főnököd? Házsártos az asszony? Na akkor itt az idő, hogy Pálma kezei alá vesd magad. Pálma eleget tesz beszámolok.com gyűjtőfogalmának, azaz "EROTIKUS MASSZÁZS" -ban részesít. Nem mondom erős keze van, simán menne neki egy sportmasszázs , egy svéd masszázs, de tagadja vagy sem szerintem szereti csinálni amit vállalt ! Arra termett hogy adjon! Érzelmet, szeretetet, kéjt, erotikát és ez minden érintéséből sugárzik. Finoman , érzékien érint , tényleg kikapcsolsz és kénytelen vagy átadni magad kezeinek , akár gátlással küzdesz, akár feszült vagy egy ilyen helyzetben. Sorry de nem emlékszem pontosan melyik testrészeket mikor, hogyan stimulált, csomókat lazított e meg ilyesmi, azt tudom hogy kellemesen ellazultam. Ez a beszámoló egy első egy órás és egy második másfeles légyott összevont irománya! Az egyórás program ezzel a masszázzsal kezdőzött, a 1,5 órásnál pedig a végére sikeredett. Talán volt benne csuszka is de Én annyira ellazultam és annyira el tudtam engedni magam az első alkalommal, hogy nem emlékszem pontosan mivel, hogyan kényeztetett masszázsilag hasra feküdt állapotomban.
  • Levezetés:

    Az első alkalommal , amikor egy órára leptem meg magam e kéjszigeti nyaralással a fent említett masszázs után fordulásra intett a masszázságyon, majd a már ruhátlan testével az ágyékomra ült velem szemben! Vonaglani kezdett csipőjével és azt a benyomást keltette mintha beleült volna a farkamba, hát igen sajnos ez a"benyomás" itt nem lehetséges :-) de sebaj mert ami ezután következett azt elektrosokkal sem tudnák belőlem kiütni a pszichiátrián. Két kezemet megragadta és a két formás hegyes keblére irányította- Mit tehettem markolászni kezdtem . Ennek a kettős élménynek a hatására (lovaglás és csöcsörészés) fullánkszervem barlangos testei vérrel telítődtek minek következtében felvette a fúrótorony pozíciót ! Pálma ezt nyugtázva lassan kezdett ereszkedni a gorillahusáng felé! Mikor elérte nem sokat teketóriázott, azonnal tövig elnyelte! Mi van?? Hogyan?? hogy csinálta?? Hova tüntette? Aztakib....ttKur....életbe már bocsánat. Ezzel a manőverrel alapos nyálelválasztásnak nézett elébe és a következő emlékem már az,mikor rácsorgatja a meredező hímtagomra. "Könyörgöm, párnákat adj", szóltam hozzá fohászkodva, amit teljesített, így kiékelt nyakkal adtam át magam a vizualitásnak is. Eközben felemelt lábbal oldalazva kitárta izzó vörös rózsáit az arcom felé és engedte hogy megérintsem, de igyekezetem ellenéra, ami arra irányult, hogy Én is a mézes csuporhoz járulhassak elutasításra került, de egy halk suttogásos infócsere közben okként prognosztizáltuk az idő szükösségét . (ekkor döntöttem el a 1,5 órás repetát) Aztán gyorsított hol teljesen, hol részlegesen tolatott be forró szájüregébe a farkammal, miközben cuppogó pornóhangokat hallatott hosszú percekig. Egyszer csak lecuppant a dákóról és a tövig kinyújtott nyelvével kitámasztotta azt. Kezével vadul verni kezdte, miközben hatalmasra tárt ajkaival és maxra tárt szemeivel vágyakozva csalogatta az eredményt. Erre a kaotikus érzetre no meg a látványra megfeszültem mintha defibrillátorral sokkolnának és éreztem indulnak a pajtások! Ezt Pálma azonnal nyugtázta és egy hirtelen mozdulattal - mit az elején - tövig engedte! Ekkor ismét szükségem lett a párnára de merőben már aspektusból, nevezetesen az üvöltés tompítására ragadtam segítségül ! Az eldördült pisztolyt utána sem engedte szabadulni , szépen óvatosan (a túlérzékenységre való tekintettel) csendesített le. törlés-szárítás-zuhi-puszi-rózsák-viszlát.

    A másfél órás utazás kényeztetése részemről kezdődött, már az ajtóban egymásnak estünk, komolyan , mintha a szerelmemhez érkeztem volna hosszú megfáradt utamról, lehet hogy legközelebb kaját is kérek , hogy teljes legyen a hatás :-) Csodás érzéki ajkai szívogatták csókolták az enyémet , nem vagyok a hasonló helyzetekben a vad smárolás egyáltalán a csók híve az esetleges előttem lévők végett :-) , de Pálma teljesen elvarázsolt és nem törődtem ezzel. Bevezetett a szobába én pedig karomba emeltem és lassan lefektettem a masszázságyra háttal , majd megkerülve Őt a két lábát nőgyógyász-pózba tessékelve, lassan kimértem kúsztam az elém tárult kislányos illatos vagina felé. Fokozatosan felépítve igyekeztem Őt a csúcsra juttatni . mikor kizökkent és éreztem hogy feladná, akkor újra kezdtem, hogy érezze türelem orgazmus teremt! És teremtett is. Viszonzásul a fent említett kényeztetésben részesültem annyi extrával fűszerezve, hogy sikerült úgy felspannolnom , hogy a parádés , látványos oral közben megragadta a kezemet és az ujjaimat szeparálva lassan betolta a forró nedves hasadékába. Na több se kellett , azonos ritmusban Én az ujjaimmal Ő ajkával jutottam (jutottunk ?) el ismét az mennyországba !
  • Elszámolás:

    Mivel sehol sem látom a viszonyítási alapokat , lévén nincsenek feltüntetve itt, így csak az eddigi tapasztalatok alapján nyilatkozom : nagyon megéri!! :-)
  • Összkép:

    Vigyázat Urak ! Függőségveszély !! Pálma csodás teremtés, arra termett hogy adjon, szeressen és ehhez minden lelki és alkati tulajdonsága megvan Magam és az egybegyűltek ellen kampányolok, de szívből kívánom Pálmának, (vagy inkább az igazi nevének) hogy sikerüljön elhagynia ezt a pályát és beszélgetéseinkből körvonalazódott tervei , elképzelései valóra váljanak. Szóval Urak , most még lehet , ráadásul ettől a héttől kezdődően Pálma egész héten várja a kikapcsolódni vágyó gálánst, ápolt, fickókat ! Köszönöm, hogy elolvastad és várom az építő kritikákat :-)
Happy Massage