• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Dràga kicsi Szivem:)))

    Nagyon szèpen köszönöm a beszit, az ajándékot és a csodàs időt amit eltölthettünk együtt!!! Remélem mèg talàlkozunk... :)
    Szuper "randiban" volt rèszem veled ès úgy gondolom ez azèrt sikerült így, mert mindketten 100%-osan àtadtuk magunkat egymàsnak. Az a bizonyos KÈMIA, igen, az màr az ajtónyitàskor eldőlt... :)))) Ès az hogy ennyire együttlehettünk rèszben annak is köszönhető, hogy te is megdugtad az agyam màr az ismerkedő beszèlgetèsnèl :-DD. Beszèlgettèl velem!!! Nem nekem kellett beszélni, hogy "oldjam a feszültsèget" ès/vagy kihuzzak a leendő partneremből pàr szót, ès nem is èn hallgattam, mert valojában csak kibeszélni jött fel magàt ès választ nem vàr semmire...
    Partner voltàl mindenben, 50-50%-osan müködtünk szerintem ès ezèrt lett ez ilyen szuper kis randi.

    Ezeket azèrt is irtam le ilyen őszintesèggel, hogy egy ilyen randit csak olyan partner vàrhat el, aki hasonlóan mûködik ès èrezteti velem is, hogy igenis számítok ès nem csak "üriteni" jön fel ugymond.
    Tehàt reklamàciót csak attól fogadok el, hogy vele nem ilyen voltam, aki ennyire velem müködik úgy egyébkènt... Ès ez azèrt ritka :))

    Az èn kicsi lelkemben is lilàn dobogsz ha osztályozni kellene vagy lehetne ;))
    Millió csókom, amit remèlem személyesen is àtadhatok ;)))

  • Egyeztetés:

    A minap olyan nem mindennapi lánnyal találkoztam akivel olyan nem mindennapi élményben volt részem, hogy egyszerűen úgy éreztem/érzem, hogy ezt meg kell írnom! Nem teljesen gondolom megfelelőnek a "tartozom vele" kifejezést, de valahol talán mégis így vagyok vele. Így tehát itt vagyok és most szépen beszámolok! :D Abban nem is reménykedem, hogy ez az írás vissza tudja adni, vagy akár csak meg tudja közelíteni azt a tömény élménysokkot amiben részem volt de arra talán jó lesz, hogy nagyjából körvonalazza az általam átélteket, tapasztaltakat.
    Joyra teljesen véletlenül találtam rá az oldalon, csevegőben volt egy beírása amire felfigyeltem, ez indította el az egész folyamatot. Ezután már sorsszerűen jött minden. Megnéztem az adatlapját, a képeit, beleolvastam a beszijeibe majd felhívtam. Vágykeltő szexis hangján tájékoztatott mindenről amire kíváncsi voltam, kedvesen, barátságosan és nagyon közvetlenül! Aztán eltelt két hét és az egyik hétvégén gondoltam egyet és csak úgy küldtem neki egy VTR-t és hozzá kedves és érdeklődő üzeneteket, köztük azt, hogy korábban már beszéltünk telón. Pár órával később a VTR-t visszaigazolva kedves válaszaiban írta, hogy izgatottan fog várni! :) Két nappal későbbre egyeztettünk így nem maradt más hátra mint kivárni a nagy napot! :)
  • Megközelítés:

    Lehel tértől pár perc séta, a cím egyértelmű, parkolás fizetős de a közelben bőven van parkolóhely. Tömegközlekedés is több mint kielégítő, szerintem a metró a legkézenfekvőbb. Én autóval érkeztem.
    Éppen csak leraktam a kocsit, sétáltam a tetthely felé amikor jött tőle egy SMS! Egy párszor már jártam így, ezért egyből a legrosszabbra gondoltam... basszus... lemondta! Nagy kő esett le a szívemről mikor láttam, hogy nem! Azt írta a drága, ha esetleg korábban érkeznék akkor nyugodtan hívjam, ne várjak lent. Na ilyet sem tapasztaltam még sehol. Nagyon aranyos és kedves, bizalmat megelőlegező és figyelmes gesztus ami nagyon sokat elárul a randihoz való hozzáállásáról. Még be sem jutottam, még szemügyre sem vehettem Őt de már vigyorogtam! Ez mekkora már! :D Kapukódot telefonon megkapva (közben vigyázva, hogy ne mondjam vissza hangosan) ütöttem be, majd pontos instrukciót kaptam a feljutásról, így könnyen az ajtaja előtt találtam magam. :)   
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű ingatlankomplexumban található. Kicsi de nagyon hangulatos és nagyon ízlésesen, szépen berendezett. Konyha-étkező-nappali egy térben, mellette háló és fürdőszoba. Hálóban franciaágy. Nappaliból üveges erkély ajtó nyílik a cuki kis erkélyre ahova ki is lehet ülni, nekem nagyon tetszett! :) Fürdőszobában tiszta illatos törölközők, többféle tusfürdő és szájvíz. Mindenhol hangulatvilágítás és gyertyák fokozták a fokozhatatlant. :) Az egész lakás gyönyörűen tiszta és igényes, szóval tényleg nem érheti szó a ház elejét. 
  • Lány külseje:

    Mikor ajtót nyitott nekem és megpillantottam, az első egyértelműen pozitív értelemben vett döbbenet után arra gondoltam, hogy mennyire harmonikusan "egyben" van ez a lány! Már csak azért is mert egy ilyen párducmintás belebújós "egybecucc"-ban fogadott. :D Karcsú idomok, formás izmos észvesztő lábak, szőke hosszú fürtök, huncutul mosolygós vidámságtól sugárzó helyes arc, kíváncsi, igéző szempár. A kicsit magasabb lányok közé tartozik, nálam kb. egy fél fejjel lehetett alacsonyabb, e téren (is:D) nagyon passzoltunk egymáshoz. Selymes, illatos, feszes és hibátlan szolibarna bőrétől alig-alig tudtam elszakadni a randink alatt, simogattam, puszilgattam, cirógattam, csókolgattam, szagolgattam ahol csak értem! Ha jól emlékszem tetoválást nem láttam rajta,annyira elvarázsolt ugyanis az én kis tündérem, hogy ne haragudjatok de minden részletre egyszerűen képtelen voltam figyelni. Kerek formás kemény popsija markolászásra termett, a cickókat öröm volt a kezembe venni, kényeztetni, az ágaskodó bimbókat a nyelvemmel masszírozni. Oda vagyok a fazonra igazított punciért! Az az édes izgató csíkocska ott ékeskedett Joy szeméremdombján, gyönyörű volt és totál beindított! Kelyhe feszes, illatos babapunci, melynek ívelt nagyajkai között megbújó kisajkak és a gyöngyszeme, ami a drágánál szó szerint a gyönyörök kiapadhatatlan forrása! Imádtam, hogy olyan mozgékony, jön-megy-pörög-forog-zizeg, ami ugyebár a hancúr szempontjából is áldásos tulajdonság. :D Állítása szerint felszedett 1-2 kiló "felesleget" amitől szeretne majd megszabadulni. Hát szerintem ez egyáltalán nem felesleg, ez KELL! :D
  • Action:

    Ahogy a lakás felé közeledtem, már nyílt is az ajtó... beléptem, megfordultam és megláttam ezt a párduclányt! :) Próbáltam a látványtól magamhoz térni ezalatt ő becsukta az ajtót, rám mosolygott, köszönt... na és ezután jött el az a pont, amikor teljesen levett a lábamról... ugyan azzal a mosollyal a nyakamba csimpaszkodott szorosan magához húzott és megcsókolt... nem lesmárolt, hanem megcsókolt! Finoman szívta az alsó ajkamat, gyengéden és nagyon érzékien átdugta a nyelvét, óvatosan kereste vele az enyémet, olyan volt mintha hetekig nem találkoztam volna a kedvesemmel és amikor végre újra egymáséi lehetünk nem egyből letámadni akar, hanem minél jobban felkorbácsolni az érzékeimet. Nagyon megörültem mert már tudtam, hogy itt nem csak testi de bizony egyéb érzéki kisülések is várhatók! :) Én is szorosan magamhoz öleltem, kezem a fenekére "tévedt", élveztem és szívtam magamba mámorító illatának minden kis felhőcskéjét! :)

    Miután átadtam neki az ajándékaimat bekísért a nappaliba. A kis asztalra mindenféle üdítők, gyümilé és ásványvíz volt kikészítve és megkérdezte szeretnék-e inni valamit. Leültünk a kanapéra, "Gyere beszélgessünk kicsit!" mondta, közben végig simiztük egymást. Annyira jól kijött ez is, mert ahol eddig voltam új lánynál, mindig vetkőzés/zuhanyzás közben/alatt ismerkedtünk kicsit itt pedig külön rá lett szánva egy pár perc és még jobban egymásra tudtunk hangolódni, bár eddigre már egyértelmű volt mindkettőnk számára, hogy nagyon szimpik vagyunk egymásnak! Teljesen az ujja köré csavart a vidám cserfes természetével a beszélgetés alatt, olyan traccspartiba kezdtünk, hogy alig bírtunk leállni! :D Vihorászva, röhögcsélve, incselkedve ment a sztorizgatás, ismerkedés, beszólogatás oda-vissza, én meg már annyira feloldódtam és olyan jól éreztem magam, hogy észre se vettem és a "kanapén hátradől lábak fel a kis asztalra" "parasztmód" testhelyzetben találtam magam. :D Persze észbe kaptam, gyorsan levettem a lábam a kis asztalkáról és bocsánatot kértem, mire Ő: "Jaj és akkor mi van összetörik a kisasztal?" :D Oltári duma! :) Egymásnak estünk, a szánk újra összetapadt, végig csókoltam a fülétől az arcán keresztül az állát harapdálva a szexis nyakát miközben ő a fülcimpámat húzogatta a fogával, szájával. Kezünkkel a másik testén barangoltunk, alig bírtuk elengedni egymást, hogy a fürdőszoba felé vegyem az irányt. Zuhanyzás közben megcsúsztam és majdnem dobtam egy hátast! :D Joy meghallotta és kintről valami ilyesmit kiabált: "Vigyázz meg ne csússz! Bemegyek megmentelek!" Nagyon édes pillanat volt. :)

    Amikor kijöttem a zuhiból ő már tangában és melltartóban várt rám. Ott folytattuk ahol abbahagytuk, az ágy mellett állva testünk összeolvadt, édesem keze a meredező farkamra tévedt és már el sem engedte mindaddig, amíg le nem térdelt elém... és elkezdte nagyon érzékien de határozottan szopni. Közben fel-fel nézett, a kezével a mogyoróimmal játszott és olyan kéjes hangok kíséretében művelte ezt az egészet, hogy miután kikapcsoltam és levettem róla a cicitartót konstatáltam, hogy ha nem iktatok be egy lélegzetvételnyi szünetet itt durranás lesz! Így egy kis időt nyervén az ágyra vízszintes helyzetbe kértem magunkat. Csókolóztunk közben meg ezerrel ment a petting. Én az ujjbegyeimmel simogattam tangán keresztül a punciját ezalatt ő a farkamat verte. Olyan volt ez mint gimis korom első koleszos diszkó bulijában a hangfal mögött, szinte visszarepültem az időben, nagyon izgató volt! Hátára feküdt én pedig szakavatott módon vettem birtokba a számmal és a kezemmel fentről lefelé minden egyes porcikáját mígnem a nyakán, cicijén, hasán és köldökén túljutva, a tangát lehúzva elértem a lótusz virágához. Először végig csókoltam a belső combokat, a Vénusz dombot, játszottam kicsit a "leszálló pályával", majd a nagy és kisajkak alapos vizsgálata után igaz gyöngyének kezdtem el szerenádot adni. Hihetetlenül hálás feladat Joyt kényeztetni! Komolyan mondom ha másból nem áll a randink csak abból, hogy én szerzek örömet neki, az ellen sem lett volna semmi kifogásom! Talpacskái a hátamon, kezemmel mellét fogom, bimbóját masszírozom. Szemét szorosan lehunyva nyöszörög, sóhajtozik, egyre hangosabb, légzése ki-kihagy, zihál, csípőjét megemeli, hasa önkéntelen rángásokba, hullámzásba kezd, egész teste megfeszül, majd egyszer csak combjaival satuba fogja a fejemet és elszáll. Én nem eresztem el ezután sem, apró finom leheletnyi csókokkal, puszikkal, babusgatással kísérem a lecsengést... majd szépen lassan megint elindulunk a kéj útján... újra és újra! Én meg olyan boldog vagyok, hogy arra szavak nincsenek!

    Szusszantunk egyet majd Joy folytatta a francia órát. Hol a golyszlikat nyalogatva, szopogatva, hol a rudat időnként szinte teljesen eltüntetve, a makkon a nyelvével körözve kergetett szinte önkívületi állapotba! Olyan szinten élvezi, annyira látni és hallani azt az átélést és odaadást amivel csinálja, hogy azonnal gumit kellett kérnem mert megint kapitulálás közeli állapotba kerültem! Lovacskában kezdtünk, rám guggolt és először finoman, majd egyre hevesebb ütemben csattogtunk. Közben vagy a ciciket fogtam, vagy a feneke alá nyúlva az aktív szerepet átvéve száguldottunk a szenvedély és a gyönyörök vadregényes útján. Átfordultunk misszibe ahol újabb csoda történt velem ugyanis felejthetetlen szeretkezésbe kezdtünk! Lábaival a hátamat átfonva, kezeivel hol kapaszkodott, csimpaszkodott belém, hol az arcomat fogta, simogatta, közben csókolt, puszilt és a számba lihegett. Nem vagyok benne biztos, de legalább egyszer szerintem ő is újra megélte a gyönyört! Egyszerűen én sem bírtam és nem is akartam bírni már tovább és igen intenzív nyögések közepette hatalmasat élveztem a gumiba! Ő nem eresztett el egy pillanatra sem, végig ott volt velem, "fogta a kezem" és elkísért az úton... hihetetlen!

    Kicsit leizzadva pihegve borultunk egymás mellé az ágyra, simogatás, cirógatás és újra önfeledt beszélgetés, nevetgélés és bolondozás következett, olykor-olykor összebújva, egymást fogva, lábainkat összefonva és a másiknak bókokat suttogva búgtunk, tisztára mint a szerelmesek. :) Aztán jött a kérdés: "Lenyomunk még egy gyors menetet?" :D Pfff... gondoltam magamban, általában egy órában egy élvezésre szoktam "berendezkedni", és nem tudtam mennyi időnk lehet még, a hálóban ugyanis nincs óra. Mondtam is Joynak, hogy hát jó lenne de nem biztos, hogy bele fog férni. :D Megnyugtatással közölte, hogy ne foglalkozzak vele van még időnk. Megadtam magam viszont nem bírtam ki, hogy ne azzal kezdjük, hogy újra élvezésig nyalom Őt! :) Aztán egy kis francia nekem a kellő keménység elérése érdekében majd kutyusba fordultunk. Két kézzel markoltam a popóját, csípőjét, gyönyörű látvány volt! Egy idő után a mellkasát az ágyra eresztve, fenekét kitolva minden egyes ütemesebb lökésnél édes nyögdécselésével nyilvánította ki tetszését az én drágám. Én fölé hajoltam, hátát, vállát csókolgattam, majd szinte teljesen rásimulva csókolózva örültünk egymásnak újra. :) Az újabb vég hasonlóan az elsőhöz megint missziben ért és megint csodálatos volt! Nem hittem volna, hogy másodjára sikerül... Vele sikerült!

    Nagyon az időnk vége felé jártunk/járhattunk ezért a zuhanyzást már csak otthonra csúsztatva kérdeztem meg Joytól, hogy kikísérhetem-e inkább az erkélyre dumcsizni amíg Ő rágyújt egy szálkára. :) Széles mosollyal mondott igent, adott nekem egy papucsot és mivel csak egy szál boxeralsót húztam gyorsan magamra, ezért hogy meg ne fázzak rám adta a fürdőköpenyét, és mikor felvettem az ujja kb. az alkarom közepéig ért meg úgy egyébként is hát gondolhatjátok hogy hogy néztem ki benne! :D Joy meg ahogy meglátott kitört belőle a nevetés, ott kacagott rajtam én meg persze rá is tettem még egy lapáttal, produkáltam magam és pózoltam neki totál hülyét csinálva magamból, amit egy pillanatig sem bántam! :D Csúcsra lett pörgetve a hangulat, tökéletes lezárása volt ez a randinknak! :) Erkélyről visszaérkezve álltam neki fájó szívvel öltözködni, cipő fel, közben Ő elkezdte kibontani és majszolni az ajándékomat majd számolatlan mennyiségű csók és ölelés kíséretében megígérve, hogy még látjuk egymást picit az időnket túl is lépve hagytam el a lakást.
  • Elszámolás:

    Ezt a részét a randi egyeztetése folyamán tisztáztuk. A végén tettem az asztalra, nem nézte, nem foglalkozott vele és nem került szóba az ottlétem alatt egyszer sem. Hogy is szoktak itt fogalmazni? Jah megvan... pesti átlag... hát jelentsen ez bármit is, egy biztos ez a randi nagyon nem volt átlag! :)
  • Összkép:

    Hááát... mit lehet erre mondani? Még mindig az élmény hatása alatt állok. Az ajtónyitásig fikarcnyi előjele sem volt annak, hogy ez lesz. Na jó azért volt egy kicsi... a végtelenül kedves és jófej telefonbeszélgetés, az SMS a randi előtt, hogy ne várjak lent ha előbb érek oda, az aranyos üzik az oldalon... na de erre végképp nem számítottam! Az igazság az, hogy nézegethetjük mi a hirdetéseket, böngészhetjük az adatlapokat, fürkészhetjük a képeket, olvasgathatjuk a besziket, a cseviket, de az én kis csekélyke eddigi tapasztalatom az, hogy túlontúl messzemenő következtetéseket azért nem lehet, és nem is szabad levonni ezekből... ajtónyitás után, egymást megpillantva dől el szinte minden... a kémia az kémia. :) Ha Joy csak fele annyira érezte olyan jól magát velem mint amennyire én vele, már a fellegek felett járok! "Barátnő feeling?" Ezek után már ez a kifejezés is új értelmet nyert nálam. Olyan volt mintha a csajommal lettem volna még a kapcsolatunk elején, amikor még egymás számára a másik jelenti az egész világot! Sugárzott belőle az életigenlés! Egyszerűen képtelenség szavakba önteni, hogy mennyire "velem volt" testestül lelkestül és milyen szenvedéllyel tudta teljességében megélni a saját élvezetét amivel engem is a mennyekbe repített! Nehéz helyzetben vagyok... mégis hogy menjek el így máshova? Milyen elvárásaim lesznek ezek után máshol? Hogy nem fogok csalódni, ha másutt nem lesz hasonló élményben részem? Nagyon magasra lett helyezve az a bizonyos léc, és nem tudom lehet-e ezt még tovább fokozni ebben a kontextusban... szerintem nem. Maga a szex egy igen fontos, de végső soron mégiscsak EGY szelete a képzeletbeli tortának... Joy pedig elhozta nekem az egész tortát! Biztos ismeritek azt a mondást ami röviden tömören úgy szól, hogy először a Nő agyát kell megdugnod. Véleményem szerint nekünk is ugyanúgy kell az, hogy "megdugják" az agyunkat ahhoz, hogy igazán jó legyen nekünk. Na az én agyam meg lett dugva rendesen! :D Konkrétan agyi orgazmusom volt, ami még mindig tart! :D Eredetileg nem akartam sem ennyire bő lére ereszteni sem pedig ilyen részletesen "papírra vetni" ezt a vallomást de tartottam tőle, hogy akkor nem jön át, hogy miért vagyok ennyire oda meg vissza. :) Drágaságom vérzik a szívem, hogy nem adhatok Neked lilásat, remélem tudod, hogy ha tehetném csak azt adnék! De hát sajnos nem vagyok egy "beszámolóhuszár". :D Mindent köszönök és... ááá ezt inkább majd személyesen legközelebb... ha szabad! ;) :* :)
Happy Massage