• Angelina

  • Beküldte:
  • Angelina reagálása

    Kedves Nyelvész85! Én is nagyon jól éreztem magam veled, illik rád a Nyelvész név ;) Nagyon köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy megírd ezt a részletes beszámolót!
    Igazán kedves tőled :) Remélem mihamarabb újra átélhetjük ezeket az örömöket a szerepjátékkal megspékelve ;) További szép napot kívánok Neked! Millió csók :*

  • Egyeztetés:

    Délutáni órákban kerestem, pár csörgés után felvette. Épp utcán volt, úgyhogy keresett egy félreeső részt, és kedvesen tájékoztatott. Másnap délutánra kértem időpontot, ami neki is megfelelő volt.
  • Megközelítés:

    V kerület, BKV szempontjából ideális, elég sok minden jár a közelben. Én például a 11 kerületből jöttem, 25 perc alatt oda is értem. Nagyon könnyű oda találni, a térképen megadott hely egész közel van.
  • Helyszín:

    Régi építésű belvárosi lakás, nagy terekkel, megfelelően berendezve. Az a bizonyos szoba is tágas. Fürdő felújított, tiszta, tusfürdő választék nagy.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Bomba nő, és az arckitakarástól sem kell tartani, nagyon szép. Melltartó, bugyi, magassarkú kombinációban fogadott, így pont jó magasságban volt hozzám. Nekem legjobban a haja és a feneke jött be, de a mellmániások sem csalódhatnak. Finom parfümöt használ.
  • Action:

    Zuhanyzás után a szobában állva kezdtünk ell csókolózni. Nem vette le a magassarkú cipőt, így pont abban a magasságban volt, hogy nem kellett lehajolni hozzá, mert egyébként elég magas vagyok. Csókja fenomenális, nem az a visszahúzódó, egyből dugja a nyelvét a másik szájába, hogy az belefullad :D. Közben harapdálja az ember száját. Elkezdtünk az ágy felé araszolni, közben levettem a melltartóját, és elkezdtem a melleivel játszani, miközben ő biztat, hogy "szopikázzam". Az ágyra feküdtünk, közben levettem a cipőjét, nehogy baleset történjen. Felváltva csókolóztunk, és szopogattam a mellbimbóit. Pár perc múlva elindultam a puncija felé pár puszit szórva a hasára. Miután megszabadítottam a bugyitól, igen szép látvány tárult elém. Elkezdtem hát a ténykedésem. Mivel ez volt az első találkozásunk, még nem tudtam, mit hogy szeret, de jelezte, hogy azt szereti, ha a csiklójával foglalkoznak. Finoman kezdtem, apró sóhajok hagyták el a száját, miközben kezünk összefonódott. Jól nedvesedett, nem csak én, ő is élvezte. Kb 15 percig tartott, és elélvezett. Megköszönte, és jelezte, hogy most ő jön. Egy kicsit játszadozott a mellbimbóimmal, majd elkezdte a francia leckét. Először a golyókkal incselkedett, majd változatos technikát használva, hol teljesen bevéve, hol a nyelvéhez csapkodva ügyködött. Nagyon élveztem, de szerettem volna már a puncikája ölelését érezni, így gumit kértem. Lovaglással kezdtünk, mit szintén változatos tempóban s módban művelt. Hatalmast élveztem, és megdicsértem, mire ő azt mondta, hogy ez még alig mutatott valamit a tudásából. Pihenés képen beszélgettünk erről-arról, közben öleltük egymást. Az első menet és ez igen barátnő feelinges volt. Második menetet ő kezdeményezte csókokkal, majd újra nyelvel kényeztettem, de most erősebben, amit érezhetően jobba élvezett, közben mozgatta a csípőjét, simogatta a melleit. Érzésre most hamarabb a csúcsra jutott. Ezután megint elkezdett szopni, majd kérte, hogy dugjam meg hátúról. Közben szavakkal biztatott, hogy keményen toljam, és jelezte, hogy csapkodjam a fenekét, majd hátra dobta a haját, gondoltam azért, hogy durvuljunk :D, így elkezdtem húzni, persze csak finoman, így első alkalommal még az amber nem tudhatja, hol a határ ;). Látszólag tetszett neki. Ezután fordulást kértem, és szemből hatoltam be. Csókváltások közepette ebben a pózban ért a második vég. A második menet igazi pornó feelinges volt.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból minden kiderül. Első találkozás révén előre kérte, kitettem az asztalra és távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Régen volt szerencsém ilyen szenvedélyes szeretkezésben. Nagyon elégedett voltam az órás randival. Rengeteg minden van, amit még Angelinával kipróbálnék... Legközelebb többet perverzkedünk, és a szerepjátékot is kipróbáljuk, persze csak ha ő is benn lesz :D
Happy Massage