• Lora

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Figyelem az újonnan érkező lányokat, mert keresési fázisban vagyok. Felhívtam, kétszeri próbálkozás után felvette és ismertette a lehetőségeket. Adatlap ismétlése, csók szimpátia alapján. Pár perc múlva visszahívtam és pontosítottam az érkezési időpontomat. Készségesen megadott mindent ami a hozzá vezető utat jelentette.
  • Megközelítés:

    11. kerület ismerős társasház együttese. Közelben ott egy élelmiszerbolt, ahol a parkolás 1 órán át ingyenes, így előtte akár mosdóba is elmehetsz vagy ajándékot is vásárolhatsz. Visszafelé meg természetesen pótolhatod a kalóriákat! Nekem mindig ez a bevált rituálém. Vidékről érkezem, nyugatról így se dugó, se pepecselés, rögtön a helyszínen vagyok. Pöstieknek biztos egyszerűbb, de ne is panaszkodjanak, mert karnyújtásnyira van tőlük ezer csoda! :)
  • Helyszín:

    Szeretem ezt a társasházat, mert ahány apartman/lakás mindenhol megszokott komfortérzet. Itt sincs másképp. A fürdőszobában egyben ott a toalett is, de minden rendben, semmi kivetnivaló nincs vele. Kádban csúszásgátló, kilépő száraz, törölköző falatnyi, de no problem. A lakásban más lány is van, de nem érezhető jelenléte.
  • Lány külseje:

    Nem szoktam írni beszámolókat, de múltkor elkezdtem (egy kolléga lelkesített a folytatásról), ezért újra tollat ragadtam. Yvette valóban 18 éves és egy kis hamvas barack. Belépve az ajtón megdobbant a szívem, hogy van itt szimpátia kérem, sőt kémia is, csak menjünk már beljebb. Egy lenge fekete háló lengedezett rajta, a szemem meg rajta! Mondtam is egyből, hogy rajta, lépjünk a tettek mezejére. Alakja tinédzseres, cicik kemények és formásak, popsija feszes. Mit is várhatna még az ember, talán egy lapos hasat, de abba azért találnék kivetnivalót. Másban nem, arca, szeme, szája csodálatos, s ha nagyon hasonlítani akarnám valakihez arcát, ha már arcmodellként hirdeti magát, akkor S. Kata ugrana be nekem elsőre, de ehhez kell az a félhomály is, ami a szobában fogad.
  • Action:

    Fürdést követően belépve a szobába elkezdett vetkőzni magától, mondom állj, állj egy kis sztriptíz esetleg? nem történt meg, mert mire kimondtam lekerült a fehérnemű szett. ott állt a falnál és én odaléptem, simogattam, majd megcsókolva beletúrtam hajába. Kis megszeppentséget láttam, hogy akkor most itt fogunk állni? Mondom igen, előjátéknak kitűnő az állva ismerkedés, s már nyúltam is a lába közé, ahol enyhe nedvesség csalogatott közelebb puncijához. Közben a csókok csak szájra puszik voltak, s jelezte a nyelvek találkozása tilos, pedig ott van az a nyelv is eldugva, láttam egy kis piercinget is kikandikálni belőle. A kezdeti közelség után az ágyra heveredtünk, majd szájába vette az irányítást. A szokásos tini feeling, aki érti, aki nem. Majd mivel durrantam volna, jeleztem én is szeretném kényeztetni, lazuljon csak el. Nyaltam faltam, finom punciját ami nedvesedett így ujjaim úgy csúsztak be a barlangba mint kés a vajon. Izgatás közben ki-be járt a két ujjam, s ő pedig karomat simogatta csendesen. A leírásban szűk punci szerepel, de olyannyira befogadó volt,hogy akár további ujjaim is bementek volna, de inkább arra koncentráltam, hogy boldoggá tegyem. Ezt kis idő után jelezte is, hogy megtörtént ő ilyen csendes típus. Gumit bontottam, majd húztam és már missziben benne is voltam. Felfokozott állapotban, kiéhezett kandúrként szinte perceken belül el is mentem.
    A második menet szusszanásnyi időt követően kezdődött is. Tinisesen szopva farkam felállított, majd lovaglásba kezdett. Szépen, lassan ahogyan az ember szereti ringott rajtam, közben illatos nyakát puszilva élveztem minden mozdulatát. Szép lány, szép élmények, de a jóból is megárt a sok ezért megfordultunk és missziben toltuk ismét, lábát felhúzva vállamig. Egyre hevesebben pumpáltam, de kenőanyagból és puncitágulásból annyit kaptam, hogy kértem kézzel fejezzen be. Ezt ügyesen csinálta, de elfáradt a keze, így végül én végeztem be a feladatot és hasára küldtem a nedűmet. Törölgetés után még egy gyors tusolás és már ott sem voltam.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, pesti átlag alatt két hajszállal. Extrákat nem vettem igénybe. Az ujjazása így is extra élmény volt.
  • Összkép:

    Yvette az a lány aki fiatalon kezdte el a férfiak kényeztetését, így mindenki ehhez viszonyítson. Nagyon jól éreztem magam vele, szép, bájos lány. Kell neki pár hónap, hogy igazán belerázódjon ebbe a világba, ehhez sok sikert kívánok neki. Szép kis út előtt áll, ha majd kellő tapasztalata lesz, így nem féltem hogy ne alakulna ki hamar a törzsgárdája! Hajrá!
Happy Massage