• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre jelzem, négykezes masszázsról írok, és közös profilt nem találtam a két lányról, ezért nagyjából ugyanazt a beszit teszem ki hozzájuk.
    Egy időben rákattantam a négykezes masszázsra, Pannánál és egy másik, már nem aktív lánynál jártam többször. Mostanában rájöttem, hogy hiányzik ez a különleges élmény, amit ők tudtak nyújtani, ezért felhívtam Pannát. Mondta, hogy Edinával szokott együtt masszírozni, és mivel ő is szimpatikus volt a képek alapján, rögtön kértem is időpontot. A lányok szabadnapjai miatt csak 2 nappal később tudtam menni, akkorra viszont jó volt nekik az ajánlott időpont.
  • Megközelítés:

    A helyszín nem változott, Óbuda innenső széle. A HÉV-megállótól kb. fél perc séta a tetthely, de több busz és villamos is megáll a közelben. A csengőn Superman vezetéknevét érdemes keresni, de persze azért hívjátok fel először a lányokat :)
  • Helyszín:

    Egy régi, de igényesen karbantartott ház a helyszín. Lifttel nem lehet végig felmenni, egy emeletet lépcsőzni kell. A szoba az egyik leghangulatosabb, ahol eddig jártam, és több ilyen szoba is be van rendezve a szalonban. Habár dolgozik ott még néhány lány, a diszkrécióra nem lehet panasz. A fürdőszobában jó nagy kád és mosdó van, és nemcsak tusfürdőből van választék, hanem szájvízből, sőt még dezodorból is.
  • Lány külseje:

    Panna egy vékony, pici, aranyos lány letörölhetetlen mosollyal, tenyérbe illő cicikkel és popsival, egy deka felesleg nélkül. Olyan kis tündér, akit folyton ölelgetni kellene :) Pici tangabugyiban és melltartóban fogadtak, épp csak a lényeget eltakarva. Mindkét lányról erősen retusált képek vannak fent, pedig élőben egyértelműen még szebbek. Rá is kérdeztem, miért, és megvan az oka, de ezt majd ők elmondják, ha akarják.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után rövid beszélgetés, ismerkedés Edinával, majd vízzel kínáltak, és mire levetkőztem, meg is kaptam. Siettem a zuhannyal, hogy minél hamarabb visszaérjek a tündérkékhez :) Ekkor ők már melltartó nélkül vártak, és így ha lehet, még szebb látványt nyújtottak. Lefeküdtem a masszázspadra, ők pedig megosztoztak rajtam: deréktól felfelé Panna, lefelé Edina vett kezelésbe. Nem az a simogatós, csak a levezetést felvezető masszázs, ami sok hirdetőnél van - bár azzal sincs bajom -, hanem igazi, valóban hasznos masszázst kaptam mindkettőjüktől, és most, ahogy írom a beszit, már érzem, hogy használt is. A látvány sem volt utolsó, hol egyiküket, hol másikukat bámultam gyönyörködve. Közben jót beszélgettünk, sokat nevetgéltünk közben, mert humoruk is van a lányoknak, és nem játsszák meg magukat felesleges komolykodással. Persze idővel azért komolyabbra fordult a helyzet, hol Panna tette a kezem a lábai közé, hol én simogattam őket, de a masszázs vége felé olyan is volt, hogy Panna cicivel a fejemre hajolt, Edina pedig a combomat masszírozva ügyelt rá, hogy minél jobban benyúljon "véletlenül" :)
  • Levezetés:

    A masszázsnál egy jobb dolog van, az pedig a "fordulhatsz" varázsszó után jön el :) Először Edina kezdett el kényeztetni odalent, pillanatok alatt kőkeményre varázsolt. Ebben persze Panna is segített, aki a másik oldalon állva simogatott, és amíg Edina a szájába vett, én Pannát kezdtem el markolászni, ahol csak értem. Edina jól csinálta, amit csinált, szinte csak a száját használta végig, isteni volt! Egy idő után átadta a terepet Pannának, aki semmivel sem maradt el tőle, én pedig Edinát kezdtem simogatni, na meg főleg a kebleit kényeztetni. Panna közben jól felhúzott, és talán percekig is az orgazmus közelében tartott. Amikor elmentem, hármunk közül kettőnknek volt tele a szája: Pannának velem, nekem pedig Edina cicijével.
    Kicsit hagytak pihenni az ágyon, és mivel maradt még pár perc, kaptam egy kis levezető masszázst tőlük, szintén négy kézzel, öröltem ennek az apró figyelmességnek. Amikor tiszta volt a levegő, elmentem fürödni, Panna pedig felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Hülye lettem volna nem elfogadni :) Azt is megtanultam tőle, hogy könnyebb lemosni az olajat, ha előtte nem vizezzük be magunkat, hanem rögtön a tusfürdőt kenjük rá.
    Váltottunk még pár vidám szót, majd elbúcsúztam a lányoktól egy időre, de semmiképpen nem örökre, hiszen 40-50 évre előre van már tervünk :)
  • Elszámolás:

    A korrektnél is korrektebb, és évek óta nem változott. Még az elején letettem az asztalra a virágcsokrot, nem is esett róla szó.
  • Összkép:

    Pannát már ismertem, róla tudtam, hogy egy kisangyal, akiben lakik egy kisördög is :) Edinát is úgy ismertem meg, mint egy kedves, szép, masszírozni és egyebeket is kiválóan tudó lány. Ketten együtt pedig még többre képesek, látszik, hogy összeszokott párosról van szó. Nagyon jól éreztem magam velük, biztosan megyek még.
Happy Massage