• Viki masszázs VIP

  • Beküldte:
  • Viki masszázs VIP reagálása

    Kedves samator!

    Ezúton szeretném megköszönni az írásod, és a kedves szavaidat :) kicsit meglepett a beszámolód, bááár valahol éreztem, mikor nálam voltál, hogy írni fogsz :) ;)

    Nagyon tetszett az írásod, jól esett, hogy megörökítetted a randinkat ;)

    Remélem lesz még alkalmunk folytatni! ;)

    Sok puszi,

    Viki

  • Egyeztetés:

    Viki elérhetőségével nincs gond, VTR-en gyorsan reagál, telefonon visszacsörget, viszont közös mindenkinek megfelelő időpontot találni már nehezebb. Érdemes rákészülni kellő ráhagyással, hogy biztosabb legyen a siker. Végül én is így tettem, és több napra előre tervezve hívtam fel Vikit. Láss csodát találtunk is közös időpontot. Nagyon kedves és rugalmas volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    A címet könnyű belőni a térképen. BKV-val mentem, a metrótól egy jó kis frissítő sétányira rendel Viki. Szép rendezett környék, a házszámot könnyen meg lehet találni. Parkolási lehetőségeket, nem vizsgáltam, de a Viki a telefonban erről is ad tájékoztatást. Nekem is adott , de nem jegyeztem meg. ;)
  • Helyszín:

    Egy jó állapotú téglaépítésű házban található. Lift nincs, de nem is kell magasra mászni. A lakás is felújított, tiszta és rendezett. Nagyon otthonos a hangulata, olyan érzés mintha az ember annyira szerencsés lenne, hogy haza érve egy gyönyörű masszőr várna a nappaliban berendezett masszázssarokban. A szoba masszázsra berendezett részében egy tatami, egy tükör hangulat világítás díszek és zenelejátszó található. A fürdő kicsi, de megvan benne minden ami szükséges. Sok minőségi tusfürdő, szájvíz, dezodor stb. Egy kanapé lehet leülni érkezés után, ezen át lehet átöltözni és ruhát tárolni. Az dohányzóasztalon csábító édességtál. ;)
  • Lány külseje:

    Viki egy egyrészes ruhában fogadott. Kicsi lyukacsos volt így gyorsan kiderül, hogy nincs alatta semmi. ;) Ahogy izgett-mozgott benn néha ráfeszült a ruha és kihangsúlyozta az alakját. Egyből feltűnt, hogy az teljesen megfelel a képeknek, nincs meglepetés. Arcra is szép, nagyon kedves mosolya van. A kedves mosolyra kicsit később került fény, mert először még csak "szimplán" beszélgettünk később oldódott a hangulat. De nem kell félreérteni, addig sem volt morcos Viki velem. csak kellet idő az oldósához, hisz még nem találkoztunk;)
  • Erotikus masszázs:

    Miután visszatértem a zuhanyozásból, még a fogadó ruhában volt, de mire hason elhelyezkedtem a tatamin a párnák között már meg is szabadult tőle. Tényleg nem volt alatt semmi. ;) Már elsőre 90 perces programot kértem, ennek megfelelően vágtunk bele a kezelésbe. Feltett pár kérdést az állapotommal kapcsolatban, és a szerint indultunk. Szerencsére nincs komoly problémám csak épp izomlázam volt és a szokásos feszülés az ülőmunkától. Krémes masszázst kértem. Kaptam egy törölközőt a hátsómra és Viki elkezdte a kezelésem a lábamnál. Ez volt az izomlázas rész, e szerint zajlott a kezelés. Időként és kaptam feladatot, teljesen el kellett volna lazulnom, hogy el lehessen végezni a megfelelő mozdulatokat, de szó mi szó elég béna voltam. Igen nehezen tudtam csak teljesen lelazulni, még szerencse hogy Viki kellő türelemmel rávezetett a helyes tartásra. A lábam hajlításán keresztül, a hátamon való szánkázáson át eljutottunk a nyakamig. Volt pár roppanás is közben, de minden szakszerűen és gyógyító jelleggel. A reakcióimat folyamatosan figyelemmel kísérte masszőröm és a szerint változtatott az irányon és az erősségen. Közben beszélgettünk és én kihasználva e helyzetet folyamatosan figyelmet Viki meztelen testét a masszázs közben. Ez is egy plusz élmény volt. Gyorsan elrepül az idő és eljött az idő a fordulásra.
  • Levezetés:

    Kis pihenő után megfordultam a törölköző kikerült a képből és Viki még az eddiginél is sejtelmesebb mosollyal az arcán elkezdett finoman simogatni. Nem ért egyből "létfontosságú" szervhez ennek ellenére elérte a célját. Ebben a helyzetben sem tudtam megfelelően reagálni, de Viki segített hogy a kezem a megfelelő pontokra kerüljön. A hangulat fokozódásával Viki fordított tehenészlány pozícióban elhelyezkedett a hasamon és hol kézzel, hogy szájjal folytatta a kényeztetésem, de most már konkrétan egy pontra koncentrálva. Ki lehet találni melyik volt az pont. ;) Nagyon finoman csinálta, nem a gyors kivégzés volt a célja hanem a hosszan tartó élvezet. Közben a kezemet továbbra a megfelelő pontokra irányította miközben a tükrön keresztül próbáltam mozizni. A kényeztetés közben Viki néha előrehajolt így már nemcsak a tükörben tudtam mozizni. Az intenzív és összetett játék végül végett ért, játszótársam nyert és kézzel kivégzett. ;) Kis tisztálkodás után kis összebújás után elindultam zuhanyozni és utána búcsút intettünk egymásnak.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt ajándékot a találkozó elején elhelyeztem az asztalon. Nem került szóba ezután.
  • Összkép:

    Ahogy mondani szokták a foglalkozás elérte célját. Ha jól olvastam amit kaptam az yumeiho masszázs. Utólag rákerestem a neten és a leírás alapján tényleg a kívánt hatást érte el. Nem hiába több fokozatú vizsgázott mestere a technikának Viki. Közben rájöttem, hogy nekem is van még mit tanulnom, ha ehhez megfelelő alany szeretnénk lenni. Meg kell tanulnom lelazulni. A erotikus részt sem figyelmen kívül hagyva teljesen felfrissülve értem haza. A izmaim másnapra még jobban lettek.
Happy Massage