• Csodabogár/Krisztina

  • Beküldte:
  • Csodabogár/Krisztina reagálása

    A kis mázlista kezeim :))))
    Bevallom, annyira megtetszett a neved, hogy azt mantrázgattam, amikor Gábor a második dobozzal állt elő és éppen Hulala táncot lejtett nekem, a kezében a dobozzal, hogy tutira össze legyen keverve, majd vééégig, mereven rá kellett néznem, mindezt kellő komolysággal persze :D ez majdnem össze is jött! :D
    A hangsúly a majdnemen van :D :D :D

    Nem tudom, ki hogy van vele, szerintem maga a helyszín kicsit túl volt hypeolva... :D
    De azért durva volt, hogy Edward első falloszát Te találtad meg... :D legalább Dr.Szöszivel szállóige lett, hogy "túlgondoltuk" :D
    Mind a ketten inkább férfiak közt szocializálódtunk, de tökéletesen működtetjük a női "programjainkat", nekem ez nagyon vicces volt :)))
    Viszont a vacsi, ... a vacsi az nagyon jó volt :)) mi is Karakkal együtt érkeztünk, együtt távoztunk, pont jó volt ez a megoldás, máskor is páros létszám kell :D

    Az elszámolás parádés :D :D :D
    Komoly önuralom kell ahhoz, hogy ezen halkan, szép disztingváltan derüljön az ember lánya :D :D :D főleg, hogy pont így volt :D

    Közben kinéztem ám egy másik szabadulószobát is, ha ránk jön az őrület, ha gondoljátok, privátban átdobom a linket, tőlem nincs is olyan messze ;)
    Nem erotikus, de elég látványos, néztem a képgalériát és a videó(ka)t, tutira megdolgoztatna minket :))) úgy látszik, ez az erotikus téma nem az, ahol annyira meg lehet lepni a csapatot... :))) nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, kezeljük úgy, hogy ez csak úgy van, egyszerű tényként :)))

    Várom már a pezsgőbontást, még ha nem is szoktam alkoholt inni, majd összeszedem magam :)))

    Mindenki nevében köszönöm a beszámolót, zseniális lett! :D

  • Egyeztetés:

    Szóval a sors úgy hozta, hogy ezt a randit Csodabogár Kriszta intézte el nekem azzal a tettével, hogy a beszamolok.com oldalon meghirdetett tombolasorsoláson a pici kacsójával az én nevemet húzta ki a kalapból, így én szereztem meg a lehetőségét annak, hogy a "kiválasztókkal és a kiválasztottakkal", részt vehettem a szabadulószoba rendezvényen. A sors annyira egymásnak teremtett minket, hogy Kriszta a másik kalapból is az én nevemet húzta ki, így még egy 30 napos prémium nap csomag boldog tulajdonosa is lehettem egydőben. Ez aztán a profizmus. Privát levélben visszaigazoltam Admin Gabor felé a köszönet nyilvánításomat és egyben a részvételi szándékomat is jeleztem a jeles napra, azaz szombat este 19 órakor. Természetesen nem feledkeztem meg drága Krisztinám felé is egy privát üzenetben hálálkodni az ügyes "húzásáért".
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a Blaha Lujza tértől egyetlen sarokra lévő, "Európa Legpajzánabb Szabadulószobájaként" magát hirdető helyre. Szokásom szerint sokkal hamarabb érkeztem, így volt időm az igencsak szűkös belvárosi részen parkolóhelyeket keresgélni, ami nem is ment olyan egyszerűen. A szabadulószobától egy sarokra a New York Kávéház mögött sikerült biztonságos és szabályos helyre leparkolni. A hétvégi és késői időpont miatt a parkolás már ingyenes volt. Aki BKV-val érkezve, annak a Blaha Lujza térig kellene eljutnia tömegközlekedéssel, onnan pedig már csak 300 méter gyalog.
    Megérkezésem után hívtam drSzöszikémet, akivel korábbi személyes ismeretségem okán egyszerre szerettem volna érkezni, így őt a ház előtt megvártam.
  • Helyszín:

    Belvárosi 100 évnél is idősebb bérház pincehelyiségében van berendezve ez a rendezvény helyiség. Utcáról korhű veretes vasajtón (pinceajtón) átjutva szűk lépcsőn jutottunk a pinceszint mélyére, szokás szerint "fejre vigyázz" táblával és sárga sráfozású matricával a fejünk felett. A fogadóhelyiség érve pillantottunk meg vendéglátónkat, Admin Gábort, valamint Csodabogár Krisztát, Jankát, Karak811-et, így kiegészülve DrSzöszivel és velem már meg is volt az ötfős csapat.

    Látszott, hogy a minket kisorsoló hölgyek fontosnak gondolták a velünk való találkozást. Szépen csinosan felöltözve, szép frizurával, finom visszafogott sminkkel és illatozva vártak minket, igazán megadva a módját az estének és megtisztelve minket, vendégeket. (Azt hiszeml, hogy ezt Karak811 nevében is állíthatom). drSzöszi aranyos ajándékkal készült a jelenlévők részére, ami nagyon kedves gesztus volt tőle!

    Admin Gábor pár mondatos köszönőt mondott a jelenlévőknek és jelezte, hogy a feladatot önállóan kell megoldanunk, így ő már nem veszt részt a szoba végigjárásában és sajnálattal elköszönt tőlünk. Az egyik kisorsolt vendég ismeretlen okból távol maradt és az egyik sorsoló hölgyet (Vivien11) kellett helyettesítenie Jankának.
  • Lány külseje:

    Az előtérből 2 ajtó nyílott, az egyik az induló oldali, a másik az érkező, ahonnan a helyes megfejtést követően jutnak ki a szerencsések (oppárdon.. okosak) a szoba rejtélyeinek megoldására képes látogatók.
    Az alaptörténet a következő- "Csiklandia Hercegnőjét elrabolta a hét farkú bűvös sárkány Edward, az erotikával fűtött kastélyból, s egy óra múlva magáévá teszi a hercegnőnket, ha te és a csapatod nem segítesz rajta!". A nagyon egyszerű szabályok ismertetését követően beléptünk a rejtélyszobába.
    A szoba igazából 3 helyiségből állt, aminek felszereltsége volt. 1., szoba: franciaágy lepedővel, párnákkal, barna ágytakaróval az lábrésznél, egy kirakati bábú alsónadrágban és nyakkendőben, egy falloszt formázó asztal furcsa plexi tetővel, éjjeliszekrények, a falon punci ornamentikával és vagy 12 db, egy-egy hölgyet vagy nemi szervet ábrázoló keretezett fali fotóképpel.. A 2. szobában egy ketrecbe zárt, hölgy kirakati bábú fogadott bugyiban és melltartóban, akinek keze lába nyaka dereka csuklópántokkal és lánccal volt a kerethez kötve és a ketrec ajtót is számtalan számzáras lakat biztosította, továbbá egy ruhákkal teli láda volt a fal mellett és a falon néhány polc volt látható sok könyvvel és furcsa tárgyakkal. A harmadik szobába már csak az összes rejtély megfejtése után lehetett belépni a mágneszár kinyitását követően. A harmadik helyiségben a falra rögzített számtalan fütyin lógó számtalan kulcsok egyikét kellett időre megtalálni, hogy az utolsó ajtón túljutva máris a fogadóhelyiségbe toppanhassunk a kiindulási pontunkra.
  • Erotikus masszázs:

    A feladatunk annyi volt, hogy csapatban dolgozva, minden eszünket összeszedve megtaláljunk 7 db zöld vibrátor kinézetű fütyit, azokat a falon lévő helyre csúsztassuk, illetve a lakatokat és a pántokat eloldva kiszabadítsuk Csiklandia hercegnőt a fogságából.

    Remek társaság voltunk, tetszett az interakció, a csapatban dolgozás és szépen lépésről, lépésre, megingás nélkül haladt a mini csapatunk a siker felé. Vendéglátónk kintről kamerákon át figyelte ténykedésünk. A megkapott talkiewalkie-n keresztül elvileg kaphattunk volna segítséget, ha nagyon elakadtunk volna, de nekünk nem volt szükségünk ilyen beavatkozásra, esetleg néhány pontosításra szoruló részletre kérdeztünk rá. Az együttműködésünk eredménye az volt, hogy segítség nélkül és messze szintidőn belül jutottunk ki a szobából minden rejtélyt és feladványt megoldva. A szoba üzemeltetőjétől ezért a teljesítményünkért 1 üveg pezsgőt kaptunk ajándékba. Erről már megszületett az alapötlet, hogy majd hogyan és milyen formában fogjuk együtt elfogyasztani.
  • Levezetés:

    Elvileg ezzel véget ért az aznapra betervezett programunk. A szobában bohóckodva viszont egészen jól éreztük magunkat, kicsit megismertük egymást és még nem volt kedvünk ilyen korán hazamenni. Az utcán állva és beszélgetve, az egye inkább csepegő eső kényszerét is érezve úgy döntöttünk, hogy egy kellemes vacsorával lepjük meg magunkat. A csepergő eső miatt a hozzánk legközelebb lévő Piszkos Fred Étterem mellett döntöttünk. Sajnos egyéb elfoglaltságai miatt Janka ide már nem kísért el minket.

    Az étteremben kellemes vacsorát költöttünk el négyesben. Finomat ettünk-ittunk, de a legfontosabb a társaság, a kellemes hangulat, a barátság, a részt vevők pozitív kisugárzása volt számomra. Viccelődtünk, élményeket sztorikat osztottunk meg egymással, többnyire az oldalon zajló működésünkhöz kapcsolódóan, de érdekes módon nagyon sok személyes vonatkozású téma sem kerülhette el az egymás iránti érdeklődésünket.

    A vacsora végeztével sajnos búcsút kellett intenünk egymásnak, illetve DrSzöszit a felajánlásom elfogadása után még hazafuvaroztam a lakásáig. Mosollyal az arcomon tértem én is haza, ahol folytattam a félbehagyott hétvégémet,
  • Elszámolás:

    Admin a helyszínen rendezte a rózsacsokrot, amit a szoba úrnője (a madam) előre kért rendezni, ,ugyanis ez volt a feltétele annak, hogy bejussunk a pajzán szobába. Nekem kicsit furcsa volt ez a fajta bizalmatlanság, még így első alkalommal is, én általában jobban szeretem a csokrot a végén átadni..... dehát ezek a belvárosi kuplerájok már csak ilyenek. Admin arcán az látszott, hogy az előre lebeszélt átlagos méretű csokorról volt szó, aminek a nagysága nem változott a telefonon előre lebeszéltekhez képest sem.
  • Összkép:

    Kellemes élményekkel távoztam és csak megköszönni tudom CsodabogárKriszta, DrSzöszi, Karak811 és Janka társaságát, akik maguk emelték a délután programját felejthetetlen élménnyé. örülök az ismeretségüknek és a barátságuknak. Nagyon jól éreztem magam a társaságukban.Jó szívvel emlékszek vissza erre a rendhagyó napra. Már várom a szereplőkkel a folytatást!

    Maga a szabadulószobáról azonban elbírt volna még néhány ötletet. Nekem hiányoztak a témához kapcsolódó tudást igénylő feladatok, illetve a kissé pironkodós esetleg pajzánabb játékok, feladványok. remélem, hogy a szoba üzemeltetői olvassák ezt a beszimet és következő alkalomra megfogadják a tanácsaimat!
Happy Massage