• LÉNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Lénával, könnyen ment. Korrekt tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    Odajutáshoz BKV- t vettem igénybe, illetve 5 perc séta a célig. Errefele szerintem a parkolás sem lehet nehéz.
  • Helyszín:

    Lakás jó állapotú, erre a célra kialakított szalon. Több leányzó is fogad vendégeket, de a diszkréció megoldott, senkivel sem találkoztam Lénát kivéve. Fürdőben minden megtalálható ami a korrekt higiéniához kell, tusfürdők, szájvíz, stb.. Masszázs helyszín - szoba is teljesen megfelel a célnak - masszázspad volt a tetthelyen, kisebb szoba. Valamint tiszta törülközőt is kaptam, kétszer is :)
  • Lány külseje:

    Léna nagyon szép, magas, kisportolt testalkatú lány. A megadott adatok, képek szerintem stimmelnek, kivéve a 0 kg-t, annál azért több lehet :) A 4. képen látható fekete ruciban fogadott, ami ezután gyorsan lekerült róla (de erről bővebben a későbbiekben). A képeken látható az arca, és élőben is ilyen, vagy mégszebb Léna arca, szóval a képek nem túloznak. A képek enyhén retusáltak, viszont nem lett volna szükség retusra Léna esetében. Ami még nagyon tetszett, azok a szép nagy szilikon cicik :)
  • Erotikus masszázs:

    1 órára mentem, így tusolás után kezdetét vette a jó kis masszázs. Hason fekve elsőként a vádlikat, majd combokat masszírozta át, majd következett a hát, nyak, és a kezek masszírozása is. Nem tanulta, de nagyon jól, kellemesen masszírozott, szóval teljesen elégedett lehet vele az emberfia, én az voltam. Időközben lekerült róla a melltartó, de sajnos a bugyi nem, az végig rajta maradt. A szilikon cicik kellemesen hozzáértek, surolták a hátam a masszázs alatt, így ekkor már nehéz volt hason fekve maradnom. Majd szólt Léna, hogy megfordulhatok.. (folyt lent)
    Annyit még fontos leírni, hogy masszázs közben nagyon kedves Léna, jó fej, jót lehetett vele beszélgetni, nyitott, és igyekszik minnél jobban masszírozni, többször is megkérdezte, hogy megfelelő-e számomra ez az erősségű masszázs. Szóval igyekezetből jeles :)
  • Levezetés:

    Miután megfordultam, Léna rátért a velem egykorú kényeztetésére is. Sajnos csak kézi kényeztetés van nála, de ezt már teloban jelezte, szóval bár nagyon hiányzott a francia, de tiszteletben tartottam Léna határait. Ez idő alatt felültem, így jobban megtudtam csodálni, kézbevenni - simogatni - puszilgatni is Léna testét, főként szilikon cicijeit. Ez szerintem nem esett olyan rosszul Lénának sem, mert amikor a kezem elkalandozott a puncihoz, akkor azt éreztem, hogy arrafele a bugyika átnedvesedett :)
    De természetesen semmi jó nem tart örökké, így nemsokára a kézi kényeztetésnek hála Léna hasára, és magamra élveztem.
    Ezután újabb tusolás, öltözés, és már léptem is.
  • Elszámolás:

    Telefonban kapott tájékoztatás szerint. Az elején rendeztem, ahogy mindig is szoktam. Nagyon kedvező, abszolut megéri.
  • Összkép:

    Léna ahogy említettem is nagyon kedves, közvetlen, jó fej, és nagyon szép is. Minden téren korrekt volt a tájékozatás és a masszázs is. Örülök, hogy megismertem, és azt kaptam, amit, amire számítottam a telefonos tájékoztatás alapján. Megérte nekem. Ami miatt viszont nem hiszem, hogy visszalátogatok, az az, hogy csak kézi kényeztetés van, de ha esetleg a későbbiekben több is lesz, lenne (francia), akkor tuti, hogy visszalátogatnék. Viszont akiknek nem annyira fontos a francia, viszont egy jó masszázsra, társaságra és kézire vágynak, azoknak ajánlott.
Happy Massage