• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló UncleJoe!

    Mikor először elolvastam az írásodat azon gondolkoztam, hogy én biztos azzal a férfival találkoztam aki ezt megírta? Telefonban szinte meg sem mertél szólalni, és személyesen sem voltál egy határozott karakter. Viszont az írásod jó, van stílusa, tudsz fogalmazni... és még sorolhatnám. Túl nagy a kontraszt a beszámoló és a személyes tapasztalat között. Itt azért még van mire rágyúrnod Barátom.
    Sokszor előfordult már, hogy mikor beszámolóra kell reagálnom nagy dilemma van bennem, hogy melyik irányba induljak el. Legyen ez a prtokollnak megfelelő kedveskedő, behízelgő vagy inkább félre a marketinggel és legyen őszinte, kitárulkozó. Aki olvasott már tőlem visszajelzést az tudja, hogy a második opció szokott nyerni. Arra azért mindig figyelek, hogy bármilyen kritikát is fogalmazok meg az soha ne legyen bántó és sértő. Sokszor inkább magamat veszem nagyító alá és vesézem ki. Hiszek abban, hogy az őszinteségre és a megjátszás-nélküli viselkedésre van közönség.
    Vannak szabályaim amikhez tartom magam. Hosszú évek tapasztalata alakította ki ezeket. Az egyik, hogy nem találkozom olyannal akinek nem hallottam a hangját. Én ez alapján szűrök ugyanis. Azt szoktam mondani, hogy aki nem kíváncsi a hangomra, akinek nem alapvető igénye találkozó előtt a telefonos beszélgetés, az nyugodtan lapozzon tovább a hirdetésemről, hisz nem én vagyok számára az ideális masszőz. Én nagy netes vásárló vagyok, a dolgaim 90 százalékát online rendelem meg. Sokan tized ennyit nem vásárolnak a neten mint én, egy cipőt nem mernek online megrendelni, de mégis sok férfinak természetes, hogy csak a fotókra és az adatokra hagyatkozva le lehet egyeztetni egy randit. Sajnálom, de én ebben elég maradi vagyok. Ragaszkodom a telefonos beszélgetéshez. A mi telefonos egyeztetésünk elég döcögős volt. Bevallom azon gondolkoztam, hogy visszamondom a talit. Te is érezted, hogy nem a legjobb formádat hoztad, mert kicsit nyugtatgattál, hogy telefonban szoktál csak ilyen béna lenni. Én ezután bizakodva néztem a randi elé és vártam a csodát...ami hellyel-közzel meg is érkezett. Itt sem lettél egy fecsegő pacsirta, de a rutinom azért átlendített minket a holtpontokon. Elképesztően nagy a kontraszt az írásos és a személyes kommunikációd között. Persze azt is aláírom, hogy az én határozott karakteremmel sem könnyű mindenkinek felvennie a versenyt. Talán túl nagy falat voltam neked. Valamint egy dologban én különbözöm sok hirdetőtől: nem csinálok olyat amihez nincs kedvem. Tehát hiába is vártad például, hogy csókolózzunk (elég nyilvánvaló volt a viselkedésed, hogy ezt szeretted volna), ez sajnos inspiráció híján nem történt meg. Erre lehet azt mondani, hogy nem vagyok elég profi masszőz, és ha tényleg ezen múlik akkor büszkén vállalom az amatőr címet. Én elég proaktív (sőt!, csak az) tudok lenni, de a te visszahúzódó, passzív viselkedésedből ennyit tudtam kihozni. Bár saját bevallásod szerint is nem várt élményben volt részed. Aminek nagyon örülök.
    Vicces, hogy az órát megemlítetted. Tényleg nem egy diszkrét darab. Régebben egy pici, csak nekem észrevehető óra volt a szobámban, de mikor ezt megláttam az IKEA katalógusban, rögtön beleszerettem. Ugyanis egy hangos szóra, nevetésre vagy akár tapsra felgyullad egy égő benne. Ez pedig nekem nagyon tetszik és sok mulatságos helyzetet tud teremteni. Nem kell félni, nem azért van ott, hogy a vendégeket az idő múlására emlékeztesse. Az csakis az én dolgom, hogy ezzel képben legyek. Én építem fel a programot a rendelkezésre álló idő alapján, hogy annak mint egy fogalmazásnak legyen bevezetése, kifejtős része és persze egy befejezése. A vendég dolga “hátradőlni”, semmivel sem foglalkozni csak élvezni a helyzetet.
    Írtad, hogy habár nagyon jól érezted magad mégsem kaptad meg azt a pluszt amit a szimpatikus vendégek talán megkapnak. Értem mire gondolsz. Bevallom nem könnyítetted meg a dolgom. Meg sem próbáltad megszerettetni magad velem. Sehol nem volt egy kis bók, egy pozitív visszajelzés, érdeklődés, egy kis aktivitás a részedről amibe bele tudtam volna kapaszkodni. Tehát te nem nem szimpatikus voltál hanem csak semleges. Igazából a mérleg nyelve nem billent ki egyik irányba sem. Lehet hozzád egy visszafogottabb masszőz illene, ott bátrabb lennél. Az a plusz pedig amire célzol tudod mi? Az egy oda-vissza folyamat. Amikor egymást inspiráljuk és ettől egyre jobban egymásra hangolódunk. Meglepő átváltozásokat tapasztaltam már, ahogy a szemem láttára nyílnak meg és mernek önmaguk lenni visszafogott és szégyenlős férfiak. Kívánom, hogy találj egy olyan hölgyet ahol ez neked is sikerül.
    Örülök, hogy sikerült megszerettetni veled az erotikus masszázst mint műfajt. Azért azt tudnod kell, hogy elég magasra került a léc, de remélem sok hasonlóan jó élményben lesz még részed itt a “vidám oldalon”.

    Köszönöm az írást! Ha nem is a szavak, de a betűk mestere vagy mindenképp.

    Üdv:

    Aliz (tényleg rövid “i”-vel)

  • Egyeztetés:

    Első körben VTR-en egyeztettünk, aztán telefonon, amit mindketten igényeltünk. VTR-t hamar leokézta Aliz (rövid i-vel), és mivel írtam neki, hogy kb. mikor fogom hívni, telefonon is könnyű dolgom volt. Itt a kolléga átesik egy előzetes felmérésen. Semmi komolyra nem kell gondolni, csak Aliz nyilván hallani akarja a hangod, másrészt szerez egy nagyon előzetes benyomást.
    Itt volt egy elég tapintatlan megszólalásom, amiért ezúton még egyszer bocsánatot kérek, tudom, hogy nem kellett volna, és nem bántásnak vagy lesajnálásnak szántam, csak telefonon általában is hajlamos vagyok hülyeségeket beszélni. Eléggé szégyellem magam, szóval nem árulom el, mi volt az, ne beszéljetek hülyeségeket és jó lesz minden!
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, BKV-val mentem, ebből a szempontból tudok nyilatkozni, az egyik busz majdnem pont a ház előtt tesz le, szóval teljesen jó.
  • Helyszín:

    A helyszín szerintem, nagyon hangulatos és kedves, nekem kifejezetten tetszett. Egy újépítésű társasházban járunk, a lakásban kellemes félhomály, gyertyákkal, hangulatvilágítással, és hadd emeljem ki a jó érzékkel összeválogatott soundtracket, tök jól passzolt az atmoszférához, erősítette azt, és még Cure is volt benne, akiket imádok. (Nagyon fontos része az életemnek a zene, és ezt még senkinél nem dicsértem, szóval ez egy fontos pont.)
    A lényeg tatamin történik (mellette tükör), a lényegtelennek (ruha és egyéb viselt dolgaink) van kanapé, fogas, kisasztal. A fürdőszoba tiszta és rendezett, sokféle tusfürdővel, szájvízzel, mind akkurátusan felállítva, nekem ez utóbbi is nagy plusz volt.
    Van még az egyik falon egy nagy óra is, de ha jól értem, ez inkább Aliz tekintetét keresi, de ő is csak akkor csekkolja, amikor belső vekkere megcsörrent, magyarán nem érzékeltem sürgető ketyegését (se az órának, se Aliznak).
  • Lány külseje:

    Azt kapod, amit látsz. Aliz nagyon szép nő, filigrán, nyúlánk, sportos alakkal, amilyet sok huszonéves is szeretne (magának és maga mellé is), szép bőrrel, pont, mint a képeken, az egyetlen különbség, hogy esetünkben kevesebb, vagy semmi smink nem volt rajta, de én szeretem a természetességet. Nem tudom, ki mennyire ismeri, nekem Chia Ferragni divattervező, modell jutott róla eszembe. Szexi fekete bodyban fogadott, de a fürdésem után ez már lekerült róla.
  • Erotikus masszázs:

    Most voltam profi masszőrnél életemben először, szóval a professzionalitás skáláján nem fogom tudni elhelyezni a dolgot, ennél jóval szubjektívebb leszek. Nagyon alapos - mind időben, mind kiterjedésben - olajos masszázsban volt részem, csak a talp, nyak és fej maradtak ki. Kedvenceim a belső comb-, fenék-, kézmasszázs voltak (ez utóbbi a visszasimi-lehetőségek miatt is, de amúgy is az egyik kedvencem a műfajból, amennyiben egy szép hölgy csinálja, ugye).
    Jellemezte az egészet egy nagyon érdekes kettősség, egyszerre volt kemény és lágy, pont mint közben kobretti, nagyon kellemes volt, ellazított.
    Aliz először jellemzően összekuporodva, csendben végezte a műveletet, vagy oldalról nekem dőlve, esetleg püspökfalatomon helyet foglalva. Egy idő után úgy döntött, hogy azért az mégse járja, hogy csak én vagyok olajos, magár is öntött belőle bőven, és egész testével szorosan hozzám simulva kezdett csúszkálni, miközben végre úgy igazán elkezdhettem simogatni. Ez pont olyan jó, ahogy elképzeled. Majd elérkeztünk a Fordulásos Félidőhöz...
  • Levezetés:

    Megint folyt az olaj mindkettőnkre, és szemből, szembenézve kezdődött a teljes testes csúszka, Aliz tekintetében is ezt a kettősséget éreztem: szigorúság és erotika. Apró negatívumként jegyzem meg, hogy mintha közben rágózott volna, de ezt előtte meg utána nem érzékeltem, szóval nem teljesen értem a tematikát.
    A tétek egyre emelkedtek, innentől kezdve Aliz végig valahogy a kobrettin csúszkált (nyilván úgy, hogy az szigorúan kívül maradt, és ezt nem hiányként érzékeltem) - szemből fekve, szemből egyenesen ülve, szemből hátradőlve ülve, a gyönyörű olajos popókultúrát az arcomba nyomva, amit közben harapdáltam, nyalogattam a környéket, honoráriumként izgató nyögések érkeztek a túloldalról. Egyszer megpróbáltam felülve mellre bukni, de Aliz alig észrevehetően visszaparancsolt fekvésbe, de hát a férfiember nem tiltakozik, ha épp a farkát kényeztetik (plusz nyilván nem akartam kellemetlenséget okozni).
    Később következett szintén hosszan és kitartóan (én kéztől nagyon lassan tudok csak elmenni egyébként is) az örömteli befejezés kezdete (ha ezt lingam-masszázsnak hívjuk vagy van valami más szakszó, elnézést kérek, de nem értek hozzá). Itt olyan élményeket éltem át, hogy néha fel kellett pillantanom, Aliz biztos nem tért-e át hirtelen szájra. Hát, nem.
    A fináléban pedig olyat élveztem, hogy valaki kezétől ekkorát még talán sosem. Szó bennszakadt, hang fennakadt, lehellet megszeggett. Nálam ehhez az érzékbombához általában párosul utólag némi nevetés is, de itt inkább visszatartottam, mert féltem, hogy Aliz rossz néven venné, akinek elég hálás voltam még azért is, hogy ott maradt mellettem, míg visszatértem a valóságba, akár egy szuperszexi őrangyal, és csak utána kezdett el törölgetni.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén történt, Aliz nem szólt, észben tartottam, és letettem az asztalkára, a mostani bármik és masszázsok átlagával úgy általában sem vagyok képben, szóval ilyen értelemben nem tudom, hogy állunk, de valószínűleg inkább a létra közelebbi végén van az érték. A szolgáltatás pedig elsőrangú, a szó nemes értelmében profi. Extrákról nem tudok nyilatkozni, lehet, hogy van, nem került szóba, kéremkapcsoljaki.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, első masszázsnak tökéletes volt, így kell elkezdeni, lehet, hogy inkább ezt az oldalt fogom előnyben részesíteni (bár ritkán járok), meglátjuk. Végig éreztem Aliz részéről némi tartózkodást, de ez talán betudható az egyeztetésnél említett idiótaságomnak, és annak, hogy alapból is zárkózott vagyok, de mostanában különösen. VISZONT ennek ellenére nem éreztette ezt velem, végig igyekezett a kedvemben járni, figyelt rám, max. nem kaptam meg azt a pluszt, ami egy olyan vendégnek jár, aki még szimpatikus is, de ez mindig benne van a pakliban, plusz ld. előzmények (egyébként erről is csak a telefonban esett szó, bennem kavargott, nem felemlegetve lett). Kilazultam, volt részem erotikában, simulásban, élvezésben. Ha azt mondom, hogy profi ezen a téren, én erre gondolok.
    Mivel viszonylag (sőt, manapság nem is csak viszonylag) ritkán járok masszázsra, vagy a másik oldalra, arra nem tudnék válaszolni, visszatérnék-e, de ettől függetlenül remélem, hogy nem vágtam el magam nagyon Aliz kisasszonynál (rövid i-vel). Köszönöm az élményt, legyen szerencsénk a holnapi *enó-sorsoláson is!
Happy Massage