• Zsu

  • Beküldte:
  • Zsu reagálása

    Mint azt tudjátok, nem sűrűn reagálok beszámolóra, de most szükségesnek érzem.
    Erősen mellbe vágott tegnap ez a beszámoló, olyannyira, hogy első felindulásból inkább nem akartam itt reagálni, viszont szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba.

    Most nézzük az én szemszögemből a történetet.

    Csörög a telefon, felveszem, tájékoztatlak és időpontot kapsz tőlem. Te akiről mindeösszesen annyi információm van, amit egy keresztnév, egy telefonszám és pár mondat alapján leszűrök. Megkapod a címet. És elindulok készülődni. Rendbe teszem a szobát. Ha szellőztettem, akkor bezárom az ablakot, előkészítek friss törülközőt és lepedőt, felkapcsolom a hangulatvilágítást és elindítom a zenét. Majd elmegyek zuhanyozni. Igen, jól olvasod. Mielőtt Te megérkeznél, én elmegyek zuhanyozni! Hogy ne a Te idődet húzzam azzal, hogy tiszta, illatos és ápolt legyek. Megmosom magam MINDENHOL, ALAPOSAN! Megtörülközöm és felöltözöm, hogy amikor megérkezel, felengedhesselek. Ha úgy ítélem meg, hogy túl sok idő telt el a zuhanyzás és az érkezésed között, akkor egy intim törlőkendővel még meg is törlöm magam, hogy friss és üde puncival kezdjünk neki az együtt tölthető időnek. Ezt naponta többször is végigcsinálom. Természetesen belecsúszik néha, hogy szappanos marad a combom, vagy épp nem mosom meg rendesen a talpam, de az elmúlt X évben egyszer sem érkezett negatív kritika az altáji illatokra.

    Sajnálatos módon, sokan a napi egyszeri HIBÁTLAN zuhanyzást se tudják eszközölni. Eljönnek ide, amolyan tessék-lássék módon pancsolnak egyet, ami nem nevezhető tisztálkodásnak, majd elheveredinek az ágyon, készen állva valami fergeteges pornófilmbe illő jelenetet fantáziálva. Amikor is nekünk három lehetőségünk van, vállaljuk, hogy visszaküldjük a delikvenst fürdeni, amiből nem biztos h jobb eredmény születik, vagy veszünk egy baromi nagy levegőt és megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni a helyzetből, vagy szégyen a futás, de hasznos, hazazavarom. És ez sajnos soha nem az ajtóban derül ki.

    A csók. Ami lehet, hogy alapban van, de mint azt az oldalon jelezzük is, SZIMPÁTIA függő. És itt élnék a lehetőséggel és kérném Webi-éket, hogy ha lehetne valahol tüntessük fel, hogy a szimpátia nem csak azt jelenti, hogy jajj, de cuki vagy, mindjárt jól összecsókolgatlak, hanem azt is jelenti, hogy a szádnak nincs penetráns döglött hal szaga. Mert amennyiben nem megfelelő a szájhigiénia, és nem kimondottan arra gondolok, hogy több füled van, mint fogad, akkor bizony nem lesz csók. Semmilyen se. Mint az a besziben is olvasható, szájvíz abból is több féle, fogkrém és fogkefe is van kikészítve. Ha úgy ítéled meg, hogy mindháromra szükség van, egyáltalán nem ciki használni őket! Senkinek nem rózsaillatú a szája délben, úgy h reggel mosott utoljára fogat.

    A diszkréció. Bocsi, de ezt én konkrétan nem értem. Azt mondod, hogy csak neszeket hallottál, de hármasra osztályozod? Ha jól rémlik SENKIVEL nem futottál össze, senki nem törte Rád az ajtót és véletlenül se más ment be helyettem a szobába. Akkor miért is lett így lepontozva a diszkréció?

    Mindenesetre köszönöm szépen a beszámolót.
    Zsu

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk és egy óra mulva volt i szabad időpontja,így azt meg is beszéltük.
  • Megközelítés:

    Gyalog érkeztem a helyszínre de autóval vagy bkv val sem lehet probléma a megközelíté. A kaput telefonos segítséggel könnyem megtalàltam majd az emelet ajtót is.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű lakópark nem túl magas emeletén talàlható a lakàs ahol ketten vannak ugyan de nem.talàlkoztam senkivel sem csak apró neszeket hallani. A lakàs tiszta törülköző nagy,a szoba szerintem egész nagy. Tusfürdőből van vagy 10 féle,fogkefe szàjvíz szintén adott.
  • Lány külseje:

    Nincs túl sok képe az adatlapjàn de azért sejthető hogy milyen az alakja. Nekem tetszett . Arca nagyon kedves,szép.
  • Action:

    Belépéswm utàn az ajtó mögül lépett ki ahogy ez lenni szokott,egy szép arcú jó formàjú mosolygós àny . Talàn valami féle egybe dologban fogadott de nem esküdnék meg rà. Bekísért a szobànkba majd kaptam egy törülközőt és útnak indított. Visszatértem utàn egy perc türelmet kért és ő is elment a fürdőbe. Addig én a rózsaszàlakat a kis komódra tettem ami a végéig ott is maradt és szóba sem került egyàltalàn.

    Miutàn visszatért megszabadítot a törülközőmtől és mondta hogy helyezzem magam kényelembe. Ìgy is lett. Majd viccesen megkérdezte hogy mit szeretnék hogy hozhatja e a korbàcsot vagy a lovagló pàlcàt? Kicsit megilletődve mondtam hogy szerintem nem fog kelleni,kicsit nevettünk ezen majd azt mondta hogy akkor csak egy kicsit megharapdàl,ezzel elindult lefelé és nekiàllt finoman franciàzni. Amolyan köpködős azembe nézős féle,nekem tezszett. Majd kértem hogy forduljunk 69 hez . Igy is lett viszont itt volt egy kis problémelàm. Mikor kiment a fürdőbbe valószínűleg nem zuhanyozni ment mert sajnos nem volt odalenn olyan illatos mint azt szerettem volna. Nem volt kellemetlen de nem ezt vàrtam volna. Ez utàn kértem egy kis lovaglàst amit kicsit gyorsan kezdett de miutàn jeleztem màr lassított is. Markolàsztam a cicciket és kértem hogy csókoljon is. Az adatlapjàn azt írta hogy nem dohànyzik viszont érezhető a dohànyos lehellet. A csók egyébként nem az a baràtnős nyelvcsapàsos inkàbb csak szàjrapuszis. De lehet hogy nem voltam szimpatikus eléggé neki. Mindenesetre lovacskàban lett végem ,zuhany és leléptem.
  • Elszámolás:

    Fél óràt maradtam az extràkat nem kértem
  • Összkép:

    Kicsit sajnàltam hogy az együttlétre rànyomta a bélyegét az említett két számomra igen fontos dolog hiànya illetve nem megfelelőssége,de alapvetően jó lett volna teljesen a randi.
Happy Massage