• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nagyon kellemes hangja van. Szinte azonnal elcsábított!. Emailban is megerősítettem az időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV járat a közelben tesz le, 3 perc séta. Van parkolás is, de fizetős (hétvégén lehet, hogy ingyenes).
  • Helyszín:

    Lakás több szobával. Mi egy folyosó végi szobába mentünk, masszázspad a felszerelés. Szék a ruháknak, hangulatfény, kellemes hely. Fürdőszobából 2 is van, egyik kádas, másik zuhanykabinos, higiénikus, tiszta és mindennel felszerelt. Sokféle tusfürdő, stb.
  • Lány külseje:

    Hát igen: Anna valóban szép, szebb mint a képein! Karcsú termet, feszes kicsiny mellek, gömbölyű popsika, finom kezek, sima bársonyos bőr. Lábikója is tetszett, és a tetkói is szépek. Nagyon szép szeme van (ugyanolyan zöld, mint az enyém), igézően tud nézni vele, de ez teljesen természetes nála. A hangja élőben is elbűvölő! Nagyon szexi, mosolygós, vidám kis hölgy! Aki érzékeny a női szépségre és őt választotta, annak jó napja lesz :)
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor vidám fogadtatásban részesített, átadtam neki kis csokor rózsát, aminek nagyon megörült :) . Törülköző átadása és levetkőzésem után bekísért a távolabbi fürdőszobába, és miután végeztem, értem jött. Le kellett feküdnöm hason a masszázspadra, majd olajjal bekenve a hátamat kezdődött a program. Mivel először voltam nála és ezt az alkalmat ismerkedésnek szántam (szerencsére ő is szimpatikusnak talált engem), a massage folyamatos mosolygással és kacagással telt, nagyon sok közös témát találtunk... Gyengédebb masszázst kértem, a hátamra és a vállamra erősebbet. Nemcsak gyengédek a kezecskéi, de ha kell erősebben is tud velük bánni! De a simizése nagyon finom volt :) Ezt követően, leszálltam a padról, majd neki kellett felfeküdni, mert szépen kértem (és kicsit meglepődve ugyan ezen a fordulaton, de mosolyogva engedelmeskedett). Előttem volt a gyönyörű teste és én simogattam- masszírozgattam, persze mindenhol, ahol úgy gondoltam, nem lesz ellenére... Kaptam és kapott kis puszikat az arcára, nyakára. Láthatóan jól esett neki minden, amit csináltam. Nekem is nagyon jól esett :)
  • Levezetés:

    Elment az idő sajnos, mire észbekaptunk már csak 10 perc volt az időmből, és megbeszéltük az én kényeztetésemet: lingamot választottunk és kis olajos bekenés után, technikásan nekikezdett. Először bal kézzel, majd jobbal folytatta, végig. Mondtam neki, hogy szeretem ha a szemembe néz közben, így végzett ki. Nagyon finom volt! Tisztálkodás után már a fürdőből visszatérve engedte, hogy megöleljem, mepusziltam a kezecskéit és megköszöntem a csodás órát.
  • Elszámolás:

    A borítékot letettem a padra, még érkezésemkor. A virágszálak mennyisége és minősége megfelelő volt. A rózsák pedig frissek, illatosak :)
  • Összkép:

    Anna fiatalsága, vidámsága és érzéki, kedves lénye igen sokat jelent számomra. Maximálisan egymásra hangolódtunk! Mindenképpen szeretném folytatni Vele a randizást, amikor időm engedi, természetesen hosszabb időre. Néhány órája váltunk el, de már hiányzik...
Happy Massage