• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam meg a hirdetését és szimpatikusnak találtam a fotói alapján.
    Telefonon nehéz volt elérni, így üzenetben vettem fel a kapcsolatot amely már működött.
    Ezután már tudtam hívni is, SMS - t és VTR – t egyaránt használjuk.
    Az időpontok megadásánál rugalmas, amennyire az elfoglaltsága azt megengedi.
  • Megközelítés:

    A Mamut- hoz nagyon közel van, ebből már tudható tömegközlekedés, továbbá kiszámítható, hogy mi várható gépkocsival.
    A GPS oda visz, de ez nem nagy kunszt egy körúti cím esetén.
  • Helyszín:

    A körútról nyíló klasszikus régi budai 4 (?) emeletes házba dupla beléptető kódos kapun kell átmenni. Lifttel szoktam menni, mire az ajtóhoz érek már kicsit ki van nyitva.
    Egy nagy több szobás lakásban van kialakítva a szalon. A hosszúkás előszobából nyílik a fürdőszoba amelyben egy kényelmes nagy zuhanyozó van kiépítve.
    Csili vili, mindenféle parfümériával.
    A folyosó végén van a masszázs helyiség, amelyben egy kényelmes széles kanapé (később szerepe lesz!) egy nagy tatami mellette tükrök, rakodópolc, stb.
    Az egyik legjobb világítású masszázs helyiség ahova van szerencsém eljutni. Nem vaksötéthez közeli. Elegendően világos, hogy mindent jól lehessen látni, ugyanakkor mégis hangulatos és erotikus.
    Gratula.
  • Lány külseje:

    Érkezéskor már nagyon vártam, hogy vendéglátóm miként néz ki a valóságban. Ugyanis elegendően sok arcos képe van ahhoz, hogy meg tudtam ítélni nemcsak a szépségét, de azt is, hogy várhatóan egy kedves lány Zoé. Ezeket a telefonbeszélgetések és levelezések is alá támasztották, így szimpatikus lett számomra, meg tetszett és a randi mellett döntöttem. Azonban a teljes alakos fotói, de magasság és súly adatai alapján sem tudtam elképzelni, mit fogok látni, amikor majd előttem fog állni.

    Így nagy érdeklődéssel léptem be a nyitott ajtón, amely mögött pillantottam meg Zoét. Mit ne mondjak nagyon meglepődtem, mert azzal tisztában voltam, hogy nem egy tűbe fűzhető vékony lányhoz megyek.
    Azonban azt nem gondoltam, hogy ennyire hibátlan az alakja és csupán annyira telt, hogy már van mit fogni, de még nincs felesleg.
    A fő meglepetés az volt, hogy a megadott 80 cm mellbőség alapján nem feltételeztem azt, hogy egy valóságos kebelcsoda áll majd előttem.

    Nem is hiszem én azt a megadott 80 cm – es mellbőséget, így legközelebb viszek mérőeszközt és személyesen veszek méretet.
    Ígérem a következő besziben megadom az általam hitelesített eredményt.

    Az arcvonásai teljesen megfeleltek a fotóin nekem megtetsző kedves arcú lánynak. A valóságban még fokozza az élményt a nagyon bájos és széles mosolya, amellyel együtt egy olyan csodás lányt láttam, akit egyből szorosan magamhoz öleltem és két arcra puszival köszöntöttük egymást.

    Egy aprócska, mélyen dekoltált, popsi középig érő kánikula ruhácskában, mezítláb fogadott és ebben tipegett előttem, mutatva az utat a baszobába. Menet közben úgy riszálta a popsiját, hogy a vállig érő fekete haja is lengett bele jobbra, balra. Tette ezt úgy, hogy a csípője és a haja mindig ellenkező irányba lendült, ráadásul még többször kacéran hátra – hátra nézett. Ahogy ment előttem, úgy feltüzelt, hogy két dologra gondoltam. Egyrészt, minél tovább tarthatna így előttem ez a menetelés, másrészt mielőbb érnénk már a szobába, hogy …
  • Erotikus masszázs:

    A szobában vetkőzés közben a fürdéshez készülődve nem tudtam megállni, hogy magamhoz ölelve, mindenhol érzékien végig simítva icipicit fel ne térképezzem Zoé formáit. Itt ott egy – egy puszit adtam, amivel egyáltalán nem maradt adós, mert legalább annyi puszit adott nekem, mint amennyit én adtam neki. Mindketten éreztük a másikon, hogy amit csinálunk az nagyon jó, de már többet szeretnénk. Ezért irány a fürdő, amelynek egészen az ajtajáig kísért, de nyilván udvariasan magam elé engedtem és ugyanazzal a csípő ringásos meneteléssel haladt előttem, amit az előbb a külsőnél már leírtam. Meg is volt a hatás, mert mindketten nagyon fontosnak tartottuk, hogy hivatalos búcsút vegyünk egymástól a fürdés időtartamára. Azonban itt már a puszikból szájra puszik, ajakharapások, nyelvérintések és szenvedélyes olyan valódi csókok csattantak el, amikor már nem csak a nyelvhegyek kerültek közelebbi ismeretségbe. A szenvedélyes csókolózás közben már tudtam, hogy csodás lesz ez a randi. Igyekeztem is hamar vissza, hogy minél előbb tudjam élvezni Zoé társaságát.

    Aki a randi eseményeit az időbeli történések sorrendjében kívánja követni, az legyen szíves most menjen át a levezetés fejezetbe. (1.)

    A kanapén történt kivégzésemet követően Zoé egy alapos teljes testes masszázsban részesített. Én szeretem a masszázs részét is igénybe venni az erotikus masszázs programnak. Ez az esetek többségében masszázsszerű ciróka-maróka eseményt jelent.

    Zoé esetében sokkal másabb a helyzet, ugyanis képzett masszőzként valóban tud is masszírozni. Nem untatom azzal az olvasót, hogy miként oldja a csomókat, szabadítja fel a letapadt izmokat, stb a talpamtól a nyakamig, háton és hason fekve egyaránt. Összefoglalóan annyit, hogy kiválóan. Bár ezt még eddig csak több részletben tudtam megtapasztalni, ugyanis egészséges férfiember ezt így egyben képtelen végig élni.

    Zoé amikor „gyógymasszíroz” abba is tesz jócskán erotikát, ugyanis érzéki benyúlásokat tesz a zacsihoz és a rudazathoz. Továbbá masszírozás közben a derekamon ülve érzékelteti, hogy nem tévedés, amit annak gondolok, az valóban az is, tehát a puncikája. Ez a helyzet tovább fokozódik, hogy itt ülve, onnan nem mozdulva próbálja elérni és babrálni a csuklyásizmomat. Mivel nem sudár termetű a drága, ezért azt csak úgy tudja megtenni, ha rám hajol, de ebben a helyzetben a melle a hátamra simul. Ezt csak akkor tudná elkerülni, ha nem lennének ilyen szép méretes cickói. Na, de szerencsére vannak! Ez a mellérintés pedig olyan izgató volt, hogy bátorítottam annak a tartós állapottá alakítására.

    Ennek Zoé részéről sincs akadálya és máris csúszik - siklik rajtam.

    Innen a továbbiakat a következő fejezetben írom le. (2.)
  • Levezetés:

    1) A fürdőből megérkezve a szobában azonnal összeölelkeztünk és csókolózni kezdtünk, amely oly hevessé vált, hogy szinte felfaltuk egymást. Ez volt igazából az aznapi üdvözlő köszöntés, hogy egymásnak esve, egymás kedvére, ahol értük ott nyaltuk faltuk a másikat.

    Miután megnyugodtunk, hogy nincs semmi baj meg van minden, ami kell a randihoz, én már kezdtem is vizslatni a tatamit, hogy hova és milyen pozícióban fogunk vajon helyet foglalni. Nem lett a tatamiból semmi, mert Zoé megkért, hogy üljek le a szobában lévő kétszemélyes kanapéra. Én ennek úgy tettem eleget, hogy éppen csak a szélére ültem a bútornak. Minő véletlen, mert ezt Zoé is éppen így gondolta, ugyanis szépen elém ült a szőnyegre és nagyon érzékien elkezdte a golyóimat nyalogatni. Ekkor már nem volt sürgős egyikünknek sem semmi, Zoé teljes nyugalomban folytatta amit elkezdett. Én is teljes nyugalomban hallgattam valami csodálatos mennyei zenét a lelki füleimmel, amit azonban néha megszakított Zoé cuppogása. Ugyanis a Drága variálta a golyszlik nyalogatását egy intenzív rúdtánccal, ahol a rúd az én farkam, a rúdtáncos pedig Zoé pörgős nyelve volt. A mennyei zene nem szűnt meg, sőt az mennyei érzéssel párosult, mivel amikor Zoé nyelve rúdtáncolt, addig az egyik kezecskéjével, a golyóimmal ismerkedett, a másik kezecskéjével az ánuszomtól masszírozott a golyókig. Zoé bőséges nyálellátással biztosította, hogy ez az intenzív „letámadás” véletlenül se akadozzon. Később fogást váltott és a rudam a makkal került a kezecskéi közzé, míg a nyelvével pásztázta a golyóktól az ánuszomig.

    Ezt a váltást néhányszor megcsinálta a Drága, gyakori szemkontaktussal és láttam a szemén, hogy nincs lassítás, főleg nincs visszaút, nincs lacafasza itt kivégzés készül. Meg is adtam magam, legyen aminek lennie kell, egyre vigyáztunk mindketten, hogy közös fáradozásink eredményből nehogy egyetlen csepp is a padlót érje. Zoé így maradéktalanul mindent átvett, de azonnal nem hagyott nyugodni, még néhány érzéki mozgást végzett az ajkaival, de még akkor sem engedett el csak azután miután látta rajtam, hogy ismét leszálltam a mennyei zene hallgatásából. A munkánk eredményének kendőbe való ürítését is szemkontakttal tette, majd engem is megtisztogatott.

    2) Miután a „gyógymasszázs” Zoé erotikus átvezetésével csúszkamasszázzsá alakult azt olyan technikával végezte, ahogyan azt csak nagyon kevesen tudják. Zoé erotikus kisugárzása még inkább megsokszorozódik a csúszka közben fenntartott folyamatos szemkontaktussal és azzal, ahogyan az isteni adottságának köszönhető melleit használja.

    A háton csúszka közben sok lehetőségem nem volt azontúl, hogy kiélvezem amit Zoé művel, gondosan körbejárva a teljes 360 fokos tartományt. Az amikor a punciját és a mellét egyszerre érinti hozzám azért ott a lélegzet vagy elakad, vagy éppen fújtat mint egy kompresszor. Tipikusan az a helyzet amikor nem tudhat az ember jó döntést hozni, hogy folytatódjon még háton, vagy menjen már tovább szemből a csúszka. Zoénál erre a kérdésre nem tud az ember válaszolni, mert képtelenség bármin is gondolkodni. Zoét kell érezni, majd tudja, hogy mikor mire váltson.

    El is jön az amikor Zoé lassan mellém csúszik a tatamira, én pedig mintha össze lennénk vele kötve, fordulok a hasamra és közben Zoé azzal a lendülettel már rajtam is van. Szó nem hangzik el, némán történik meg ez a pozícióváltás.

    Itt már több a lehetőségem mint eddig. Ugyanis amikor Zoé a kebelcsodáival a farkamhoz érkezik, egy darabig élvezkedem azon, ahogyan csinálja. Nem lehet ellenállni. hogy lágyan ne vegyem a kezembe a csoda melleket és a farkamat ne járassam ilyen formán közöttük. Ez tetszik is az én Drágámnak legalább annyira mint nekem. Egyre inkább hergeljük ilyen formán magunkat és egy fergeteges mellbedugás közben találjuk magunkat.

    Ezt nem unjuk meg, de szeretnénk még mást is, így Zoé elkezd megfordulni és már tudjuk, hogy már nincs visszaút a 69 – ből. Arra gondoltam, ez a lány igazán megérdemli, hogy azt kapjon amit a legjobban kíván, ezért nem én fogom a nyelvemmel célba venni a legféltettebb kincsét. Miután a kis Grizzlynek elkezdte a nyelvórát én úgy helyezkedtem, hogy a puncikáját tudja úgy illeszteni a nyelvemre ahogyan az számára a legjobb. Fenomenális érzés volt számomra amit így művelt egyidejűleg a szájával a farkamon és a puncikájával az én számon.

    Jól döntöttem, mert Zoé szerint is így lett mindkettőnk öröme a lehető legnagyobb. Egyformán volt szükségünk romeltakarításra, mert nem csak én adtam Zoénak egy második adag örökítőcseppet, de Zoé is adott nekem jócskán a gyönyörének nedveiből.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, a végén rendeztem miután biztonságból megkérdeztem a rózsaszálak számát. Amit ugyan tudok, de én biztonságból mindig megkérdezem. Ezzel együtt kevesebb ideig tart a művelet, amíg ezt most ide leírtam.
  • Összkép:

    Idézem, amit Zoé csevegésébe írtam nem sokkal a megismerkedésünk után:

    „Drága Zoé, két éve még mint csiszolatlan gyémántként való feltűnésedről írtak itt a kollégák. Tanúsíthatom, amit az arra hivatott fórumon hamarosan bővebben is kifejtek, hogy immár a csiszolatlan gyémántból teljes fényében ragyogó drágakő lett”.

    Magam részéről, vállalom, hogy a további csiszolgatásban, fényesen tartásban folyamatosan részt veszek és bátran ajánlom ezt minden olyan úriembernek is, akik szereti a egyedi és kiváló minőséget.
Happy Massage