• Szonja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, a kolleginája vette fel, aki kedvesen tájékoztatott.Közben Szonja is elérhető lett és átadta neki a telefont így már vele tudtam megbeszélni a részleteket.Nagyon kedves , szép hangja van , nálam ez is fontos szempont.Másfél órás programot beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    Nem volt probléma, gps-el könnyedén odataláltam a pontos útbaigazításnak köszönhetően.Parkolással sem volt gond és mivel este voltam ingyenesen történt.
  • Helyszín:

    A ház felső emelete, elég lassú lifttel. :-)
    A lakásba sem tudok belekötni.Igényes tiszta, a fürdőben minden fontos és alapvető kellék megtalálható.Tiszta törülköző,száraz kilépő.
    Többen vannak a házban, de a diszkrécióval sem volt probléma.
    A mazzsázs helyszíneén hangulatos ledsor a fal mentén, földre helyezett tatami, mellette tükör a nézelődni vágyóknak is.A szoba másik felében egy kis kanapé.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel, a másik oldalon hirdet arckitakarás nélkül.Szép arcú, vékony alacsony testalkatú, fiatal lány.A megadott adatok valósak.Szétengedett hajjal fogadott egy szexi pirosneműben, tanga melltartó kombinációjában.Egyetlen negatívumot tudok csak felhozni, mégpedig, hogy nem frissen volt borotválva(gyantázva) a lába.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás program kétszeri levezetést tartalmaz.Így a masszázs egyből háton fekvéssel indult.:-)
    Az első levezetést követően hasra feküdtem, majd elkezdődött a masszázs.Szakszerű elemeket is használ, az egész testemet alaposan átgyúrja.
    Közben mindenféle témáról cseverészünk, fiatal kora ellenére hamar megtalálja a közös hangot az emberrel, közvetlen, mintha nem is most találkoztunk volna először.
    A hátamra és a vállaimra nagyobb hangsúlyt fektet.
    A masszázs végéhez közeledve a tükörben nézem , ahogyan bekeni formás testét, felkészülve a folytatásra, amit már nagyon várok...
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatérve már anyaszült meztelenül várt rám, így megcsodálhattam formás idomait.A kis tenyérbeillő formás ciciket, a formás popsit és simára borotvált legintimebb testrészét is.
    Először a combomat kezdte kézzel simogatni , majd fokozatosan áttért a pisztoly kényeztetésére.Először csak kézzel majd szájjal is.Közben finoman masszírozta a golyszikat is, nagyon finoman érzékien juttatott el a csúcsra a szájával a végterméket nem láttam hová tüntette el.
    A második levezetés felvezetése csúszkamsszázzsal indult.Hátamon érezhettem a cickók siklását, közben próbáltam oldalra pislogni a tükör felé.Fordulás.Itt már több lehetőségem volt tappizni, simogatni is, ahol értem.Kölcsönösség nem került szóba, csak kézzel simogattam a puncit.
    Az elsőhöz hasonlóan szájjal elégített ki , miközben alulról masszírozta a golyókat is.Isteni érzés volt.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, az előre megbeszéltek szerint, mely a helyszínen sem változott.Szerintem kedvező a nyújtott szolgáltatás fényében.
  • Összkép:

    Nagyon pozítív és kielégült érzésekkel távoztam.Egy kedves, szép aranyos fiatal hölgyet ismerhettem meg személyében, ajánlott kategória.
Happy Massage