• Femi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fontos előszó: mire befejeztem ennek a beszimnek az írását, addigra Femi hirdetése el is tűnt erről az oldalról, majd a konkurens helyről is. Így a makktársak számára kétes a beszámolóm hasznossága, de nekem emlékbe jól jön. És ha már dolgoztam rajta 1-2 órát, akkor hadd ne vesszen kárba az igyekezetem. Végül: ki tudja, amilyen hirtelenséggel Femi eltűnt, ugyanolyan váratlanul újra meg is jelenhet.

    Femi hirdetése megjelent egy hétfőn, és amikor megláttam a 180 cm magas lányt a csodaszép hosszú combjaival, a "Kedves Új modell Lány vár!", a "Belevaló,igényes,intelligens Magyar-Szláv csaj", hívó szövegekkel, akkor minden aznapi tervem összedőlt és felhívtam Femit. Rövid, de kellemes beszélgetés során aznap estére megbeszéltünk egy egyórás randit. Volt a palettán szerepjáték (főnök-titkárnő), meg felárral kényszerfancia és mélytorok. Ezeket nem szoktam igényelni, ha felárasak, de ezúttal én bizony elcsábultam és az egész munkanapom jobbára azzal telt, hogy újra és újra végiggondoltam, ahogy egy bombajó alakú 180 cm magas hosszú combú titkárnőt kényszerfranciáztatok.
  • Megközelítés:

    A tetthely a Kondorosi lakópark egyik ilyen intézménye. Sehol másutt a városban nem rendel annyi lány, mint errefelé. Könnyű odatalálni, könnyű parkolni (ingyenesen) és a villamos közlekedés is igen praktikus.
  • Helyszín:

    Voltam már korábban ebben a lakásban háromszor is, egyik alkalommal pont ebben a szobában. A lakás rendben, a diszkréció is többé kevésbé rendben volt. A forgalom csúcsra van járatva mind a lakásban, mint Feminél, de lényegében minden OK volt. Talán a törölköző amelyet kaptam viccesen kicsiny volt, és nem tudtam körbetekerni a derekamon a fürdőszobából visszaúton, de történt már velem ilyesmi máshol is: ez semmiség. Mert az a törölköző tiszta volt és száraz és nedvszívó azért.
  • Lány külseje:

    Femi tényleg csodaszép alakkal rendelkezik és nyaktól a talpáig egy tökéletesen szép nő. Mindene ápolt és szép, a combjai és a popsija pedig álomszépek. Egyszerűen tökéletesek. Talán a mellei enyhe megereszkedettsége szoptatás eredménye lehet, de tapintatosságból nem kérdeztem rá. Sajnos az arca nem jött be nekem. Eléggé látszottak rajta a hosszú (talán többéves) németországi szexmunkásság megpróbáltatásai. A szláv csajok számomra komoly csáberővel bírnak, és rá is kérdeztem Feminél hogy melyik szláv a sok közül, de egy elkerülő válasszal ütötte el a kérdést, hogy "hát nem látszik?". Azt hiszem, úgy gondolta, hogy "hát nem látszik, hogy cigánylány vagyok?". Nekem persze a cigánylányokkal sincs semmi bajom, de azok azért nem szlávok.
  • Action:

    Amikor a fürdőszobából visszatértem, akkor Femi láthatólag eléggé zavarban volt, mert Budapesten aznap kezdett, és hát a német kuplerájokban mások a szokások, mint nálunk, magyarázta ezt el nekem igen kedvesen a nálam 5 centivel magasabb lány. Én megpróbáltam magamhoz ölelni és nyugtatgatni, sőt egy csókot is kapni, de a csók elől ekkor is, meg később is mindig nagyon ügyesen kitért. Mivel az arca amúgy sem jött be nekem, ezt ezúttal nem is nagyon bántam. Femi itt az elején lopott még vagy 4-5 percet az egyórás időkeretből azzal, hogy ki/be járkált a fürdőszobát ellenőrizni, a telefonját kivinni, aztán elmenni utólag kikapcsolni a telefont, majd valamit a többi lánnyal megbeszélni, de végül azért csak eljött az idő, hogy velem kezdett foglalkozni.

    Ha már a barátnős csókolózásos opció ugrott, akkor nekikezdtünk egymás testének a megismerésébe és kényeztetésébe. Nagyon felizgattak a szinte végtelenül hosszú lábai, ezért egy rövid felvezetés után a hátára fektettem Femit, a lábai közé fészkeltem magam, a két combját a magasba emeltem, és elkezdtem nyalakodni. Nagyon élvezte ezt. Mi tagadás, én is élveztem. Az egyik kezemmel a popsija alá nyúltam és megemeltem, a másikkal meg szépen lassan haladva de végül igen intenzíven megujjaztam. A lány sóhajtozott, később halkan sikoltozott. A teste először jobbra-balra tekergőzött, de én nem engedtem el. Majd végül egy fergetegeset remegett és egy igen intenzív orgazmussal ajándékozott meg engem. Ezek után mosolyogva megköszönte nekem a törődést, de azt is mondta, hogy vajon hogyan fog ilyen körülmények között megfelelni a következő vendégnek. Nem igazán tudtam, hogy büszke legyek magamra ezek a alapján, vagy kritizálódjak, hogy most én vagyok itt, és ne a következő vendégre gondoljon. No mindegy.

    Most Femit kértem, hogy térdeljem fel mellém négykézláb és úgy szopjon le. Képzelje el, hogy a titkárnőm ő, és erre kényszeríti őt a főnöke. Femi inkább feküdni szeretett volna mellettem, és úgy szopni engem, de ha már nem alakult ki valami nagy szimpátia közöttünk, ha már nem volt csókolózás, ha már borsos felárral járt a kényszerfrancia, én bizony nem tágítottam és Femi négykézlábra emelkedett, bepucsított (Istenem, de szép látvány is volt ez), és elkezdett kényeztetni engem. Egyik kezemmel a tarkóját fogtam és diktáltam az iramot, a másik kezemmel meg megujjaztam. Femi nem hiszem, hogy élvezte ezt, de eltűrte. Engem ezúttal nem zavart különösképpen az, hogy az élvezet egyoldalú. Egy jó hosszú menet után vadul telespricceltem a száját. Ő szépen benn tartott, amíg teljesen le nem nyugodtam, aztán elment kiöblíteni a száját, majd visszajött és szépen engedelmesen megtisztogatott engem is amennyire kellett nedves törölközőkkel.

    Ezután a kérésemre mellém feküdt és egy rövidet beszélgettünk, de nem tudtunk egy hullámhosszra kerülni, vagy olyan témát találni, amely mindkettőnket érdekelte volna. Ha már ilyen alakja van ennek a nőnek, .hát én még a távozásom előtt megkértem, hogy pucsítson nekem még egyet, hogy megmaradjon a látvány emlékbe. Femi ezt is engedelmesen megtette. Én gyengéden végigsimítottam a vállait és a hátát, a melleit és hasát, de kiváltképpen a combokat, a puncit és a popólyuk bejáratát. Aztán ennek is vége lett, gyorsan lezuhanyoztam és tipli.
    Csók a végén sem volt, még csak szájra puszi sem, csak egy ölelés.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt ez a rész. Amint megérkeztem, letettem a rószaszálakat egy borítékban az ágy melletti éjjeli szekrénykére. Mire visszajöttem a zuhanyzásból, már nem volt ott. Nem ejtettünk róla szót. Talán egy hülye részlet ideillik: Femi hirdetésében kedvenc italának a Sió almalét jelölte meg. Ezt eléggé furcsállottam, de megoldottam a házi feladatot, és találtam egy ilyet az egyik boltban. Aztán hülye fejjel elfelejtettem azt átadni Feminek. Így a Sió almalét elhoztam tőle. Ha nem lenne ott akkora forgalom, talán még vissza is megyek, hogy átadjam utólag, de amint én kiléptem a lakás ajtaján, már jött felfelé a lifttel a következő vendég. Utólag hát megittam a természetes szűrt almalét: nagy meglepetésemre ez egy igen finom ital :-)
  • Összkép:

    Azért nem volt ez egy "rossz", vagy "lehetne jobb" randi. És azokat a varázslatosan szép hosszú combokat jó, hogy élvezhettem egy rövid időre, de nem fogok hozzá visszamenni akkor sem,, ha ő visszatérne. Eddig a nyugatról visszatérő lányoknál nagyon jó tapasztalataim voltak. Ez a randi kicsit árnyalja ezt a (még így is) pozitív képet.
Happy Massage