• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen keresztül viszonylag gyorsan kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Mester utca és a Haller utca kereszteződésétől nem messze. A házat megtalálni nem nehéz...azzal nem volt gond.
  • Helyszín:

    Lakás nagyjából rendben volt, már amennyit láttam belőle mert ugye nem voltam ott sokat...
  • Lány külseje:

    Erről sajnos nem tudok nyilatkozni
  • Action:

    A hölgy beszámolóit olvasva nem számítottam arra, hogy nagyobb gondok lennének.
    De hát kezdődtek az érdekes dolgok...
    Amikor megérkeztem a lépcsőházba és mentem felfele láttam, hogy egy "srác" volt a kinyitott ajtóban és ott várt és nézett kifele amit eléggé furcsállottam. Ahogy mentem közelebb két másodperc se telt el és gondoltam, hogy meleg (nincs bajom a melegekkel, legalábbis idáig nem volt). Aztán miután megszólalt egyértelmű lett...
    Ahogy beléptem amolyan furcsa érzésem volt amit nem tudok megmagyarázni. Na mindegy a lényeg ezután kezdődött mert azt mondta menjek el fürdeni addig Lili is elkészül. Természetesen a pénzt ő kérte el tőlem előre, én meg voltam olyan hülye és nekiadtam (visszagondolva jó nagy hülye voltam, lakásba se kellett volna bemenjek). Fürdés után az ajtón kilépve Lili még mindig sehol, nagy a csend... 3-4 másodperc múlva jön a "fiúcska" és azt mondja, hogy van egy kis gond, Lili nem tud jönni mert megcsúszott (micsoda véletlen nem??!)... Innen már minden világos volt számomra, pénzemet persze nem kaphattam vissza hiába kértem. Nem vagyok agresszív típus de elindultam a gyerek felé, hogy márpedig add vissza a pénzemet amiért nem kaptam meg azt amiért jöttem. Erre ő mondta a szöveget, hogy időpont volt foglalva...stb (próbálta megmagyarázni, hogy márpedig ő teljesen jogosan tartja meg a pénzt). Aztán kinyögte azt is, hogy nem tudhatom ki lehet még a lakásban (tehát megfenyegetett), hozzáteszem szerintem akkor már senki nem volt ott de aztán kitudja... De gondoltam magamban most inkább lelépek. Ennyit nem ér meg az egész.
  • Elszámolás:

    A pénzt inkább adtam volna egy olyannak aki tényleg rászorul...erre ez a **** fogja magát jól érezni a pénzemen. Ez idegesít a legjobban meg az elpazarolt időm, nem maga az összeg.
  • Problémák:

    Távozásom közben azon gondolkodtam, hogyan lehettem ilyen hülye... így utólag másképp csinálnék mindent. Csak ott abban a helyzetben valamiért nem gondolkodtam "épp" ésszel. Na mindegy is, én tanultam belőle. Legközelebb sokkal óvatosabb leszek. Remélem ezzel a beszámolóval másoknak megspóroltam egy fölösleges kört/időt/pénzt.
    Annyit még hozzátennék itt a végén is, hogy itt az oldalon megtalálható a hirdetése, csak egy másik telefonszámmal, kerület sem egyezik. De az ott lévő beszámolók alapján megbízhatónak tűnt, ami felettébb érdekes.
Happy Massage