• Csenge

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy az adatlapján is írja, sms-ben jelentkeztem és kaptam is azonnal a választ. Természetesen egy részleteket egyeztető hívást letudtunk, szerencsére a hangja és a stílusa megnyerő volt. Tudom, hogy ez gyakran félre tud vezetni, de nekem fontos, hogy csábító legyen már a telefonban is a másik fél. Sajnos az elsőre megbeszélt randit egy nappal előtte lemondta, de korrekten és proaktivan kommunikált. Kitartóan kerestem továbbra is és néhány héttel később sikerült is összehozni az általam annyira áhított randevút.
  • Megközelítés:

    Jól ismert környék, jól megközelíthető, újabb építésű ingatlana. Én személy szerint elég sok szálon kötődöm pont ehhez az épülethez, de ne izgulj Csenge, nem fogok rólad senkinek mesélni ;)

    Szerencsém volt a parkolással, konkrétan a bejárat előtt találtam helyet. Errefelé ez ritkaság. Természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Hívás után pillanatok alatt már a bejáratnál találtam magam, ahol végre egy szép lány fogadott (erről bővebben a következő bekezdésben). A lakás rendben van tartva, tágas nappali, bőr kanapé és egy kis frissítő kezdésnek. Zuhanyzó is kényelmes, alapvetően lakóingatlan és ennek megfelelő elrendezés. A tetthely célnak tökéletesen megfelel, franciaágy és zenei aláfestést biztosító tv. Ennél többre szerintem senkinek nincs szüksége.
  • Lány külseje:

    Régóta vártam már egy olyan randira, ahol kinyílik az ajtó és nem csak egy jó test, hanem egy szép nő fogad. Ha a végtelenül maximalista énem értékelné, akkor most is tudnék kritikát megfogalmazni, de Csenge az eddigi legvonzóbb lány, akivel ezen az oldalon keresztül találkoztam. Csinos test, szexi (részben mesterségesen igazított) megjelenés, ápolt külső és amiben eddig egyedülálló, az a bájos pofi. A fekete kis köntös amiben fogadott pedig megalapozta a következő egy óra hangulatát.
  • Action:

    Kis beszélgetés és kötelező tusi után már nagyon vártam a hálószobát. Néhány apró előjáték mozdulattal feltérképeztük egymást és mire kettőt pislogtam volna (vagy mondjuk kettőt csókoltam volna a melleken), addigra Csenge már el is terült az ágyon és mélyen benne voltam a torkában. Nem előrerohanva, de ahogy szopott az fenomenális volt. Itt el is tudtam volna menni, úgyhogy inkább én is a lába közé bújtam, hogy ne érjen ilyen gyorsan a vég. Nyelvvel és ujjal is próbáltam bemelegíteni Csengét, aki inkább udvariasságból adott, amúgy igen szexi hangokat. Inkább gumihoz nyúlt ő is és misszi szerű, kicsit vadabb pózban próbáltunk egymásra hangolódni. Itt én még annyira nem éreztem a kapcsolatot, ezért inkább a kezébe adtam a gyeplőt és ráfordultunk egy kis lovaglásra. Ebben már éreztem az ő részéről is a növekvő izgalmat, aminek amúgy igyekezett hangot is adni. Én meg közben elmerültem a melleinek a szépségében. Itt megint el tudott volna érni a vég, amit továbbra sem szerettem volna, bármennyire jól csinálta amit csinált. Mindenképp szerettem volna abba a gyönyörű popójába hátulról belemarkolni. Váltottunk kutyusba, ami látszólag neki is kedvére volt. Elég gyorsan ki is végeztem így magam, de eddigre már rajta is éreztem, hogy tetszik neki ami történik.

    Zuhi, pihi és beszélgetés után az egy órába belefért még egy menet, amit ismét egy fantasztikus szopással vezetett fel. Voltak kétségeim azt illetően, hogy menni fog-e a második kör, de olyan kellemes kényeztetésben volt részem, hogy arra nem lehetett nem reagálni. Gumi után lovaglás és egy jóval nedvesebb menet kezdődött. Kicsit addigra a kezdeti visszafogottság is elillant és váltás után hátulról úgy megdugtam, hogy itt már őszintébbnek éreztem a sóhajokat. Kiválóan tud vágtázni felül, de hátulról is úgy látszott bírja, sőt szereti. Mindezt egy tükörben végig is lehet nézni. Sajnos a második kör vége nem volt a részemről teljes siker, de ezt inkább az én fáradtságomnak tudom be, Csenge mindent megtett azért, hogy ez is teljes sikerrel végződjön.
  • Elszámolás:

    Extrák nem nagyon vannak, amit vállal, azt az alapdíjban megkaptam. A kosár mérete nem kicsi, de azt gondolom a minőség ami fogad bőven az oldal átlaga felett van. Amúgy előre rendeztük a dolgokat, azt gondolom első találkozás esetén ez így is van rendjén.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jó élmény volt. Ahogy írtam is tudnék apróbb kritikai észrevételeket tenni, de amikor egy ilyen jó nő és profi szolgáltatás fogad, akkor azt gondolom nem illik apróságokon fennakadni. Van néhány száz nő itt az oldalon, Csenge mindenképp a legfelsőbb kategóriát képviseli.
Happy Massage