• Zsuzsa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem reggeli órákban, megbeszéltük a részleteket és délkörül újra hívtam. Közel azonos időpontban tudtunk találkozni amit eredetileg terveztem.
  • Megközelítés:

    III. kerület Szentendrei út egyik magas építésű épülete. Bkk-val és autóval is könnyű megközelíteni. Parkolás nem gond, van bőven hely, de fizetős.
  • Helyszín:

    Tipikus lakás, kicsi szoba apró fürdő, de a célnak megfelel. Tisztaság rendben , felszerelés korrekt. Többen vannak a helyszínen, de nem találkozik az ember másokkal,de a mozgást lehet hallani. Fürdő mint írtam pici, de jól felszerelt és tiszta.
  • Lány külseje:

    Mikor beérkeztem megkérdezte, hogy szimpatikusnak találom-e. Igen, mert nekem a visszafogott udvarias kommunikáció legalább annyit számít, mint a külső. Mondtam, hogy igen. Külsőre a megadott kor korrektnek tűnik. Arca átlagos, kornak megfelelő. Érdekes magasabbnak tűnt mint 170 cm, de ez is stimmel. Ami nem jön át a fényképeken, hogy azért van rendesen hasa. Nem csüng, hanem olyan nagy felületen telten. Igaz az adatlapon is tisztességgel fel van tüntetve, hogy nem nádszál kisasszonnyal fogunk találkozni. Ellenben a képeken ez nem látszik, így azért ez kicsit elbizonytalanít abban, hogy ő van e a képeken. Az egyik oldal képen látszik a hasa, de ott szín egyenes lapos. Mellek nagyok, de formailag már másképp néznek ki mint a képeken. Végül úgy veszem, hogy a képek két három évvel ezelőttiek, őt ábrázolják, de bizony van időszak amikor egyik hónapról a másikra változik testünk így ez a változás tükröződik vissza.
  • Action:

    Kicsit a fényképek alapján másra számítottam, de mint írtam a kommunikáció legalább ugyan ennyit nyom nálam a latba. Mivel ez utóbbi teljesen rendben volt így eleve jó kis találkának néztem elébe.
    Rögtön az elején frissítővel kínált és törülközőt adott a kötelező tisztálkodáshoz.
    Nagyon lehetett érezni, hogy Zsuzsa jó értelembe vett vér profi hirdető. Tudja mi kell a férfiaknak és tudja, hogyan kell szolgáltatni aszerint, hogy a higiénia a maximális biztosítottsága meglegyen.
    Bár a barátnő érzés maximális és a közvetlenség is teljes, ott és akkor úgy éreztem, hogy most ez a találkozó nem a kölcsönösségről fog szólni.
    Általában nekem nagyon fontos, hogy bármilyen konstellációban, de a partneremnek is jó legyen, de most éreztem, hogy csak hagynom kell magam és ez a találkozó így lesz jó.
    Zsuzsa rögtön az elején javasolta, hogy hanyatt feküdjek és engedjem el magam. Így is tettem és hagytam, hogy "dolgozzon" rajtam. Végig simogatta mellkasomat, néhány apróbb csókot is adott rá, de hamar a férfiasságomnál termett. Először mellei közé vette , majd kezével kényeztette.
    Kis idő múlva golyóim kényeztetésébe kezdett nyelvvel, ezt nagyon perfekt műveli. Hímtagomat szájába vette , de ügyelve, hogy az előbőr lehetőleg minél inkább fenn maradjon. Nagyon lágyan csinálta, éppen hogy éreztem. Közben a kezével is dolgozott a tövénél a velem egykorúnál.
    Mikor elértem azt a fokozatot, hogy gumit tudott húzni fel is helyezte rám, majd folytatta a franciás kényeztetést. Itt már erősebben és másképp csinálta. Nem vagyok híve a gumis franciának, de ez most nagyon jó volt, jobb mint anélkül, mert az gondolom óvatosság elve miatt inkább virtuális volt mint valós, de a gumis az perfekt volt.
    Alkalmassá váltam a behatolásra így áttértünk a misszionárius pózra. Jó volt ez így nekem, nem változtattam rajta. Közben Zsuzsa egy Oscar díjas szerepjátékkal ajándékozott, meg.(jó értelemben írom le most ezt). Dicsérő szavakat mormolt, nyögött, hangokat adott ki, majd mikor elmentem ő is eljátszotta a nagy orgazmust. Ügyesen imitálja , jól tudja összerántani hüvelyét és a testét imitálva a valós orgazmust.
    Ezért írtam az elején, hogy jó értelembe vett profi vérbeli hirdető.
    Tudtam , hogy ez neki semmilyen szinten nem lehetett egy különös élmény, de magas szinten ki akart szolgálni és ezt meg is tette.
    Tisztálkodás egy kis beszélgetés és mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt érték arány. Pont annyival tér el a megszokott átlag virágcsokor mértéktől amennyi szükséges ahhoz, hogy egy korban kétszeres idővel bíró hölgy azonos arányt tudjon produkálni, mint egy húszas éveiben járó meseszép "hercegnő" . Érkezésemkor tettem le egy szekrényre szóba se került. (Fürdés után már el lett rakva, hogy ne árválkodjon a szekrényen.)
  • Összkép:

    Harmadszor is leírom vérprofi és korrekt. Amiért mentem mindent megkaptam. Ajánlani tudom jó szívvel mindenkinek aki negyven fölötti nővel szeretne egy kellemes "pásztor órát" eltölteni.
Happy Massage