• Ditta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ditta hirdetési fotói nagyon csábító képet mutattak róla, így a hirdetésében megadott lehetőségek egyikén-viberen - vettem fel vele a kapcsolatot, majd amikor az üzenetemre válaszolt fel is hívtam. Kedves hangon társalgott velem és meg is állapodtunk egy másnapi randi időpontjában ami már csak 20 órára volt tőlem. Komoly és értelmes nő képét vetítette elém, hasonló preferenciákkal mint amiket én magam is vallok . Megerősítést nem kért semmilyen formában, mivel "beírt" a jegyzetébe. Abszolút megbízhatónak tűnt a néhány perces kellemes hangvételű csevegés során, és a pontos címet is megadta (persze ez is lehet kamu), így nem is mertem gondolni, hogy ez a randi zátonyra fut.
  • Megközelítés:

    A VII.kerület egyik ismert utcájában rendel amit egy ütőshangszerről neveztek el.
    Parkolás több mint horrorisztikus, mert autónknak hely az szinte biztosan nincs. Persze a gondok nem itt voltak elsősorban.
    A megadott címen túl kb. 250 méterre találtam szabad parkolót és le is horgonyoztam gyorsan a verdámmal.
  • Leírás:

    Megérkezésemkor a megbeszélt időpont előtt voltam még 11 perccel. Kétperces várakozás után viber és SMS üzenetet is küldtem, Dittát érkezésemről értesítve, de azokra válasz nem érkezett, így további 3 perc várakozás után hívtam először telefonon amely kicsengett, de a hívást nem fogadta. Ekkor már csak 5 perc volt hátra és a megadott címtől távolabb elfoglalt parkolóhely miatt kezdtem aggódni mert ha itt fel is vette volna, akkor is éppen odaértem volna időben. Visszaültem az autómba ami 37°C-os kinti hőmérsékletet mutatott, míg az autóban a -járókelők és a forgalmi zaj miatt- felhúzott ablakok miatt legalább 43°C volt. A verejték ekkor már átáztatta a pólómat de még mindig kitartottam egy ideig. Újra hívtam pár perc múlva, és hiába csengett ki, de ezúttal nem vette fel. További 20 perc várakozás következett,és itt már nézegetni kezdtem az elérhető hirdetőket- egyelőre csekély sikerrel. Ekkor már nem láttam további értelmét a várakozásnak és elhagytam a parkolót s ezután már nem próbáltam elérni.

    Fura, hogy bőven időben érkeztem a megbeszéltek szerint, de Ditta nem vette fel a hívásomat, és az üzenetekre sem válaszolt ami a mai napig érthetetlen számomra.
    Az egyeztetés mintaszerűen flottul ment, és még csak porszemet sem véltem felfedezni a fogaskerekek között.
    Egy egyeztetési problémás beszámoló mindössze annyiban jelzésértékű egy adott hirdető esetében, hogy rávilágítson,hogy mennyire vagyunk olykor fontosak a számára.
    Egy rövid üzenettel igazán megtisztelhetett volna különös tekintettel arra, hogy a rekordhőségben szétolvadtam a hosszú várakozás alatt. Mindezek ellenére egyetlen degradáló jelzővel sem illettem, és birkatürelemmel várakoztam, sajnos eredménytelenül. Kommunikáció azóta sem zajlott közöttünk. Sajnos a többszöri próbálkozás sem vezetett eredményre.
    Lehetne még csűrni-csavarni a sztorit,de semmi értelme. Mától tovább színesedett a beszámolóim palettája.


    Mindenesetre öröm az ürömben volt, hogy e meghiúsult találka helyett hamarosan egy korábbi ismerős lányt értem el, aki olyan frenetikus élménnyel kápráztatott el, hogy az párját ritkítja!
Happy Massage