• Dina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor első alkalommal meglátogatunk egy hölgyet és távozunk tőle, majd az idő szép lassan telik, akkor az élmény olykor a távolba veszve bár még megmarad, a végén általában egyetlen összkép dereng a múltból: meglátogatnám-e újra vagy sem.
    Dina kétségtelenül nagyon jó élményt adott számomra már az első alkalommal is, és nem volt kétséges számomra, hogy amennyiben rajtam múlik, még keresni fogom. Ez másfél év után következett be.
    Jó időre eltűnt, aztán nemrég újra találkoztam a hirdetésével így elérkezettnek láttam az időt, hogy újra tiszteletemet tegyem nála így telefont ragadtam és hamar meg is egyeztünk egy aznap délutáni időpontban.
  • Megközelítés:

    A Corvin-negyedben található cím környékén épül-szépül a környék,de ez még inkább nehezíti az amúgy sem egyszerű parkolást. A biztonság kedvéért még a cím előtt megálltam egy szabad helyen és onnan már gyalog közelítettem a Dina főhadiszállására . GPS ismeri a címet és az utcák is szépen ki vannak táblázva csakúgy mint a házak számozása.
  • Helyszín:

    A plázához közel rendel egy újabb építésű házban. A lakás kellemes atmoszférájú kicsi búvóhely és a célnak abszolút megfelel. Kádas-függönyös fürdőszoba, számos márkás tf-vel ,szájvízzel,száraz nagy türcsivel és kilépővel. A szobában egy oszlopventilátor viaskodik a hőséggel-eredményesen!
    Kényelmes és megfelelő keménységű franciaágy friss lepedővel a hancúrplacc és csak a randi háromnegyedénél vettem észre, hogy a szemközti szekrényajtón egy kb. 2.5 m2-es tükör néz velünk szemben. Kedves vendéglátóm látványa ennél sokkal jobban lekötötte figyelmemet.
  • Lány külseje:

    Dina kitűnő alkata másfél év után sem változott semmit. Bár vendéglátóm egy kitűnő adottságokkal rendelkező milf , de amatőr fotóin keresztül is jól átjön a nőies vonzerő, valamint a valóban csábító formáinak hihetetlen vonzereje. Kifejezetten helyes arca van, a kitakarás csak az inkognitója megőrzését szolgálja. Hosszú szőke haja kellemes illatával vonzóvá tette, csakúgy mint a kedves mosolya. A fotóin látható nyúlánk, sportosan vékony alkata stabilan tartja előnyös formáit. Egész teste olyan macskásan izmos. Elnyúlik előtted de minden porcikáján érzed a magas fokú acélos rugalmasságot mely sok tinilánynak is becsületére válna! Sehol egy deka felesleg! Klassz,eredeti cicik, izmos has, hangsúlyos fűrészizmok! (ez nem sok csajszinál látszik ilyen határozottan mint nála ! ) és szemet gyönyörködtető hátizmok jellemzik. Popsija kerek és kemény, csípője és dereka aránya a számomra legkívánatosabb női alkatot testesítik meg. Formás combjai és lábai a fotóin is kitűnően reprezentálják a korábbi sportmúltat. Fekete magassarkúban,combfixben és a hozzá illő fekete, keresztvállpántos dresszben fogadott ami kiemelte a nagyszerű alakját. Van néhány kisebb tetoválása melyek nem zavartak.
    Bár dohányzik, de olyan szinten ügyel a higiéniára,hogy még engem sem zavart, pedig nagyon kényes vagyok erre, de ezt az akadályt is simán vette! Kevés lányt ismerek akinek ilyen hatalmas a szexuális kisugárzása. Valahogy süt belőle az erotika és nem bírsz szabadulni a hatása alól!
  • Action:

    A beszélgetésünket követően már beugrott neki pár emlék rólam, bár az arcom már feledte.
    Ellenben én az övét nem! :) A rövid diskurzus alatt megszabadultam kevés öltözékemtől és a fürdőbe távoztam. A szobában-kérés nélkül- még mindig szexi fogadóruhájában várt rám. Kacér mosolya és csillogó szemei biztatólag hatottak rám. Az "első" csók még álló helyzetünkben "zajlott" aztán Dina az ágyon kéjesen elnyúlva és egyik lábát felemelve kényelembe helyezte magát. Egy kicsit még beszélgettünk,de aztán útjára indult az izgalom. Dina felemelkedett, és a vállpántokat lefejtve a hátsó csatot kioldva kezdtem kibontani a csini ruckóból .
    Újra csókolni kezdtem és azt a viszonzást kaptam amire mindig is vágyunk! Már-már vad, nyelvkavarós ,izgalmas,szeretős-barátnős smárolás vette kezdetét. Fölé kerültem, majd a mesterséges lélegeztetéssel fel nem hagyva egymáshoz simulva fordultunk féloldalt, miközben jobbjával a farkamra markolt és finoman húzogatni kezdte azt.
    Csípőink egymásnak dörgölőzve jártak táncot és Dina teljesen rám fonódott a lábaival szorosan átölelve. Ekkor a csábos rucitól teljesen megszabadulva, teljes meztelenséggel pompázott előttem, és széles terpeszében néhány, testére lehelt könnyed puszi kíséretében kezdtem nyalni a finom punciját melyre néhány halk sóhaj volt a válasz, majd hamarosan elcsendesült.
    A kitartó törődés eredményeként Dina a csípőjét először kicsit megemelte,majd fejem a két kezével fogva megadta a kívánt ütemet és én eszerint nyaltam rendületlenül, de nem gépiesen.
    Egyszer csak teste megfeszült,majd rögtön eltolt magától és távol is tartott. Combjait végigsimítottam és eközben a hátamra fekve vártam,hogy ő is számot adjon a franciatudásáról.
    Pazar technikával kényeztetett! Kezdetben csak ajkait és a nyelvét használta, majd a játékba bevonta selymes tenyerét is, és bekerült nálam azok kicsiny panoptikumába akik képesek franciával elvarázsolni! Már-már mélytorok felé közelítő szájmunkája meggyőzött arról, hogy mestere a franciának,de mielőbb érezni akartam forró hüvelyét is ezért egy piros gumi felhúzása után szemből hatoltam belé. Még mindig olyan kellemesen szűk mint ahogy emlékeimben élt!
    Kis bejáratás után kezeimet a párnája alá helyezve tartottam fejét kissé megemelve s egyre tempósabban dugtam ami olyan energiákat váltott ki partnernőmből, amiről álmodni sem mertem volna! Vehemens mód folytattuk csókcsatánkat, majd Dina a nyakamat csókolva, a fülemet és az ujjaimat szopta, miközben én a nyakát csókoltam, majd újból enni kezdtük egymást de nagyon vadul .
    Oldalt fordultunk és ekkor egyik kezemet a válla alá helyezve,míg másikat a térdénél fogva tettem hasznossá. A combfixet ekkor részben lefejtette magáról ahogy egyre inkább belemelegedtünk a mókába, de rendületlenül bírta a féloldali-hátsó ostromot. A hatalmas vonzerő hatása alatt állva a farkam botkeménységgel szántott utat magának Dina csinos kisajkai fedezékében.

    Kértem,hogy lovagoljon meg, és máris nyeregbe pattant, aztán kezdetben felülősen, majd hozzám simulva és vadul csókolva tett kedvemre. Csak a popsiját emelgetve twerkelt rajtam míg én a popsijába markolva húztam magamra az ütemet feszesen diktálva majd újra visszafordultunk misszibe és egy ideig még így is élveztem nedves puncija vendégszeretetét. A gumit levéve jöhetett egy kis orális törődés szemből térdelve, míg én a magasra pucsított popsijában gyönyörködtem kompozíciónk másik felén. Ekkor újra jött egy másik piros gumi és missziben folytattuk ismét. Érzékien, majd már-már vadul csókolt miközben egyre masszívabban adagoltam magamat a megunhatatlanul nedves puncijába. Lélegzete néha szaggatottabbá vált és úgy tűnt, hogy jó órában-jó hangulatban kaptam el, mert ilyen odaadó és barátnő-feelinges szeretkezésben régen volt már részem!
    Időnkre tekintettel kezembe vettem az utolsó momentum jogát és hamarosan Dina laposan izmos hasára engedtem a ragacsos testápolót. Egy igen hosszan nyújtott aktussal jól elvoltunk és ahogy sejtettem is : időnk lejárt sőt túl is léptük, de ennek tényére vendéglátóm nem utalgatott. A nagy hőségben jól esett az újbóli zuhanyzás és a két nagy pohár ásványvíz aminek elfogyasztása után az ajtóban nagy csókkal búcsúztatott Dina.
  • Elszámolás:

    Az átlag alatti csokrot nem kérte előre, de ennek ellenére mindig előre rendezem. Ezúttal pár rózsával kerekre egészítettem ki. Megérte?
    Nagyon. Kétségtelenül. Állatira és nagyon! Nem ragozom. Mindent olvastatok!
  • Összkép:

    Dina egy céltudatos, karakteres, de egyúttal szenvedélyes és nagyon barátságos hölgy akinek nem mellesleg kifejezetten jó a humora is.
    Ez olykor kicsit csipkelődő és szarkasztikus, de egyúttal érezhető belőle a magas intelligenciája is!
    A barátnő-feeling (sokkal inkább szerető-feeling) esetében nem egy sokszor ismételt sablon, hanem valódi tény !
    Nem kell könyörögni az adatlapos vállalásokért, mert azt kedvvel és szívesen teszi. Úgy tűnt, hogy a saját megelégedettsége sem mellékes számára és ennek érdekében a megkívánt mértékig finoman és okosan tudja irányítani a partnert. Ha kell,domináns szexbestia, ha kell bújós kisnyúl és néha még én magam sem tudtam eldönteni,hogy hol hol húzódik a határvonal a valódi extázis és az illúzió közt, mert esetében talán nem is vonható éles kontraszt a két oldal mezsgyéjén.
    A vele töltött bő óra nagyszerű élménnyel tett gazdagabbá, és csak annyit kértem tőle a randi végén, hogy egy ideig még ne vonuljon vissza! :)
Happy Massage