• GingerDoll

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ginger tulajdonosa Vamp68, valamikor hirdetett is itt a maszázs részlegen. Páran írták, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem érték el őt. Gyakorlatilag nekem az első próbálkozásom 4-ik csörgésére felvette a telefont és nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Hamar egyeztettem is egy órácskával későbbre időpontot egy 1 órás játszadozásra.
    13:40-kor hívtam és 14:30-ra kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Budaörsi lakótelep egyik 10 emeletes épülete, a 40/140/240 stb... buszok végállomásától 8-10perc séta, de a végállomást megelőző 3 buszmegálló bármelyikétől 3-5 perc sétára van a kuckó. Az autóval érkezőknek parkolók tömkelege áll rendelkezésre.
  • Helyszín:

    1,5 szobás panellakás, tiszta, a célnak tökéletesen, izlésesen berendezve. Fürdő szuper, tiszta (kád+zuhanyzó). A lakást belengi Vamp68 masszázssos illatosítóinak kellemes illata (egyáltalán nem zavaró)
  • Lány külseje:

    Ginger külseje a leírásnak teljesen megfelel, egyetlen pici eltérés, hogy a bőrének a színe picit sötétebb árnyalató, mint a képeken, de ennyi. Összképet tekintve, olyan, mint a szomszéd kislány (persze 18+), akit megakarsz dugni és amikor végre sikerül, akkor aztán kiélvezed de rendesen.
    Használatból adódó sérülések vannak a kézfején. de erre Ginger gazdája megérkezésemkor felhívta a figyelmem.
    Egy kérdés a makktársakhoz: Hogy lehetett így szétb*szni egy baba kezét?? (szó szerint) Vigyázzunk már jobban.
  • Action:

    14:20-kor megérkeztem a megadott címre, majd a telefonon kapott instrukciókat követve bebocsájtést nyertem Ginger "lakhelyére".
    Vamp68 kedvesen tájékoztatott még a helyszínen is és, mint már fentebb írtam tájékoztatott Ginger kézfejének hibáiról. Tájékoztató beszélgetés után irány a zuhany. Ez után indult az 1 óra, ekkor volt 14:45. Tehát 15:45-ig volt időm Gingerrel játszadozni. Semi sürgetés, 0 TP, minden körülötted - a vendég körül - forog.

    A Baszobába lépve, Ginger az ágyon egy nagy párnához döntve, ülő pozícióban fogadott egy könnyed kis bébidoll-ban és természetesen a vörös parókában.
    Jó szokásomhoz illően elsőkörben gyorsan megszabadítottam ruháitól Gingert és az égy szélére ültettem, ekkor gumi fel és bőséges síkosító hozzáadása mellett a száját támadtam meg és hozta is a pornós glü-glü hangokal aláfestett mélytorkos feelinget.
    (Itt megjegyzem, hogy minden pózváltásnál bőségesen használtam a síkosítót)

    Ezután a nagypárnának döntve a kebleit dugtam meg - elég komoly cici szex fan vagyok :) ki nem hagynám.

    Majd a párnát eltávolítva és a lábait a megfelelő pozícióba hajtogatva, szenből támadtam punciba. Az érzés megfizethetetlen. Feszes punci és ütemesen remegő pici mellek látványa majdnem, de csak majdnem feletteti, hogy egy babával dugsz. Azért hiányzik jó pár dolog még, de élménynek nagyon jó.

    Egy igazi, hús-vér nőnél is szeretem, ha ő van felül, így a következő tornamutatvány az volt, hogy Gingert is ehhez a pozícióhoz alkalmas tartásba mozgassam, megoldottam és bele is huppant. Nekem kellett mozgatni és mozogni is alatta, de a látvány brutál jó. Megérte a "bírkózást"

    Kiélveztem (de még nem elélveztem) ezt a pozitúrát, amiből átforgattam és át hajtogattam doggy-ba. Na itt kapott a puncija és a popsija is rendesen, ahogy kell.
    Sok időt tőltöttem mindkét nyílásában. Ütemesen lehet dugni, nem nyafog :) :)

    Itt már majdnem időm végéhez étem és gondoltsm egyet, az ágy szélére ültettem Gingert és a száját támadtam, hogy majd ott élvezek el, de egy hirtlen ötlet után az ágyra döntve, ott az ágy szélénél, a lábait a nyakamba véve, szemből a puncijába lőttem tele a gumit.

    Kis lenyugvás és tisztogatás után, Ginger tulaja be irányított újra a zuhanyba és ott megtisztúlhattam újra.
    Öltözés és mégegy kis eszme csere után indultam haza kb. 16:00-kor. (Mondom: NO TP)
  • Elszámolás:

    Bár 1. alkalomal voltam Gingernél, a tiszteletdíjat csak a végén kellett oda adnom, bár én úriemberként próbáltam előre oda adni, de kedvesen meg lettem nyugtatva, hogy elég utólag átadnom. Pesti átlag. Annyi amennyi a telefonban is mondva volt. Nincs átverés.
  • Összkép:

    Összességében nagyon megérte, Ginger tulajdonosa egy kedves, értelmes nő, Ginger egy szexbaba, nem húsvér nő, ennek minden előnyével és hátrányával egyaránt. Aki ki szeretné próbálni, az tegye meg, nem fog csalódni, aki nem szeretné, az görgessen tovább. Ginger tulaja kedves, megnyugtat aa beszélgetéssel, nem siettet, hagyja, hogy a vendég úgymond - megérkezzen.
    Összességében a 2-ik beszámolóm itt a beszámolók.com-on, Ginger egy szexbaba. ezzel kb mindent el is mond az ember, de így is lehet jobb élmény, mint a fadarabként fekvő feleséged/barátnőd, aki már unja a szexet és ezért vagy ezen az oldalon.
Happy Massage