• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen egyeztettünk. Számomra kényelmes módja ez az egyeztetésnek Gabyval. Amint tud válaszol és ahhoz is tartja magát.
  • Megközelítés:

    BKV-vel könnyen odajutottam, a 4-es/6-os villamosok vonalához közel. Most éppen felújítják a vonalat, ezért pótlóbusz is közbejött. Autóval is könnyű odatalálni, a parkolás a napszaktól függően változó nehézségű, lévén belváros.
  • Helyszín:

    Egy régi csendes ganagos társasház emeletén régi nagypolgári lakás nagy szobákkal, magas plafonnal, nagy belső terekkel. A diszkréció megvan. A fürdő tágas, tiszta. Több fajta tusfürdő vár. Ami praktikus, hogy pont a zuhanyfülke mellett van a törölközőnek akasztó, nem kell akrobatamutatvány hogy a zuhanyzás végén elérje az ember.
  • Lány külseje:

    Vékony relatíve magas, szendének tűnő fiatal lány Gaby, nagyon közvetlen. Pici cicik, mellbibmók, olyan mintha egy tinivel randiznék. Nekem ami leginkább bejön az az arca, mosolya, szeme. Ahogy a későbbiek során sokszor teljes természetességgel a szemembe néz, az akár extra is lehetne, mert ez kevesekre jellemző, még a magánéletben is ritka és jelentősen hozzáad az élvezetekhez.
  • Erotikus masszázs:

    Hát igen ez a rész nagyon érdekes lenne, de úgy töltöttük ki a két órát, hogy pont a masszázsra nem maradt idő. A végén viccesen meg is jegyeztem, hogy legközelebb azzal kezdünk. Most picit nehéz, hogy 500 karaktert ki kellene töltenem, de tényleg nem volt masszázs rész. Helyette mondjuk hogy egymást simogattuk. Gaby nagyon tudja hogy mi esik jól nekem, és szemmel láthatóan élvezi ha örömöt okozhat. Rajtam hosszasan kísérletezett azzal, hogy hogyan tud kellemes bizsergést kiváltani, libabőrössé tenni. Ez rendszeresen sikerült neki.
  • Levezetés:

    Csak a legmagasabb elismeréssel tudok nyilatkozni a kényeztetésről, ami tulajdonképpen kitöltötte a két órás találkánkat. Nagy odaadással, fáradhatatlanul, lágyan kényeztette a testem minden részét, pont úgy ahogy szeretem. El is tünődtem hogy ismerheti pontosan mi esik ennyire jól nekem, mikor mindösszesen másodszor járok nála. Simogatásokkal, csókokkal kezdtünk, aztán testbeszéddel a matracra invitált. Itt kezdetét vette a művészien megkomponált elnyújtott kényeztetésem. Öröm volt a bájos arcát látni, mikor épp a farkamat kényeztette, közben teljes természetességgel a szemembe nézett többször. Természetesen az összes járulékos tartozék és a környék is kapott a jóból, lágyan, hosszan, kitartóan. Felemeltem a lábaim, hogy jobban hozzámférjen, azonnal vette a lapot, a tükörben követtem mekkora odaadással mélyül el a kényeztetésemben. Nagyon jól esett. Később a szájába vett és lassan hol bejjebb, hol csak a makkra fókuszálva kényeztetett, nagyon kitartóan, hogy élvezkedhessek. A tempó mindig csak egy hajszálnyival gyorsult, amíg el nem sültem. Így egy viszonylag lágy, lassú, de nagyon élvezetes franciában volt részem a szájában elélvezve. Hagyott lenyugodni és jött a bizsergetős, libabőrös játék. Nemsokára kértem én had kényeztessem, kíváncsi voltam rá milyen a hangja. Egyedi puncija van, húsos, de pici ajkakkal, kitapintható csiklóval. Hosszasan nyalogattam, elkezdett rendesen nedvesedni, azt hiszem orgazmusg nem jutottam, valószínű ő is a hosszas kényeztetést igényli. Észrevettem, hogy az idő kezd elfogyni, noha az ő részéről semmi időnyomás nem volt, csak az órát láttam a falon. Megkérdeztem tudunk-e hosszabbítani, sajnos nem volt lehetséges. A hátralevő rövid időben a kezébe vette a kezdeményezést. Mellén feküdt, a száját a számra tapasztotta, egyik kezével a tarkómat fogva, a másikkal a farkamat kielégített. Félelmetes, mennyire izgató volt az agyamban ez a tudat, hogy csak rám koncentrál, nagyon hamar elsültem.
  • Elszámolás:

    Nekem maximálisan megérte, nincs mit ragozni ezen, Egyedülálló élményben volt részem.
  • Összkép:

    Nagyon jó vele lenni, kedves, kövzetlen, de a fantáziája kimeríthetetlen tárháza a pajzánságoknak. Jól esik visszagondolni, szívesen visszatérek hozzá, ha tehetem. Beszélgetni is lehet vele. Röviden olyan mintha pont az ízlésemnek megfelelő ponrófilmet forgatnék a barátnőmmel
Happy Massage