• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm szépen az igen elismerő szavakat drága,várlak vissza :-)

  • Egyeztetés:

    Telefonon törtent zökkenőmentesen.
  • Megközelítés:

    Bkv-val nem bonyolult, közel a metró. Gps odatalál és valószínű, hogy lesz parkoló hely a ház előtt.
  • Helyszín:

    Egy pici, de annál jobban berendezett panellakás lesz a kéjbarlang. A fürdőben mindent megtalálunk, csak ki kell nyitni a szemünket. Higéniával nem hiszem, hogy bárkinek is gondja lehetne.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon tetszenek, a hozzám képest picike dögös milfek. Amikor megláttam az arcát azzonnal felkerekítettem a felet egy órára(szerencsémre volt rá lehetőség).
  • Action:

    A lakásba érve megpillanthattam ezt a csodálatos nőt, akinek a látványa rögtön elvarázsolt. Egy egyrészes nyári színekkel tarkított ruhában és magassarkúban fogadott. Itt dőlt el az óra kerekítés. Annyira megbabonázott, hogy szerintem nem tudtam értelmes mondatokat mondani pedig nagyon próbáltam. Kis beszélgetés után célba vettem a zuhanyt. A szobába visszaérve már egyszál semmiben volt. Egymás mellé feküdve fedeztük fel a másik testrészeit a kezünkkel. Majd mikor kb már mindent érintettünk illetve játszottunk egy keveset vele a kezünkkel, akkor döntöttünk úgy hogy menjünk egy lépcsőfokot feljebb. Megkérdeztem, mit szólna ha a franciát én kezdeném erre ő igent mondott. Háton fekve az ágyon elkényelmesedett és várta, hogy munkába lendüljek. Remélem valamennyire jól esett neki, mert nekem pazar látvány tárult elém. Egy idő után eszembe jutott, hogy ezt fordítva is lehetne csinálni és megkértem a partnerem. Természetesen belement a dologba. Hátradőlve láttam, ahogy oldalról elkezd finoman játszani velem és én így kényelmesen hozzáfértem a szentélyéhez az ujjaimmal. Amikor mindketten jónak láttuk a dolgot, akkor felöltöztetett és missziben kezdtük el. Itt megkérdeztem mennyire lehet durvulni, lévén visszafogtam magam amennyire csak tudtam. Egy kedves mosoly keretében jött a válasz, hogy egy darabig. Én itt a tempóra gondoltam, de remélem Pamela is. Így szemből egy kicsit jobban adtam az érzésnek, amire jól reagált így nem voltam bajban. Megkérdeztem mit szólna, ha beleülne a válasz természetesen igen volt. Azok a csodás mellek úgy ringatoztak, öröm volt látni. Itt kértem, hogy hátulról is üljön bele, hogy lássam a kis popsiját is ringani rajtam. Valószínű, hogy ezzel a látvánnyal már nem tudtam megbirkozni. Így mondtam, hogy szálljon le rólam és csodálatos melleire adtam ki magamból az elismerést. Kis törölgetés után kértem egy nem szakszerű, de annál inkább lelkes hátmasszázst. A hölgynek isteni keze volt és most tudtunk egy keveset beszélgetni is. Miután úgy éreztem van még bennem erő szóltam, hogy mit szólna hozzá. Mivel még időben voltunk semmi akadályát nem látta. Most önző módon az ő kényeztetése maradt ki és az enyémmel kezdtük. Szerencsémre itt is játszani lehetett vele, miközben velem volt elfoglalva. Erőm visszatért és felöltözés közben kérdezte mit szólnék, ha most hátulról közelednék. Semmi ellenvetésem nem volt. De szerintem van valami ebben a popóban, mert másodjára is ott lett végem. Így szomorúan rövid kutyusban elmentem seperc alatt. Még ő is meglepődött milyen gyors volt a második kanyar. Na ez van gondoltam, így ismét zuhany majd fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt hölgyről van szó, semmi humbuk.
  • Összkép:

    Imádom a kis dögös milfeket, mint ahogy szerintem sokunk. Vigyáztam vele nehogy kárt tegyek benne és igen furcsa érzés volt bennem távozáskor. Tudok nagyon finom is lenni. Úgyhogy Úrak csak óvatosan és gyengeden a hölggyel!
Happy Massage