• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Édes drága Mackom a Mackó házból ❤️❤️❤️
    Nagyon köszönöm Neked ezt az igazán szellemes , nem mindennapi beszámolót !
    Részemről Oscar -díjas kategoria :)
    Ez a mi kis történetünk ;)
    Akinek pedig nem tetszik az tolja el a biciklit ;) hisz meg van rá a lehetőség !
    Érdekes és meglepő kéréssel fordultál hozzám a pizsamás kéréssel :) amit örömmel teljesítettem ;)
    Igaz másképp szerettem volna de hát a magasság beli különbségek gátat szabtak ennek :)
    Mi ketten tudjuk miről van szó de a többiek nyilván lehet furcsán néznek !
    Tehát mivel Szöszke az az Én egy különleges lány vagyok és szeretek az azt megérdemlő kedves vendegeimnek örömet okozni így hogy ezt fokozzam el játszottam az Okos lány szerepét :) a híres Magyar Népmesékből tehát az én alkalmi Mátyás királyomnak kedvére tegyek !
    Adjak is meglepetést de az erotikus kisugárzás is megmaradjon :)
    Tehát korai időpont lévén kis pizsi naci felül fehér szexi teljesen átlátszó csipke felső egyik lábamon házi papucs v másik lábamon pedig a jól ismert piros tűsarku :)
    És indultam volna az ajtóhoz de valami fura volt :;) Ja persze a 15cm különbség így maradt a dragam kérésére a házi papucska:)

    Drága Mackom az ajándék elvarázsol de ezt nem is kell mondanom ;) ❤️
    A desszert igazán szívemnek kedves :) ❤️

    Minden percét élveztem a látogatásodnak és nagyon várom a következőt ígérem most majd én leplek meg valami meglepivel !

    Sokszor Csokollak édes Mackom ❤️❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Dr. Szöszi II.
    avagy SzösziTündér újratöltve!

    Ha megjelenik egy jól sikerült, népszerű és nagy kasszasikert hozó hollywoodi film, rövid időn belül kijön a folytatása is, ami általában poros nyomában sincs az eredetinek. Júliusban randevúztam először Szöszivel, és most arra voltam kíváncsi, hogy az augusztusi második találkozónk milyen tapasztalatokkal zárul majd. A hollywoodi filmekhez hasonló pocsék folytatásban lesz részem, vagy tartani tudja az első alkalommal tapasztalt magas színvonat, esetleg még rá is tud tenni egy lapáttal és fokozni tudja az izgalmakat. Aki kellő idővel és kitartással rendelkezik és elolvassa ezt a különleges és emiatt egy kicsit hosszabbra sikerült beszámolót a végére mindent meg fog tudni.
    Beszámolóm írásakor külön nehézséget okozott, hogy hétfőn két beszámoló is megjelent Szösziről, egy alapos és minden részletre kiterjedő írás, valamint egy rövidebb, inkább csak informatív jellegű beszámoló. Így két okból kifolyólag is nehéz helyzetbe kerültem: lehet, hogy már mindenki marhára unja a Szösziről szóló beszámolókat olvasgatni, valamint már minden leírásra került, amit egyáltalán írni érdemes róla, csak ismétlések és közhelyek maradtak számomra. Mivel Szöszi is nagyon várja, végül úgy döntöttem, hogy mégis billentyűzetet ragadok és megosztok néhány gondolatot a Kollégákkal, hátha lesz köztük olyan is, amely érdekelheti az olvasóközönséget.

    A hét utolsó munkanapján voltak Budapesten elintéznivaló ügyeim és sikerült úgy megszervezni a napot, hogy Szöszi meglátogatását is be tudtam iktatni a hivatalos programomba. Az első találkozásunk óta, ha Budapestre szólít a kötelesség Szöszi meglátogatása is hivatalos programnak számít nálam! A pontos időpontot személyes üzenetváltásokban egyeztettük, végül többszöri módosítás és variálás után egy igen korai időpontot rögzítettem, amit Szöszi is elfogadott.
  • Megközelítés:

    A cím már ismert volt előttem, a GPS segítségével a házat is pontosan meg lehet határozni. Az előző beszámolómban a parkolási lehetőségekre gyengébb osztályzatot adtam, mert hétvége volt és nem láttam üres parkolóhelyet a környéken. Miután újragondoltam a kérdést, ebben a beszámolómban parkolást ötösre értékelem, ugyanis a parkolás abszolút nem jelentett számomra problémát. Az ideális helyzetet csak némileg árnyalja az a tény, hogy metróval mentem.
    Egyébként is javaslom mindenki számára a tömegközlekedést, ami kiváló a környéken.
    A kapuból hívtam Szöszit, nyitotta az ajtót, így egyszerűen bejutottam a házba. A liftre várni kellett és, hogy nehogy rossz ajtón kopogjak a már előző beszámolóban is ismertetett Tankcsapda számot dúdolgattam a liftből kiszállva. „Balra a második FEHÉR ajtó”. Ezt most Szöszitől idéztem!
  • Helyszín:

    A helyszín egy egyszobás, kifejezetten masszázscélokat szolgáló, Szöszi által igényesen berendezett lakás. A lakást egyedül használja, így a kedves vendég akkor megy ki a fürdőszobába, amikor csak szeretne, nem kell különböző kémprogramokat és egyezményes jeleket alkalmazni a fürdő foglaltságára, valamint nem kell az előző Kolléga által a fürdőszobában elkövetett rémségeken elborzadnia.
    A fürdő a szokásos, én ugyan a tusolós megoldást preferálom, itt kád van, de a kádhoz tartozik zuhanyfüggöny is, így teljesen rendben van a dolog. Szöszi megfelelő méretű, tiszta, szépen összehajtogatott törülközőt adott a kezembe. Az első alkalommal választhattam egy kék és egy zöld színű közül, most már meg sem próbálkozott a kék színűvel, pontosan emlékezett, hogy nálam a zöld szín a nyerő. Ennek apropójaként bevezetésként megbeszéltük a keddi zágrábi meccs eredményét, valamint a Fradi továbbjutási esélyeit. Az, hogy egy vendéglátómmal még a fociról is el lehet beszélgetni még nem fordult elő pályafutásom alatt. Hatalmas plusz pont jár érte!
    A második fürdőhasználat során egy új és tiszta törülközőt kaptam, a színét már le se írom, hogy ne irritáljam az Újpest drukkereket.
    A fürdőszobában Szöszi minden szükséges dologról gondoskodott. /tusfürdők, szájvíz kis műanyag poharakkal, dezodor/
  • Lány külseje:

    Kezdésnek részletesebben írok Szöszi fogadószettjéről. Az általános gyakorlat szerint mindenki vagy a feltöltött képek alapján választ, vagy esetleg a saját személyes kedvencét kéri a vendéglátójától. Így a fehérnemű színe és formája, valamint egy színben harmonizáló magassarkú cipő a vendégek leggyakoribb kívánsága.
    Az előzetes beszélgetéseink során egy különleges kéréssel fordultam Szöszihez, mégpedig egy olyannal, amit még soha nem kért tőle senki. Arra kértem, hogy a hajnali időpontra tekintettel egy szexi pizsamában fogadjon! Ez egy elég meglepő kérésnek tűnik, féltem is, hogy azt gondolja majd, hogy hülyéskedem, vagy rosszabb esetben azt, hogy hülye vagyok. Nyilván Szöszi és az olvasók számára is némi magyarázat szükséges a különleges kérésem miatt, ezért egy kis kiegészítéssel szolgálok.
    Minden beszámolóban pontozni lehet a „barátnő-feelinget”, de én szeretnék egy új értékelési szempontot is bevezetni, ez pedig a „feleség-feeling”.
    Ezen a ponton kénytelen vagyok a Tisztelt Kollégákat két csoportra osztani. Az első csoportba azok tartoznak azok, akiknek van, vagy volt már felesége /élettársa/, míg a második csoportba azok, akiknek még nem volt ilyen jellegű kapcsolatuk.
    A „feleség-feeling” megvilágításához először az első csoportba tartozókhoz szólok, Nekik ismerős lehet a következő történet.
    Egy, a feleséggel eltöltött jól sikerült szombat esti program - mozi, majd vacsora – után éjféltájban hazaérve egy csodálatos szeretkezéssel zárul a nap.
    Vasárnap reggel 6 óra tájban arra ébredsz olyan merevedésed van, mint 17 éves korodban, felkeresed a mellékhelyiséget, visszajössz az ágyba, de a keménység nem múlik. Ránézel a melletted alvó feleségedre, aki egy könnyű és laza pizsamában félig kitakarózva fekszik az ágyon. Látod a gyönyörű fenekét, amin felgyűrődött a falatnyi pizsamanadrágja, a felső rész rá van feszülve a melleire, a bimbók szépen körvonalazódnak a vékony pamutanyag alatt. A látványtól még keményebb leszel, és hatalmas dilemma előtt állsz, hogy mit is tegyél. Mivel nagyon szereted a feleséged, - legyőzve ösztöneidet és piszkos fantáziád - végül úgy döntesz, hogy betakargatod a feleséged, hagy pihenjen tovább, hiszen nagyon nehéz hét áll mögötte. Először, vigyázva arra, hogy nehogy felébredjen, eligazgatod a lábain a takarót, és elégedetten nyugtázod, hogy tovább alszik. Feljebb már nehezebben megoldhatónak látszik a takaróigazítás, mert az egyik cicijére furcsán rátekeredett a takaró. Egy picit igazítani kell a cicin is és a takarón is, ez jó néhány érintéssel jár, valamint a végén néhány simító mozdulat is szükséges az ideálisan betakart állapot eléréséhez. Szerencsére olyan finoman és érzéssel sikerült ezeket a műveleteket végrehajtani, hogy nem ébredt fel. Végezetül gyengéden megsimogatod a haját, és érintőlegesen egy finom csókot lehelsz a vállára. Visszafekszel a helyedre Te is, és elégedetten konstatálod, hogy győzött a szerelem, úrrá lettél alantas ösztöneiden. Már éppen félálomban vagy, elmúlt a keménységed, amikor azt álmodod, mintha egy kéz simogatná a férfiasságod, egy másik kéz pedig a jobb kezedet húzza valahova. Megdöbbenve tapasztalod, hogy a kezed valami nagyon forró és nagyon nedves helyre került. Innentől a folytatás már egyértelmű! Bár ezen az oldalon az alábbiak főbenjáró bűnnek számítanak, de azért kénytelen vagyok körvonalazni. Itt bizony elmarad a tusolás /lehet akárhányféle tusfürdő a fürdőszobában/, elmarad a szájöblítés, nem kell bajlódni az ÓVSZER „felpattintásával”, és végül nincs rózsacsokor letétbe helyezése sem! „Csak” egy spontán hajnali szeretkezés van, utána pedig további jóleső alvás, majd kilenc órakor egy kellemes közös ébredés és reggeli.
    Ez természetesen csak egy példa volt a „feleség-feelingre”, és így talán már világos, hogy a pizsamás kérésem ennek a kora reggeli érzésnek a felidézésére irányult.
    Kíváncsian vártam, hogy Szöszi teljesíti-e kérésemet. Amikor ajtót nyitott, megdöbbenve láttam, hogy egy gyönyörű rózsaszín falatnyi pizsamaalsóban és hozzáillő színű házipapucsban fogadott. A rajta levő felső részt pizsamafelsőnek ugyan nem nevezném, mert egy szorosan a felső testéhez simuló átlátszó csipkés valami volt, amely leszorította a kebleit, ráadásul a bimbók itt-ott kitüremkedtek a csipke alól, így fantasztikusan szexi látvány volt. Mondjuk, egy feleség biztosan nem aludna ilyenben, de ott abban a pillanatban ez eszembe se jutott. Ahogy elindult és ment befelé előttem a szobába, láttam, hogy a kis rózsaszín pizsamaalsója fenekén egy nagyon aranyos fekete nyuszi nézeget hátrafelé engem vizslatva. A szobában, amíg átadtam az ajándékaimat rövid beszélgetésünk során felváltva nézegettem a papucsát, a kis szexi pizsamanadrágját, és a testhez simuló csipkés felsőjét, valamint az alatta lévő gyönyörűségeket.
    Amikor már azt hittem, hogy véget ért a meglepetések sorozata, jött a slusszpoén, mert Szöszi egyszer csak levetette a papucsát, és belebújt egy tűsarkú cipőbe. Ennek a célját először nem értettem, minek egy pizsamához tűsarkú cipő, de elég gyorsan megvilágosodtam, mert levetette a pizsamaalsót és alatta egy szexi bugyit viselt! Ez már kiverte a biztosítékot nálam, mert erre végképp nem voltam felkészülve!
    Összegezve ezt a részt Szöszi, még ha csak érintőlegesen is, de olyan emlékeket idézett fel bennem, amely miatt a „feleség-feelingre” megszavazok neki egy csillagos ötös osztályzatot!
    Aki a fentiek olvasása után úgy dönt, hogy az ilyen és ehhez hasonló élmények miatt ideje lenne egy feleségre szert tenni, figyelmeztetem, ne siesse el a döntést, alaposan gondolja át a dolgot, mert a „feleség feelingnek” egyéb összetevői is vannak. Ennek illusztrálására a következő példa szolgál:
    Mit mond a férj a vérző szájú feleségének? Semmit, mert már kétszer mondta.

    Szöszi külseje
    Szösziről sok képet lehet találni az adatlapon, ráadásul folyamatosan újítja a kollekciót. A képek őt ábrázolják különböző rafinált és kívánatos ruházatokban és pózokban. A szemét az első alkalommal saját hibámból nem tudtam megfigyelni, mert valamilyen rejtélyes oknál fogva a szememet állandóan az alakja, a feneke, és a cicijei vonzották. Most már rutinosabb voltam, és amikor felkapcsolta a világítást megállapítottam, hogy gyönyörű kék szemei vannak. Az alakja tökéletes, nem vékony, de nincs rajta egy dekagramm súlyfelesleg sem. A bőre selymes és nagyon kellemes tapintású, mindenhol élmény simogatni. A lábai igen formásak, popsiját nagyon jó érzés markolászni, nem is nagyon értem, hogy ez hogyan lehetséges, de egyszerre kemény, ruganyos és puha.
    A cicijeiről „sajnos” hosszabban kell írnom, mert itt egy megvitatandó probléma jelentkezett. Leszögezem, hogy a mellei számomra ideálisak: mérete, rugalmassága, természetes esése, tapintása kiváló, valamint nagyon jól lehet simogatni, gyömöszgélni és puszilgatni is.
    Amikor az ikrekkel élvezkedtem és folyamatosan dicsérgettem a természetességét és a szépségét megjegyezte, hogy szeretné egyszer majd „megcsináltatni”, mert elégedetlen velük. Én kapásból és határozottan visszautasítottam ennek még a gondolatát is, de azt mondta, hogy ez szerepel a bakancslistáján, bár megjegyezte, hogy rajtam kívül mások is igen csak dicsérik.
    Én csak és kizárólag a természetesség híve vagyok! Ha két szabályos műanyag gömböt szeretnék simogatni és puszilgatni, akkor elmegyek a játékboltba és veszek két gumilabdát!
    Vagy ami még jobb megoldás lehet, inkább két lufit veszek, ami ízlés szerint 70-től 120-as méretig tetszőleges méretűre felfújható. Sőt a lufi még jobb is, mint a gumilabda, mert még bimbója is van, így azt is lehet nyalogatni, szopogatni, sőt még csavargatni is, amit általában nagyon utálnak a lányok. A pályafutásom kezdetekor egyszer én is próbálkoztam egy kis finom csavargatással, amire a hölgy közölte, hogy ne csavargassam, nem fog rajta bejönni a Slágerrádió. Ez egy számomra megsemmisítő megjegyzés volt, ráadásul eléggé lelombozódtam tőle, csak nagyon nehezen tudtam újra egyenesbe kerülni. Utólag rájöttem, hogy teljesen igaza van, és soha többé nem próbálkoztam ilyesmivel. Szerencsére, azóta már a Slágerrádió is megszűnt, így nincs, ami emlékeztessen erre a kínos szituációra.
    Arra kérek minden Kollégát, aki egyetért velem, hogy közös összefogással akadályozzuk meg Szöszit abban, hogy szike alá feküdjön! Akár írásbeli véleményekkel, hozzászólásokkal, akár a személyes találkozások alkalmával mindenki próbálja meggyőzni Szöszit, hogy tegyen le ezen elvetemült tervéről!
    Ha ez nem elégséges Szöszi meggyőzéséhez, akkor népszavazást fogok kezdeményezni, amelyben a következő kérdésre kell igennel vagy nemmel válaszolni:
    „Egyetért-e Ön azzal, hogy Szöszi természetes szépsége megmaradjon, és ne essen át számára szükségtelen szépészeti beavatkozáson?”
    A szavazatok leadása a Szöszinél elhelyezett szavazóurnában lesz lehetséges. Szavazásra csak azok jogosultak, akik meglátogatják Szöszit és így saját tapasztalataik és élményeik alapján megalapozottan dönthetnek a kérdésben. Hogy jogilag is szabályos legyen a népszavazás egy háromtagú szavazatszámláló bizottságra teszek javaslatot, mégpedig azon személyek köréből, akik eddig a legtöbb beszámolót írták Szösziről. Így a szavazatszámláló bizottság elnökének javaslom: Lala29-et, tagoknak pedig Tozo1, és BryanAdams75 kollégákat.
    Jogilag a népszavazás nem ügydöntő, hanem csak véleménynyilvánító jellegű, a végső döntést Szöszinek kell meghozni, de úgy gondolom, hogy ha elsöprő többségben lesznek az igenek, azt nem fogja figyelmen kívül hagyni.
  • Erotikus masszázs:

    Az első alkalommal 1 órás programra voltam benevezve, és igaz a mondás, hogy saját kárán tanul az ember, ezért most másfél órára mentem. Ebben a programban a kétszeri kényeztetés között egy masszázs is jár a vendégnek. Az előző beszámolómban a masszázs kérdésről részletesebben is írtam, ezért itt most rövid leszek. Ezen a területen nincs semmilyen elvárásom a masszázslányok felé, nem azért megyek, hogy a meglévő gerinc és hátproblémáimra egy erotikus masszázs keretében kapjak megoldást. Amennyiben egy számomra kellemes, nyugtató hatású, pihentető, regeneráló masszázsnak nevezett simogatást kapok, én már teljesen elégedett vagyok. A masszázs tulajdonképpen csak egy kellemes időtöltés és rávezetés a második kényeztetésre. Ezen elvárásomnak Szöszi masszása maradéktalanul megfelelt, bár itt meg kell jegyeznem, hogy a masszázsolaj hideg volt, ami a nagy melegre tekintettel ezúttal nem volt rossz érzés, de januárban ez elég kellemetlen lehet, ráadásul amikor a vesémre csurgatják és kenegetik a hideg masszázsolajat könnyen lóvá változhatok. /nagyot tudok rúgni hátrafelé/
  • Levezetés:

    A felvezetés és levezetés részekről azok nagyfokú hasonlósága miatt egyben írok.
    A fürdőből való visszatérésem után először Szöszi megszabadult minden ruházatától, majd rámszabadult, és én hanyatt fekve voltam kénytelen tűrni a rajtam történő ténykedését. Ráhangolódásképpen először lágy simogatásokkal indított, majd egyre lejjebb és lejjebb került, míg egyszer csak rátalált az általa továbbiakban játékszernek tekintett hű barátomra.
    Először egy kiváló lingam masszázst kaptam, amikor a kis kezeivel, változatos technikákat alkalmazva történt a kényeztetés. A sok-sok érzéki simogatás, csavargatás, tekergetés és húzogatás között megtalálta azt a területet, ahol hű barátom a legérzékenyebb és a legjobban érezte magát. Ezt tolmácsoltam Szöszinek, aki onnantól kezdve fokozott figyelmet fordított erre a különösen érzékeny területre. Itt hű barátom már olyan jól érezte magát, hogy elgondolkozott a kapituláción, de szerencsére erre nem került sor, mert Szöszi váltott, és úgy gondolta, hogy a keze mellett további testrészeit is beveti a kényeztetésembe.
    Aki már volt olyan szerencsés, hogy volt nála, az rájöhetett arra, hogy pozícióváltás történt és elkezdődött a puncis csúszkával kombinált csúszka. Én nagy rajongója vagyok a csúszkának, és az a véleményem, hogy a franciával ellentétben ezt szinte lehetetlen rosszul csinálni, ugyanis amikor egy kívánatos meztelen női test teljes felületen érintkezik a testemmel, csúszkál rajtam, érzem a hátamon, a fenekemen, a mellkasomon a mellek, a bimbók vagy akár a punci súrlódását az mennyei érzést okoz. Viszont ezt Szöszi olyan beleéléssel és technikával csinálja, hogy az maga mennyország. Jól beolajozva mindkettőnket, csak csúszkál és csúszkál, hű barátomat a mennyország kapujában tartotta először elölről, majd gondolt egyet és hátulról is. Ez addig-addig folytatódott, hogy hű barátom újra elgondolkozott a fegyverletételen, de Szöszi úgy gondolta, hogy ez még túl korai lenne, ezért újra pozíciót váltott. Széthúzta a lábaimat és betérdelt közé, és bevetette utolsó fegyverét, az ajkait. Finoman kezdte, először csak a makkot puszilgatta, nyelvével simogatta, majd egyre lejjebb és lejjebb került, végig nyalogatta, majd bevette. Amit külön ki szeretnék emelni az a nyelvjátéka, a nyelvével igen fürge és változatos technikával tud örömöt szerezni. Ekkor anélkül, hogy külön szóltam volna a nyelvével is arra a különlegesen érzékeny területre összpontosított, amit a kezével már korábban felfedezett. Volt, amikor hű barátomat már nem is láttam, mert teljesen eltűnt a szájacskájában, nem tudom, hogy ez mélytorkos franciának volt-e minősíthető, de számomra abban a pillanatban ez teljesen lényegtelen volt. Szöszi jól ráérzett arra is, amikor hű barátom már úgy gondolta most már elég a jóból, és szeretne más állapotba kerülni, ekkor rágyorsított és egy kis kézi segítséggel megkönyörült rajta. Hű barátom csodálatos vulkánkitörésének lehettem szemtanúja, ami végig a szájában történt és a láva is ott maradt. A vulkánkitörés és az utána következő utórezgések kezelésében Szöszi olyan képességekkel rendelkezik, amelyet eddig sehol máshol nem tapasztaltam. A teljes lenyugvásig dolgozik a szájával és a nyelvével is, ami percekig, vagy akár órákig is eltarthatott. (az időérzékelésem ilyenkor nem működik)
    A levezetés teljesen hasonlóan történt, azzal a kiegészítéssel, hogy a végén egy olyan belső orgazmus érzés is történt, amilyet eddig csak a kifejezetten erre fókuszáló tantra-lingam masszázs során tapasztaltam.

    A végén Szöszi megkérdezte, hogy megszomjaztam-e, és az igen válaszomra felállt és hozni akart számomra egy pohár vizet. Ez nem tűnik egy bonyolult cselekvéssornak, mégis csak feltételes módban tudok írni róla. Az történt ugyanis, hogy odament az asztalhoz és vizet öntött a pohárba. Ez a félhomályban viszont olyan jól sikerült neki, hogy csordultig öntötte, és amikor elindult a pohár vízzel felém, rádöbbent, hogy a legkisebb mozdulatától is kilötyög a víz a pohárból. Mivel nem szerette volna, hogy minden vizes legyen ezért gyakorlatilag megmerevedett, és állt egy helyben. Szorult helyzetét közölte velem és én lovagias jellememből adódóan azonnal bajba jutott hölgyem segítségére siettem. Bár az átélt élmények hatására még félig kábult voltam, felpattantam fekvő helyzetemből, szívem választottjához siettem és megtaláltam a helyes megoldást, villámgyorsan kiszürcsöltem a pohárból kb. 2 cm vizet. Így történt, hogy most már azt is elmondhatom magamról –amit valószínűleg ezen beszámoló olvasói közül még senki, - hogy Szöszi tenyeréből /ettem/ ittam!
  • Elszámolás:

    A csokor nagysága a bővebb infóban megtalálható, én természetesen extrával kértem.
    Megérkezésem után rendeztem a csokrot, amelynek pontos nagyságát VTR-en keresztül előre tisztáztuk.
    Az előző beszámolóban már írtam, hogy Szöszi nem egy óranézegető típus és ezen jó szokása a mostani randinkra is megmaradt. Az első alkalommal a VTR-es bejelentkezés alapján 60+15=75 perc volt a szintidő, amely a valóságban 97 percre módosult.
    A mostani találkozónkon 90+20=110 perc volt a szintidő, és a randi ténylegesen 99 percig tartott.
    Az első alkalommal ajándékként desszertet is vittem számára, most a hajnali időpont miatt ez nem volt lehetséges, így egy különleges édességgel leptem meg, remélem ez is tetszett és ízlett Szöszinek. Újra kapott tőlem meglepetés ajándékot is. Aki esetleg olvasta az előző beszámolómat az emlékezhet rá, hogy az elmúlt alkalommal 6 cm-es volt az ajándék, amelynek a méretét most sikerült megdupláznom. Megígértem Neki, hogy a következő alkalommal megkapja a meglepetés ajándék harmadik, egyben befejező részét is, bár lehet, hogy kár volt elárulni, mert így a meglepetés ereje már nem lesz az igazi. Viszont nem fogom megduplázni a mostanit, mert akkor már 28 cm-es lenne az ajándékom, ami már elég extrém méretnek számít, és Szöszi törékeny alkatát tekintve ezzel valószínűleg már csak nehezen boldogulna.
  • Összkép:

    Az összképhez a Dr. Szöszi általa felírt és az oldalán látható és olvasható receptet vizsgáltam meg.
    A recepten 200 ölelés, 200 csók, 1000 érintés, érzéki csúszka, felejthetetlen lingam, frenetikus francia, és hatalmas élvezet szerepel.
    Aki volt olyan kitartó, hogy végigolvasta a beszámolómat az nagyjából tisztában lehet vele, hogy a recepten szereplő felírtakból mennyit sikerült beváltani.
    A felejthetetlen lingam, frenetikus francia, és hatalmas élvezet gyógymódok maradéktalanul megvalósultak.
    Az első három pontban számok is szerepelnek, és itt azért pontosítás szükséges. Menet közben megpróbáltam számolni is, bár a helyzetre való tekintettel kisebb pontatlanságok előfordulhatnak a számok tekintetében. Tehát a recepten szereplő számok az alábbiak szerint valósultak meg: a 200 ölelésből 186 db történt meg, 200 csókból 22 db valósult meg, az 1000 érintés helyett 1813-at számoltam össze. Összefoglalva a történéseket, az ölelések majdnem teljes mértékben megtörténtek, a csókok száma nem érte el a recepten szereplő szám a 10 %-át sem, így itt jelentős hiány keletkezett, az 1000 érintés pedig jócskán túlteljesült. A következő látogatásom alkalmával - kizárólag gyógyulásom érdekében - megpróbálom a teljes receptet beváltani!
    Amit még fontosnak tartok leírni, hogy távozásomkor egy érdekes beszélgetésnek voltam véletlenül a fültanúja. A lépcsőházban, a liftre várakozva két a házban lakó idősebb hölgy arról beszélgetett, hogy az utóbbi időben nagyon veszélyessé vált a ház, ugyanis több lakó időnként erőteljes medvebrummogást vél hallani, amit nem tudnak hova tenni. Attól félnek, hogy valamelyik lakó egy medvebocsot tart a lakásában, ezért kérni fogják a kerületi jegyzőtől az ügy kivizsgálását. Ekkor elmosolyodtam magamban, hiszen egyből rájöttem, hogy mit is hallanak valójában a lakók. A panasz onnan eredhet, hogy bizonyos időközönként három Mackó is megfordul a házban.
    A további problémák elkerülése végett megkérem Grizzlymedve és Macika nevű kollégáimat, hogy próbálják mellőzni, vagy minél halkabbra fogni a mézes csuportól /Szöszitől/ való távozásukkor előadott elégedett brummogásukat. Természetesen én is ezt teszem, így a megérkezésemkori éhes, majd a távozásomkori jóllakott brummogásom hangerejét megpróbálom a minimálisra csökkenteni.
    Szöszi az értékelés során természetesen a rangomnak megfelelően adható legmagasabb kategóriába került, de ez sajnos még nem lehet lila színű.
    Lezárásképpen úgy gondolom, hogy aki végigolvasta ezt az elég hosszúra sikerült beszámolót megérdemel egy kis jutalmat. Egy rejtvény következik: a figyelmes olvasó 2 számszaki hibát találhatott a beszámolómban. Aki először megtalálja mind a kettőt és leírja a kommentekben, egy üveg pezsgő díjazásban részesül, amit majd Szöszinél helyezek letétbe és a következő látogatása során tőle veheti át! Remélem Szöszi ebben /is/ partner lesz, bár ezt vele még nem egyeztettem.

    Ps.: Aki túl hosszúnak, érdektelennek és unalmasnak találta a beszámolómat, annak azt javaslom, tegyen tiltólistára, hogy soha többet ne olvashasson tőlem beszámolót, így megőrizheti idegrendszere épségét!
Happy Massage