• Lia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Egyeztetés:

    Az én megismerkedésem Liával nem hinném, hogy hétköznapi eset. Annyit leírhatok, hogy Lia egy végtelenül kedves hölgy, akinek hatalmas szíve és lelke van! Ezúton is köszönöm neked, hogy megismerhettelek! A többi részlet a mi titkunk marad!
  • Megközelítés:

    Óbuda frekventált része, a cím egyértelmű, régi volt nagy focistáink keresztneve, parkolás nem lehet gond, bkv a közelben. A ház kivűlről is méltó egy ilyen gyönyörűséghez! Már ami Liát illeti!
  • Helyszín:

    A lakás, ahol Lia nyitott nekem ajtót, minden igényt kielégít! A modern lakberendezés stílusjegyeit tükrözi, a fürdő nagyon szép, kifejezetten tetszett a csap a kádban, a zuhanyrózsa, a törölközők minősége, a rend és tisztaság! A helyszín tökéletesen harmonizál Liával, hiszen egy ilyen gyönyörű nő, mint ő, csak ilyen szinvonalat érdemel.
  • Lány külseje:

    Sok mindent megélt, és látott férfinek tartom magam, ezért azt kell mondjam, egy bomba nő! A haja fekete, szemei igézőek, arca kedves a szememnek, bőre hamvas, nagyon finom illatú, nyaka kecses, vállai tökéletesen harmonizálnak, mellei látványaval kelnék és aludnék el, kecses csipő, tökéletes popsi, a combjai látványa mindig boldogsággal töltene el, mit mondjak még, rabul ejtett!
  • Action:

    Azt nem tudom, hogy az urak elolvassák-e egy friss újonc beszámolóját, de előre közlöm, nem lesz szokványos. A lakásba lépve megláttam Liát, és mint az óvodás kisfiú, legfagytam! Szerintem hebegtem, habogtam egy pár hülyeséget, hogy mentsem a menthetetlent, de nem tudtam. A látványa, a kisugárzása teljesen levett a lábamról! Amikor még csak gondolatban és képei alapján képzeltem el, akkor is egy nagyon szép nő rajzolódott ki bennem, de azt kell mondjam, a valóság egy kicsit más! Lia egy igazi nagybetűs gyönyörű nő! Egy fekete szettben fogadott, combfixel kiegészítve, a melltartó kiemelte gyönyörű kebleit, szép és formás lábait a szép kis lábbelije még jobban kiemelte! Ott álltam vele szemben, az ajándékomat és a boritékot a pultra tettem, majd megfogtam két kezét, és egy köszönöm félét préseltem ki magamból. Hisz ez a látvány minimum ezt érdemelte. Lia nagyon kedvesen és közvetlenül fogadta ajándékom, majd miután látta zavarom, kisegített azzal, hogy egy olyan témát hozott fel, ami oldotta feszültségem! Kaptam két puszit is, majd egy rövid ismerkedés után, a zuhany felé vettem az irányt. Visszatérve a tusolásból, törölközővel a derekamon a szobába mentünk, és lefeküdtünk egymás mellé. Átöltem, és finoman lágyan csókolgatni kezdtem arcát, homlokát, nyakát, a száját! Jelezném, elfogytak a jelzőim az érzést illetőleg, amit ott átéltem! Simogattam selymes bőrét, megérintettem kebleit, és élvezkedtem mind a látványban, mind az érzésben. Majd egy kis idő elteltével bejártam ugyanezt az utat, de már az ajkammal! A mellbimbóit a számmal érezni, a bőre selymességét nyelvemmel felfedezni maga volt a megtestesült álom. Haladtam végig a testén, míg a combjaihoz, majd puncijához nem értem, amit még ekkor egy nagyon szexi bugyi takart el szemeim elől! Egy kicsit félrehúzva megpusziltam nagyon szép és kívánatos kelyhét. Ekkor érkeztem meg a földi paradicsomomba. Hisz Lia puncija olyan élményekkel gazdagított, amit nem hittem volna. Finom, érzékeny, és kényeztetni való női csoda. Nem tudom mi történt a külvilágban, nem is érdekelt, csak az a vágy űzött, hogy a kedvesem az örömök útját bejárva, a csúcsra jusson! Ölében a fejem, a két kezemmel simogatom, kényeztetem melleit, a nyelvem a puncijában, ami egyre jobban nedvesedett, fülemmel hallom halk, de nagyon kedves sóhajait, ez akkor a világ legjobb helye volt számomra! Az őszinteség azt kívánja, hogy megjegyezzem, az, hogy örömömre Lia édesen elélvezett, az az ő szavainak is köszönhető! De számomra ez volt a fontos! Ő! Mert én már a lakásba lépéskor olyan látvanyban részesültem, ami számomra csak így volt viszonozható. A további részleteket ha nem baj, megtartom Liának, és magamnak! Annyit azért leírok, egy ilyen nővel egy ágyban lenni, és átélni vele a kéj minden pillanatát, az az én álmaim valóra válását jelentette!
  • Elszámolás:

    Én ezt nem nevezném elszámolásnak! Lia az én kedvesem, amikor találkozom vele. Egyébként " virágnyelven" a telefonban mident megbeszéltünk, akkor és ott szó sem esett róla, mert részemről nem illendő! Egyet azonban megerősíthetek, számomra a Liával eltöltött idő az az én Bora-borám!!!
  • Összkép:

    Összbenyomásom nincs! Érzéseim vannak! Azok pedig a következők. Lia egy végtelenül művelt, csodálatos nő! Aki kincs lett az én szememben! Az első találkám volt vele, de az az érzés, amit tőle kaptam fontos lett az életemben. Ezért azt kell, hogy írjam, persze ha ő is beleegyezik, hogy a folytatás nem kérdéses. Mert ami számomra tökéletes és gyönyörű, azt miért ne ismeteljem újra és újra!
Happy Massage