• Larissa0430

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    09:00-kor hívtam, egyből felvette. Mondtam, hogy fél óra múlva nála vagyok, de ez túl korai lett volna neki. t 19:00-t beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés kiváló, kocsival is egyértelmű a cím. Az utcában a parkolás fizetős. Blahától egy perc .
  • Helyszín:

    Maga az épület rozoga állapota mellett a találka hely pont megfelel a célnak. Korrektül berendezett. Tisztaság volt a fürdőben és a babaszobában is.Az ágy kényelmes és nem nyekerget. Fürdőben szájvíz és két jobb minőségű férfi tusfürdő áll rendelkezésére a vendégeknek.
  • Lány külseje:

    Szép kemény kerek popsi, kellemes arc szép bőr és formás alak jellemzi.
  • Action:

    Érkezést követően egyeztetünk és az ajándék rózsa csokrot egy kis-asztalra tettem le. Gyorsan fürdés és vissza a babaszobába ahol az ágyon várt fehérneműben. Rövid csók után megszabadítottam a már feleslegessé vált ruhadaraboktól. Ő az ágyon térdelt én előtte álltam és egy hosszabb csókolózásba kezdtünk. Szerencsére nála a csók nem alibi igazi érzéki nyelves. kellemes finom szája és nyelve van. Az előtérben láttam dohányárút, de ennek negatív hatásából a csókjában semmit nem lehetett észrevenni. A csókolózás közben kezeink már elkalandoztak a másik érzékenyebb pontjaihoz, mígnem az egyik kis szünetben lehajolt és elkezdte kényeztetni a "kicsi ént" kézzel és szájjal. Ott állva gyönyörködve formás hátsó felében és simogatva azt hamar megmutatta a "kicsi én", hogy mennyire rugalmas anyagból van és , hogy rendesen ki tudja magát húzni, ha szakszerű kezek közé kerül. Élveztem a látványt, hogy nemesebb részemet tövénél marokra fogja és még így is a felénél nagyobb rész a szájába ki be jár. Franciáját kifejezetten élveztem igazi barátnős. Mivel időm korlátos volt gyorsan fordítottam immár az ágyon fekvő helyzetben és előbb a melleit csókolgattam majd a húsos kelyhét kezdtem el finoman nyelvvel, majd nyelvvel és újjal izgatni. Finom illatos a kelyhe, amely gyorsan és intenzíven nedvesedik. , mindvégig aktívan mozgott nyelvem érintése alatt így érezhető volt, hogy nála a melyik pont a legérzékenyebb. Kitapasztalás után kettős kényeztetésre tértem át amelynek eredményeként igen gyorsan egyszer csak megfogta a fejemet mintegy álljt parancsolva, hogy az orgazmus hullámai immár mindenfajta külső ingerek nélkül járják át feszes és kívánatos ágyékát. Folytatásként azonnal befóliáztuk "kicsi ént" és heves csók csata keretében szeretkeztünk egy olyan igazi barátnőset. Nem próbáltunk ki különböző pózokat csak klasszikusan test testtel érintkezve először lágyan aztán egyre hevesebb ritmusban szeretkeztünk , mígnem a tele nem töltöttem a védő felszerelésem tartályát. Az idő rövidsége miatt gyors tisztálkodás és tipli tovább a dolgaimra. n
    Nem szeretem igazából a fél órás látogatásokat, de most mégis olyan élménnyel távoztam, mintha a teljes órát töltöttem volna el.
    Elszámolás
  • Elszámolás:

    Ugyan annyit mond telefonba , mint a helyszínen. korrekt.
  • Összkép:

    Egy kedves szép hölgyet ismertem meg. Fő erénye talán az, hogy még nemrég kezdte ezt a **** és ebből kifolyólag az egész együttlét alatt úgy viselkedett, mintha egy tényleg meghódított hölggyel első alkalommal bújtunk volna ágyba.
Happy Massage