• TyffaniBp

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez nagyon gyorsan ment. Második csengetésre felvette és szinte ugyanilyen gyorsan meg is beszéltünk mindent. Átutazóban voltam a környéken és örültem, hogy hirtelen ötletem ilyen gyorsan megvalósításra kerülhet.
  • Megközelítés:

    Nem egészen egy óra alatt ott is voltam, de ebben benne volt egy tankolás is. A GPS a ház előtt állított meg.
  • Helyszín:

    Családi ház egy családias helyen. Rendben tartott a ház, minden tiszta. Minden van, ami kell.
  • Lány külseje:

    A hirdetésben megadott adatok nagyjából stimmelnek. A képeken lehetne frissíteni, de nincs nagy eltérés. Mivel vállalja az arcát, azzal sincs zsákbamacska. Sajnos dohányzik, de ez az adatlapján nincs feltüntetve.
  • Action:

    A bejutás után puszi, majd bemutatkozás. Levetkőztem, majd megmutatta a fürdőszobát ahol tisztába tettem magamat. A szobába visszatérve megbeszéltük, hogy mit szeretnék mondtam, hogy semmi extrát normál szexet szeretnék. Egy heves csók csatával kezdtük miközben ő kereste a velem egykorú társaságát, ami már rendesen keménykedett. Ezt érzékelte ő is és komoly franciát kaptam zacsi nyalókázással egybe kötve indításul. Egy kis idő múlva már az ágyon folytattuk a hátamra feküdtem egy újabb franciát kaptam. Én közben a cicijeivel játszadoztam. Szóltam neki, hogy most már én következek és a hátára feküdt egy újabb igazi csókkal folyatattuk következtek a cicjeik és a végén a finom puncija jött a sorban, ami nedvesedett rendesen, ahogy illik. Itt kértem a gumit és egyből be is toltam neki. Miközben reszeltem, az ujjammal a csiklóját izgattam és a végén egy remegős élvezést produkált. Annyira jó volt a franciája, hogy ismét átadtam neki a terepet és nem is bírtam tovább és a torkába élveztem lenyelni nem, mert azt nem is vállalja, hanem papírtörlőbe került a végtermék. A szünetben megkínált üdítővel is, ami jól esett és figyelmességre utal és beszélgettünk jó beszélgető partner is. Közben simogatta a velem egykorút és környékét. Majd ismét a szájába vette az irányítás és egy újabb szopást kaptam egy kis zacsi nyalókázással egybekötött franciával ajándékozott meg, de most valami miatt most második menetet nem éreztem magamban így megkérdeztem kaphatnék e egy masszázst. Kaptam egy nagyon kellemes hát masszázst. Az időnk viszont vészesen a vége felé közeledhetett így megköszöntem neki az együttlétet. Letusoltam, és felfrissülve kielégülten búcsú csókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Egyszer jártam úgy, hogy elfelejtettem a végén átadni, azóta inkább előre teszem le.
  • Összkép:

    Ajánlom mindenkinek, aki az érett nőket szereti és nem a pláza külső az elsődleges szempont nála. Aki a tartalmas együttlétet keresi, jó helyen van.
Happy Massage